Jump to content

Sonny

Members
  • Мнения

    1075
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Sonny

  • Рожден ден 31.01.1990

Друго

  • Kaра
    A6 C5 1.8Т

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

958 профилни разглеждания

Sonny's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Бих ходил при Д-брос ако работното ми време го позволяваше. Бил съм един път при тях и останах доста доволен
  2. Моята е с Dunlop Winter Sport 5 (205/55/16 нови) и като цяло е добре, като изключим няколко поднасяния, но не вярвам че е заради гумите. Копкат си добре и на тая гняс, дето е в момента си движат и спират прекрасно.
  3. На тези наистина да им се обърне внимание, че цените са им доста "красиви". Декември и Януари ги сменях и маркучи и обтегач на веригата. Веселбата е качествена
  4. За пореден път Стефчо и Милен от Елбатрон в Красна Поляна. Винаги бързо, прецизно и точно си вършат работата Работят и за без пари. http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=44549
  5. Storage support към IBM България
  6. Здравейте, някой да е посещавал този сервиз на Сливница в София и ако да, моля да сподели мнение за тях. Бих бил благодарен Поздрави Sent from my SM-G920F using Tapatalk
  7. Може да е някакъв самоделен прекъсвач против кражба примерно. Във всеки случай не е нещо оригинално
  8. Имах Мегалан в хиподрума повече от 2 години и проблеми съм нямал освен аварии засягащи цялата зона (2 бяха по спомен за този период от време). Бях на 50 мегабита план и получавах около 70-75. Сега пак съм при тях, но на 100 мегабитовия пакет и съм доволен. Върху нет1 нямам наблюдения..
  9. При мен лампичките светеха от дефектирала стоп машинка на педала. Вече всичко е ток и жицЯ.
  10. Да, алтернативно вместо добавки, можеш да сипеш по-качествен бензин. Ефекта според мен ще е по-качествен. Тествал съм с Vpower Nitro +, който до колкото разбирам е 95 с добавки, но колата осезаемо се държеше по-добре и не толкова мудно.
  11. Може и на Лики Моли. Те главно с добавки се занимават.
  12. Sonny

    Снимки на A6 C5

    Ето и моята тояга Sent from my LG G2
  13. Ако рециклираш избягвай да правиш главния носач, че нещата се закучват сериозно, понеже може да се спраска на 2 и падаш на земята.. показаха ми такъв, който се е сцепил на две и нещата бяха зле. Може да избухнеш със среден вариант - главния да е нов, а другите да рециклираш ако знаеш, че ще стане читаво. Най-доброто в случая ще е на Лемф, но и парите, както си казал, са доста повече ако не се намери с отстъпка някъде.
  14. При мен не можаха да открият проблема - съмняват се в модула на ABS-a. Въпроса е, че става от време на време - мисля че когато колата вдигне повече обороти. Ще трябва да я понапъна и отида при тях, защото в момента на изгасване компа трие историята на грешките..
×
×
  • Create New...