Jump to content

JACCOMOO

Members
  • Мнения

    75
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 1.9TDI quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

JACCOMOO's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, НИКОГА НИКОГА ама НИКОГА не си и помисляйте да посетите сервиза за автотенекеджийство и бояджийство в НОВИ ИСКЪР на УЛ. ДОДО НАКОВ. Изправяха автомобила от градужка със спотер, което беше добре защото се използваше много малко кит а колата беше зверски крива, и до там. Като отидох да си взема колата за съжаление валеше а тя беше навън и не видях доста от нещата, но мърлявщината и безхаберието немогат да се скрият. 1. Адски много личащ се кит и деруги от шкурката, подозирам че въобще не е имало финно шлайфане преди боята. 2. Елементите не са прави а вълнообразни всичките по които се е работило. 3. Боядисвало се е върху необработени повърхности, като налепи и боклуци върху старата боя 4. Масово са напръскани черните елементи, като вежди и т.н. 5. Огромно количество боя и лак върху гумите на автомобила 6. Прикривани са някъкви грешки от сорта на напръскани вежди и коригирани с черен спрей ама до половината на веждата 7. Елементи от купето които имат пропуски от боядисването (говоря за проспуски от по 5-10 см) 8. Допълнително нанесени щети върху автомобила 9. Цялата боя е налепена с боклуци, които при допир се усещат и драскат, за което обясниха че трябвало да си я полирам с водна шкурка и после с 3 пасти и щяло да стане "кукла", което всъщност мисля че е тяхно задължение. По- големи мърлячи от тези и по- зле цялостно боядисана кола никога не съм виждал. Имам чувството че е правено нарочно. Просто пича се е изморил доста от изправяните и си е казал че за тези пари толкова (а парите са толкова колкото са ми поискали без никакви пазарлъци) и с боята и кита не си е дал капка зор а я е натрупал и нахвърлял набързо защото е СЕЛЯНИН ! Непрекъснато ми се обесняваше как за тия пари и корса нямало да ми направят. А аз за пари не съм си отварял устата, отидох, видяха колата, казаха цената и започнаха да я правят. Много или малко това е тяхната цена е не моята! Съжалявам само, че съм такъв да уважавам човешкия труд и макар и с малко договорки (само допълнително нанесените щети) да си заплащам дължимото. Някой друг ще ги накаже! Надявам се да съм бил полезен!
  2. Гумите са Michelin Alpin A3 195/65 R15 91T DOT3107 4-те бр. са с по 6мм. грайфер. ЦЕНА: 240лв. Цената е твърда, бартери не ме интересуват. 0886 815 205 Росен Линк към модела на гумите: http://diana-ltd.com/index.php/products/view/2341 Нови са 180лв./бр. Гумите са в идеално състояние.Закупени са от Диана началото на 2008г. и са карани 2008 и 2009г. през останалото време са съхранявани на подходящо и хладно място. 2 от гумите ако не се лъжа имат лепенки, но това е нормално за нови гуми, събират всичко по пътя.
  3. JACCOMOO

    AFN 10 на 100 ?

    И аз щях да кажа че е нормално ако беше градско, но с това 50/50....... малко ми се вижда множко за АФН. Аз имам А4 АФН в комбинация с куатро и трябва да кажа че в града в тези температури и разстояния по макс. 10км. ми дава 8 до 9 макс. Извънгарада обаче със 110-130км/ч ми даде 5.6л/100км. И на мен карането ми е горе долу 50/50 но ми дава 7-7.5 на борд комп-а и си е вярно с някакви малки отклонения. Но при 10/100 с 50 на 50 ми идва към 12-13 градско, ако е хапнала 7-8 на дълго, при което нито едното нито другото е нормално!
  4. Видях че колегата по-горе направи сравнение на 2.5 с 3.0 ТДИ което е......... смешничко.нестига че харчи повече ами и върви бая по-малко
  5. JACCOMOO

    Quattro

    Аз съм го чувал ЕДЛ-а на 2-3 пъти на един много стръмен и с рохкава пръст участък. Забоксува и се чува точно все едно се включва АБС-а. Но интересното беше че забоксувах на едно място за секунда и в момента в който го усетих че се включва на второто включване (в рамките на 2-3 сек.) ме изрита като със шут по наклона нагоре . Това са моите впечатления от ЕДЛ-а. Иначе на сняг съм босувал но не се включва. Явно трябва по едно колело да захапе някъде за да му се пусне малко повече аванта
  6. JACCOMOO

    куатро

    темата е грешка, моля да я изтриете.!
  7. Проблема при 2.5 си е фабричен. Това е! Неможе НИТО ЕДИН екземпляр да не е прескочил прословутия ремонт на валове глави и т.н. Имам приятел с А6 180 коня (който се води най изчистен от грешки и т.н.) и се обслужва само в оторизирания сервиз (купува масло по 60лв. литъра което си е кожодерство а не цена за качествено масло но както и да е). Турбината се счупи, след това проблема с валовете с още купища странични неща по мотора. Колата при закопуването беше на 14хил. лева до момента е на 30 бона и седи в един двор със счупени валове и кобилици със диагноза за ремонт от 3300лв. на първо четене. Мотора е срам за VW gрупата, просто не си го признаха а апитаха да замажат положението със 163 и 180 коньовите мотори но..... уви! който се е поблазнил от вървежа и си е набил тръна в гащите сега си я хвали какво и да стане. Но фактите са факти! Малко по- муден е 1.9 с 4х4 но, според мен е перфектен, който не му стига го чипва и приключва с недоволството. Може да тръгне повече и от 2.5 даже. Успех на колегата с покупката.
  8. Продавам 2х2 бр. летни гуми. Гумите са произведени в Германия и купувани от Франция. 2 от тях са си поизпяли песента но другите 2 са сравнително нови и малко карани. 2х DUNLOP SP SPORT 205/55/16 91W DOT 3804 Грайфер - около 4мм. (на око) Цена: 50лв./2 бр. 2х DUNLOP FAST RESPONSE 205/55/16 91W DOT 2709 Грайфер - 5-6мм. (купувани са 2010г. и са карани малко) Цена: 100лв./2 бр. Цена за 4бр./130лв. Намират се в Костинброд но при сериозен интерес не е проблем да измислим нещо да се видят в София. Тел. 0886 815 205.- Росен
  9. Във VW форума ми позволи да кача снимки за това пращам линк от там. http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=58&t=261321
  10. Продавам гуми които да закърпят положението на някой колега за един сезон.Ясно е че са си изпяли песента, но за един сезон ще свършат работа. 205/60/15 MISHELIN ENERGY около 3мм. грайфер,някоя от тях е лепена, купени са 2006г. и са карани до 2009г. -3бр.(едната я срязах и купих друга но, не намерих същата) 205/60/15 PIRELLI P6000 около 5мм. грайфер, мисля че и тя е лепена, купих я на старо но е в много добро състояние - 1бр. Цена за 4-те гуми 70лв. (възможен е и лек коментар) Може да се купуват и 2х2 ще се разберем за цена допълнително. Намират се в Костинброд но може да измислим нещо с някой колега от София. Снимки немога да кача че нещо не ми позволява,но ще пратя по е-майл или скайп. ТЕЛ. 0886 815 205 - Росен.
  11. Много ми се вижда, но съм чул за доста автомобили от ВАГ групата със 150к.с мотори да харчат 15+, тъй че и да я свалиш ще слезе максимум с 1-2 литра надолу.Имай предвид че високия разход при бензиновите мотори идва предимно от некоректна работа на ламбда сондата.Ако си направиш диагностика в движение при правилния човек може да я хване.Ама такива диагностики дето ги гледат само на записани грешки просто забрави.Тя може да не работи с правилните стойности сондата и пак да не ти запише грешка.
  12. JACCOMOO

    вибрации А4 131кс

    Щом като натисне съединителя и всичко се оправя по-вероятно е да е маховик.Аз също имам лек резонанс до 1500об. но се оказа че меката връзка ми е перфектна и най-вероятно ще е от нампони на ДВГ (По мнение на Мишо)
  13. JACCOMOO

    Помощ за разчетен VIN

    И на мен халогените са ми във фаровете но не и мигачите.
  14. JACCOMOO

    Помощ за разчетен VIN

    По-вероятно е нещо да има грешка във VIN-a защото началото на 97г. надали въобще са съществували такива фарове при положение че те тръгват от 99г. нагоре.
×
×
  • Create New...