Jump to content

Val Killmar

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Val Killmar

  • Рожден ден 12.09.1980

Друго

  • Kaра
    Audi A6 1.9TDI

Контакти

  • ICQ
    164465707

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1084 профилни разглеждания

Val Killmar's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Седалките са с въздушна възглавница, ел. надуване и ел. регулиране на височината. Салонът е в много добро състояние. Шофьорската седалка е с малко по-малки размери. Цена 150 лв. тел. 0885 600 106 Нова цена 130 лв.
  2. Аз имах такъв проблем. След известно време даже отказваше да хваща! Оказа се, че на комфорт модула, два от пиновете които участват за сигнала от дистанционното са се оксидирали яко. След почистване и калайдисване с поялник нещата станаха нормални, сега хваща от 10-ина метра. При мен това помогна.... Комфорт модула разбира се е наводняван няколко пъти!
  3. Val Killmar

    Къси светлини

    Колега има доста писано, но като обобщение мога да кажа, че докато не си оправиш рефлекторите на лупите ефект особен няма да има! Вариантите са или да ги пратиш да им сложат нов рефлекторен слой или да платиш на някой да ти ги рециклира. И тогава нека някой да ти говори, че на А6-ците не им били читави фаровете! Аз след като ги рециклирах разбрах как са светели като нови - ден правят....!
  4. Aз съм с фолио от една година и все едно не съм я карал тая кола - не са мръднали!
  5. Отзад в багажното. Внякоя от кухините в ляво или дясно!
  6. От както съм я карам (над година), стрелката на уреда зимно врме отначало е малко над 14 волта и след около 5 мин. пада да кажем на милиметър под 14 волта! Лятото пада на 14 и до там. Това е със включени светлини и климатика е на auto и всеки път е така!
  7. Мисля че 35 и 36 са температура на маслото .....! Не са за C5 колега тези гледал съм ги, при мен скороста не е на 17-ти канал а на 26-ти мисля или около него, а както казва колегата TDI_Fan 34 е темп. на антифриза а според тези е брояч на грешките на потенциометъра на клапата! Така че продължавам да търся...!
  8. Първо трябва да имаш 3 букси, щото ако са 2 няма да стане (или поне няма да работят някои неща) после трябва да видиш дали си с имобилайзер на старото и на новото (трябва и това да съвпадне) и после се инициализира с vag-com и ако имаш късмет ще стане!
  9. Много съм изчел във форума за тази диагностика през климатроника за С5, но досега не съм намерил някой да я е уцелил или поне донякъде да се е преближил. Имаше даже на едно място линкове към немски сайтове, но и там информацията беше за други климатроници с по-малко канали! Така че продължавам да търся и аз......
  10. Центровка едва ли! Проблема ти е бил най-вероятно от лош контакт или изгубена връзка на кабелите, които ти управляват някоя от дюзите! Имах го същия проблем и така се реши ...
  11. Val Killmar

    ауди а6 ксенон

    Може рефлекторите да са заминали (нагорели), тогава колкото мощни крушки да слагаш няма да светне повече! Другата причина е замърсена вътрешна част. Отваряш,проверяваш,миеш (рефлектора без да пипаш директно) и ще знаеш със сигурност!
  12. Според мен, изобщо не ти трябва точно тази навигация! Първо няма какво да ти даде, второ иска малко допълнителен хардуеър преди да подкараш всичко, и най-важното е, че малко трудно ще я сложиш "не е невъзможно"! За същия труд, ще си сложиш каквато и да е друга, която ще върви сто пъти по-добре.
  13. Първия са по класически като за Ауди! На мен втория вариант ми харесва повече!
  14. Ще може, ама ако си вземеш по мощен алтернатор
  15. Ako потъва и се налага да го връщаш с крак е горна помпа със сигурност! Според мен трябва да смениш не помпата а гумичките (ремонтен комплект) наново и да обезвъздушиш качественно и ще тръгне!
×
×
  • Create New...