Jump to content

bulgaran

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6 2,4 V6 30 V

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив-Перущица

Последни посетители

788 профилни разглеждания

bulgaran's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Здравейте, с 2,4 AJG 163коня , аз смених от лявата страна тази тапа с гарнитурата на капакаи теча спря, сега трябва да се наканя да отворят и другата страна да сменят тази тапа с гарнитурата и да спре и оттам, макар че оттам са малки капки, ма се дразня. Последно смених кабели и свещи че ми прекъсваше на ниските обороти към 300 лева, и сега забелязах разхода че ми падна с поне 3 литра на газ. Извънградско с 110-120 км. ми гори 9-10 / 100. Само предно съм с ръчни скорости. А преди под 12 / 100 нямаше начин.
  2. Имам а6 ц5 зелен металик 2,4 V6 163 коня , газ/бензин. седан. Обслужена преди 7 000 км. нови гуми, чисто нова предница на 1000 км. 4600 лева. При интерес ми пишете, ще ви пратя снимки.
  3. И аз съм с 2,4 AJG двигател, за жалост незнам колко масло ми гори двигателя, имам постоянно течове от капаците на клапаните и постоянно доливам. Дадох до сега 350 лева за гарнитури, три пъти ги сменям, не смятам парите за работа и масла, и няма спиране, постоянно ми олива двигателя с масло......... Иначе и аз съм на газ, средно ми гори 11 газ с Българската газова Фобос съм.
  4. Какво стана колега, блока ли излезе?
  5. bulgaran

    Проблем с ABS

    Рязане внимателно на модула и презапояване на масата, или 1500 лева в БОШ ЦЪК
  6. Колега това е моят проблем с АБС-а, оправих си го без пари иначе в БОШ ми искаха 1500 лева за модула Скъсала ти се е една масичка вътре в модула на АБс-а, дадена във втория клип и когато по рязко завиваш дава на контакт и ти гаснат лампите Ето ти темата с описанието: ЦЪК
  7. bulgaran

    Още едно S6/C5 в отбора

    Xaхахах, тва ме зарадва :
  8. Здравейте колеги, колата е A6 C5 98 г. , днес забелязах че като затовря багажника и колата започва да "откача". Вдигат се прозорците, заключват се вратите и тем подобни щуротии. Отвотря багажника, и проблемите изчезват. Също така ми примигва лампата в багажника, не ми свети светлината на задния номер, и светлината за мъгла. Според мен на 90 % са прекъснати проводниците които влизат в багажния капак отзад. Може ли да ме насочите къде точно са прекъснати защото на всички C5-ци ще е стандартно износването на проводника с годините от затваряне и отваряне на багажника . И каква интервенция е най добре да се направи при този проблем, то е ясно че ще трябва да се сменят кабели ?
  9. На мен сега ми работят централното и осветлението, но не ми работят коректно ел. стъклата. Преди като цъкнеш еднократно бутончето и стъклото слизаше до долу, сега не е така, трябва да задържиш за да падне до края. Също така ако имам свалени прозорци, и запаля двигателя, веднага се вдигат.
  10. Махнах плюсовата клема на акумулатора за 3 часа след което системата се възстанови и заработи, явно се е бъгнал модула.... Сега си работи централното и осветлението.
  11. Значи къде да го търся този модул, така е много куца работа с ръчно заключване на колата?
  12. Здравейте колеги, днес бях оставил колата на автомивка да я измият и като се прибрах в къщи не можах да заключа колата. Опитах и ръчно с ключа но така заключи само шофьорската. Отделно от това забелязах че и плафоните в купето и по вратите не светят ! Проверих всички предпазители отстрани на волана в купето, здрави са ! Някакви идеи, какво може да се е случило ?
  13. А как уеднакви температурата на двете зони ?
  14. bulgaran

    Теч на бензин...

    Вижте видео : http://youtu.be/LWBzbfvRniQ Ето го виновника: Сменен, теча отстранен
  15. bulgaran

    Теч на бензин...

    Точно от отсека на горивния филтър идва теча, утре ще видя някой майстор да я вдигнем и погледнем какво става.
×
×
  • Create New...