Jump to content

nikolay terziyski

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nikolay terziyski

  1. Променям описаните проблеми по горе,като не сам я карал 3,4 дена колата си работи перфектно,само като включва от 2 на 3 го прави с едно такова леко предърпване нищо повече!Какво мислите,че може да е?Аз мисля че няма да е нещо толкова сериозно!
  2. Ами нормално щом е развалена да не може да върви!!!
  3. Невъзможни работи няма,може разбира се!Ако си решил,че ще го взимаш намираш автовоз и готово.Друг начин няма защото няма кой да ти даде да го дърпаш до СФ.
  4. 2000 е цената!А инжекциона не ми трябва защото следващата ще е дизел, мястото където се намира колата е до Пловдив с.Калояново.
  5. Колега малко си нагал,1000 ми е само инжекциона да не говорим колко други работи има още!
  6. Продавам АУДИ А4 1999 ADR - Газов инжекцион, - гуми 5 MICHELIN PILOT на 10 000 км в перфектно състояние - сменени носачи,накладки- - сменено масло филтри и ремък ангренажен на 30 000км - мн запазена отвътре, но е с развалена автоматична скоростна кутия! Да отбележа че незнам какво и е на кутията защото нямам пари да я закарам дори да я видят!Ако някои се интересува има пусната обява в CARS.BG http://www.cars.bg/u218830 ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ!!!
  7. Ами точно това е,4е сменях маслото и филтъра там в този сервиз преди година,не ми дадоха никакъв документ за което се подразних и по този начин не ми спечелиха доверието,Та за това незнам дали са ми сложили качествено масло и са ми сменили филтъра,,но то ще си каже като я закарам в сервиза.
  8. Благодаря но съм от Пловдив!Между другото някои знае ли във ПЛД сервиза за автоматици които се намира под надлеза на гиганта до циганската махала,да каже как е!
  9. Извинете ме,просто съм мн шокиран!АУДИ А4 1998 АДР-мотор 4 скорости автоматик,модела на скоростната кутия незнам!
  10. Здр.Случи ми се нещо странно със автоматичната скоростната кутия!Първия път като потегли неискаше да превключи на по-голяма предавка,след това спрях изгасих колата изчаках 15 мин и я запалих пак,след което потеглих този път по успешно защото превключи но не работеше нормално,оборотите ту се вдигаха ту падаха а като включа задна и се чуваше странно удряне и колата се помрадваше,също така и като намалях да спирам прехълцваше и удряше.Казвам какво е било точно ако може някои да ми каже какво се е случило със скоростната ми кутия защото мн съм се спекал!
  11. КУПУВАМ ФАРОВЕ ВТОРА РЪКА ANGEL EYE ЗА АУДИ А4 98
  12. Сервизна книжка има моята барака и всички останали бумаги но е от Англия 99' B5
  13. Пичове спешно помагаите,знам темата е доста старичка,но ако някои я виде нека ми каже.Имам съшия проблем с тропането и от двигателя и онзи ден я проверих дали издиша от канала за щеката за маслото не само издиша а излизаше и леко дим!Моята е 1.8 АДР без турбина.Аджеба се чудех,това ауди защо неще да вратне гуми (иначе е автоматик).
  14. Колега аз съм от Пловдив,но все пак ти благодаря!
  15. Много ви моля,бихте ли ми обяснили ако може?!
  16. Оъ каде мога да го взема за 120 и то ново,защото жодиж в морги и от всички само едно имаше читаво и то беше 130 втора ръка!А ми казажа също,че се копували и уплътненията отделно-те колко струват и поставянето?
  17. Здр.на всички!Искам да попитам отностно колата на един мой приятел,извинявам се ако е говорено мн по въпроса но неможах да открия нищо конкретно.Та става въпрос за щеката за маслото излиза малко пушече това на какво се далжи и мн голям проблем ли е,колата е на близо 250000км.Мн ви моля ако някой може да ме светне,че просто сам неграмотен в тази свера а той ме помоли да се допитам до някой от форума.Благодаря
  18. Колеги ако на някой му се намира педно стъкло за А4-99" нека каже,трябва ми спешно.
  19. Колеги,пояснете как се свързва това като се направи-смисъл директно за светлините или не и как да не се виждат жичките във фара?Ако някой знае,нека каже.
  20. Колега (kalinat) малоумници във форума мнооооооооого,такаче да им говориш файда нема,ГЛЕДАИ ИМ СЕИРА!!!
×
×
  • Create New...