Jump to content

К.С.

Members
  • Мнения

    198
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от К.С.

  1. Продавам гараж в гр.Свищов, 21 м2, тухлен, ток, ремонтен канал, в района на болницата - ул.П.Ангелов зад блок 3 , цена 8200лв. За контакти - лично съобщение.
  2. Моята това лято беше в червеното като тръгнах от Несебър и ме изкара до Свищов без зареждане.
  3. Отворих тая обява да видя за колко пари, ама то май не пише..Тей без цена и аз доставям..
  4. добре съм значи, за две години и половина само един шарнир като я взех при реглажа и биалетки..от Италия ли са ви колите? и, да, моята не е нова, но не тропа.
  5. Не се притеснявай, на моите от седем само на един му работи отвреме навреме подсветката..
  6. К.С.

    Увиснал таван?

    Купих си една кутийка тапицерски кабари 50 броя за 2 лева, български с бели глави, закривих ги малко през средата за да се закрепят и да не падат, и ги нащрапах през педя в горе долу геометрична форма - не стана много красиво, но се ядва, и мисля, че ще държи. Това е съвета ми към хората, които предпочитат колата да върви и да не дават по над 100 лева за тапицер за бели кахъри.
  7. К.С.

    Увиснал таван?

    Здравейте, реших да пусна нова тема по въпроса, въпреки, че има такива. Въпроса е, че ми увисна плата на тавана. Искам да го закрепя криво-ляво, без да е много грозно, и БЕЗ да го претапицирам, защото не искам да си разкапчам полвината кола, като не знам дали ще се събере после, заради един кирлив плат, нито да давам 50-100 лева заради същото. Ако някой има някаква идея - спринцовка, силикон, такер, кабари, лепило, говна, каквото и да е - моля да помага!
  8. Не знам за бензиновите инжекции, но ТДИ-тата са сполучливи, дори и на 20 години, и поне моето е с 4 дискови, както казах..
  9. Благодаря за информацията!
  10. Един малко глупав въпрос - всички Б4ки ли са с 4 дискови спирачки? Моята е..
  11. Да ви кажа честно, мойта Б4ка не знам колко пари трябва да дам за изчукване, китосване и боядисване, и пак няма да мога да я напудря така..Лъскава е тая, може и на 300 да е, ама е пазена според мене!
  12. Това май не може да се кара с Б категория?
  13. К.С.

    Не ми свети таблото ...

    Като бърникате където не ви е работа, така става.
  14. Здравей, имах същия проблем, и на мене разни майстори веднага ми лепнаха диагноза - горивна помпа. Отидох, закачих я на компютъра, и веднага излезе - датчик за температура на водата - един син, струва 20 лева. Смених го и заспа. Така че моят съвет е - закачи я за диагностика, преди да предприемаш каквото и да е.
  15. Радвам се, че пътувате комфортно и виждате по-добре, а и очите ви не се изморяват, обаче може и да се поинтересувате как сме нормалните хорица отсреща, на които пържите бъкелите с тия китайски "ксенони"..
  16. 5,5 смесено с включен климатик - 1Z е кода. Вие си карайте изгъзиците.
  17. Аз с 1Z съм доволен, пък вас с аели афени не ви знам какво да им слагате
  18. За жалост по-голямата част от парите не отиват при майсторчетата, което ги принуждава да прибягнат и до мошеничества в някои случаи..За жалост повечето от тях работят без договор или осигурени на 240лв като полвината български народ, по сто часа на седмица, на студа, така че не ги виня. Лошото е, че с плащането на суми, и то големи, без касови бележки, защото иначе ще ни излезе още по-солено, подкрепяме мошенгията, завладяла нашата държава. Сефте. Извода е - поне при възможност, ходете при познати, приятели, че да не ви е яд.
  19. тия мерцедеси ако знаеш как пукат...
  20. Точно - лампата за подгряване е и индикация за грешки. Закачи я.
  21. Аз си ги сменям в един сервиз - демонтаж, монтаж и баланс - 3лв на колело, 12лв за четирите..
  22. Хехе, радвай се, че не се оплакваш засега, защото оплачеш ли се от нещо по окачването на това на аватара ти, направо ще ревнеш с глас..
×
×
  • Create New...