Jump to content

Nikcho

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Nikcho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Nikcho

    Активация на My Audi App

    Здравейте, Скоро и аз си закупих от Германия Ауди А4 Б8 и имам само едно USB само за зареждане , но не може и да зарежда?! Незнам какъв е проблема? Ако някой може да сподели да има вероятност това да се оправи, пък и начин да заработи по някакъв начин и apple carplay ще му бъда много благодарен. Благодаря предварително!
  2. Здравей колега, да те попитам твоята А4 190 к.с. Quattro ли е?
  3. Nikcho

    Audi A4 2.0 190 h.p.

    Здравейте ! Искам да попитам всички ли аудита А4 B9 2.0 190 к.с са QUATTRO?
  4. Nikcho

    Загуба на мощност

    Здравей колега! При мен също се получи така загубата на мощност, но след диагностика се оказа серво апарат. Още не съм го сменял, но и нямах на момент спирачки. След като го сменя и има ли ефект ще ти пиша. Чао!
  5. Включвам се в темата и искам да споделя, че с моята А4-ка Б6 се появиха вибрации! Сменени всички тампони на двигател и скоростна кутия, преди това комплект съединител "Люк", не никакъв ефект. На празен ход вибрира равномерно и дразнещо, след ускорение също вибрира по-силно и след като се отнеме газта вибрациите спадат малко? Благодаря предварително!
  6. Здравей,

    Ако имаш възможност напиши си номера да се чуем!

    Благодаря!

  7. Точно това се оказа и вече два пъти го правя,но последния вече го направих както трябва, защото го правих аз !!
  8. Здравейте, Колата ми е AUDI A4-B6 1,9 TDI 2002 г. 131 к.с. Искам да влезна във форума и с моя проблем: От два дни забелязах, че шофьорската врата не се заключва с дистанционното след като заключа колата. Пробвах с ключа се заключва и всички други врати се заключват,но при отключване с дистанционното се отключват всички врати без шофьорската врата. Трябва отново да я отключа с ключа. Забелязах, че и габаритчето при отворена врата също не свети. Ако някой има решение на проблема ще съм му много благодарен Благодаря!!
  9. Здравей колега! Нуждая се от ел. моторчето за прибиране на огледалото на Ауди А4 1,9 тди 96 kw 2001г. . Може и цялото огледало,няма значение дали е ляво или дясно, може и да е със счупен корпус! Ако имаш драсни някой ред и цена .Благодаря!
  10. Здравей колега! Нуждая се от ел. моторчето за прибиране на огледалото на Ауди А4 1,9 тди 96 kw 2001г. . Може и цялото огледало,няма значение дали е ляво или дясно, може и да е със счупен корпус! Ако имаш драсни някой ред и цена .Благодаря!
  11. Аз имам същият проблем, като по време на движение на около 120 км/ч колата започна да прекъсва. Оправи се ,но след два дни на дълъг път отново ми направи това ,започна да се тресе и светна ESP-то, като и на празен ход колата не се държа както трябва, а леко потреперваше. Изключих двигателя, изчаках малко и след като запалих се оправи. После отново така по време на път и с голям зор се прибрах. На следващия ден отново запалих колата и нямаше проблем, но не съм я карал. Колата е Ауди А4 2002г. 1.9 TDI 131h/p. Някой ,ако знае нещо по проблема да сподели. Благодаря Ви предварително!
  12. Nikcho

    VAG-COM

    Здравейте ! Искам да попитам някой знае ли, когато светне на таблото символа на спирачките и премигне 3 пъти какво значи? Искам да допълня ,че това го прави при запалване,а не на контакт и при сменени накладки ! Колата е Ауди А4 1.9 TDI 2001г. Благодаря предварително.
  13. Колега,мога да ти напиша как се сваля самата част за да стигнеш до моторчето: Отгоре където е оста на пружината има една федерка(прилича на шайба,но е изрязана), натиска се металната пластина с периферията надолу и се измъква тази отрязана шайба.След като обърнеш корпуса на цялото огледало ще видиш къде се намира моторчето. Успех с разглобяването!! А на мен някой ще може ли да помогне от къде да си намеря здраво моторче,че ми е изгоряло ((??? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...