Jump to content

fr33land3r

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от fr33land3r

  1. Не ми отваря линка. Ако ползвате vag commander 1.4, няма да Ви свърши работа за изтриване на грешки. Ако ползвате kkl 409.1 и Ви прави проблеми, свалете vag com от замунда. Само един е, работи перфектно.
  2. Vag Commander 1.4 има друго приложение - връщане на километражи, изтриване на краш дата и т.н. За да ползвате VAG COM 409.1 Ви трябва съвместим кабел.
  3. Виждал съм да се продава кола с 1.8t мотор и скорости от 1.8. Би трябвало да са съвместими, друг е въпросът колко ще изкарат.
  4. fr33land3r

    заден лагер А3

    Колега, събери пари и си купи хубав лагер. Аз си карам аудито пета година и съм сменял само веднъж лагер, точно заден ляв мисля че беше. Купих си SKF за около 200 лева и не съм имал никакви проблеми за всичките години. Не си струва риска да пестиш от това.
  5. Много постно оборудвана ми се вижда. Аз бих търсил кола с кожа, нави, мулти волан... Отделно кола на 10+ години няма как да е като нова.
  6. Здравейте, продавам моторче за ел стъкла. Свалено е от шофьорската врата на audi a3 8l. Работи перфектно, просто се скъса жилото и си купих рамка с всичко по нея. Цена: 40лв Тел. за контакт: 0883356304
  7. Отворихме капака, сипах бензин, това е ок. Разглобих моторчето за вакуум - шайбата е на парчета. Това подлежи ли на ремонт? Има ли откъде да купя само шайбата или да търся целия модул?
  8. Къде се намира това лостче? Благодаря за отговорите.
  9. Здравейте, развали ми се централното и капака за резервоара седи заключен. Колата е A3 8L. Моля, някой да даде съвет как да го отворя, за да си сипя бензин. Има ли възможност да сваля кората на багажника и от там да пробвам? Благодаря.
  10. Здравейте, продавам кабел KKL VAG-COM 409.1 Кабелът е нов, просто имам 2 бр. и единия ми е излишен. Изпращам с еконт за цялата страна. За гр. София лично предаване. Предпочитам втория вариант, за да го тестваме на място. При интерес звънете на тел. 0883356304 Нямам възможност да следя форума. Цена: 20лв
  11. fr33land3r

    VAG-COM

    Цитиране на предходен пост! Благодаря и аз. Ако може и торента от замунда да качите там, ще е супер
  12. fr33land3r

    VAG-COM

    Цитиране на предходен пост! В замунда има един активиран vag com. Дръпнах го и го ползвам със същия кабел като твоя без проблеми. Гледам, че много хора питат за драйвъри. Качих тези от моя диск http://ab4ih.data.bg/files. Стават за xp и 7.
  13. Проблемът вероятно е в релето за чистачките. Намира се в лявата част на таблото, като махнеш капака за бушоните. Нямам идея обаче кой номер беше.
  14. Моята кутия е друга, но и аз имах проблеми. Доколкото разбрах ми регулираха жилата или нещо подобно, преди да купя масло и сега е като от магазина. Така и не съм го сменял. Съветвам те да я закараш да я прегледат някъде, преди да сменяш маслото. Успех.
  15. Не е така. Моята има 6 броя Nokia фабрични.
  16. Със сигурност има, но е много по - идейно да си харесаш някоя от немското мобиле примерно, да си платиш и да ти я докарат
  17. Благодаря за инфото. На моята А3 AGN стана и съм много доволен
  18. Именно. За бензин става дума колега
  19. Колеги, след смяната на термостата, масло, филтри и т.н. с 20 кинта 95 минавам точно 100 километра Отново благодаря за помощта !
  20. Няма какво да го гледам... направо другата седмица го сменям с маслото и филтрите. Пак благодаря !
  21. Благодаря за отговорите ! Термостата е идея.. не знам дали само така ми се струва, но след смяната на сондата не само работи по - тихо, но и загрява по - бързо, но ще го проверя. Филтъра е на 7 хиляди километра, скоро идва време за масло и филтри... Имам и резонаторно гърне за смяна, то вдига ли разхода ?
  22. Здравейте, колата ми е A3 1,8 125 к.с. Започна да харчи много, закарах я на диагностика и излезна ламбда сонда като проблем. Смених я и колата заработи по - добре, по - тихо, но разхода е почти идентичен (15/100 без изобщо да я ръчкам). Имате ли идея от какво може да е или къде да си закарам колата, за да се разбере със сигурност?
  23. Здравейте, проблемът е следния: Ръчната спирачка като я пуснах тази сутрин спирачките не освобождават и колелата са блокирани. Лостът за ръчната е много лек. Имате ли идея как да оправя проблема?
  24. Колеги, купувам кора за багажник за Ауди а3 (първите а3ки). От София съм, нямам против и еконт. За контакт: ЛС
  25. Добър вечер. От един месец имам а3ка и до вчера всичко беше нормално. Колата си вървеше екстра. Снощи карах в дъжда и започна да тресе зверски. Закарах я на диагностика, излиза един датчик за температура само. Имате ли идея от какво може да е? Свещите и кабелите са нови.... Колата е от първите а3ки 1,8 бензин
×
×
  • Create New...