Jump to content

Diablo_VT

Members
  • Мнения

    329
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Diablo_VT

  1. Благодарности за коректното отношение и все така колегиален! :bia:
  2. За това ли става въпрос...? ЦъК
  3. Евала, колега! Майсторът си е майстор и това е! Връщането по който куриер ти е удобно на теб! И по Еконт до поискване да е както на теб е по-удобно, или по Интерлогистика. Много добре че си снимал, да се обогатява темата с нови модели, за общото благо! Търпение нямам да го пробвам как ще свирне Мр3
  4. Към колегата maximoff вече пътува една Audi Beta CC надявам се безпроблемно преправяне с кабелчето, та да си слушам iPod-a като ми омръзне радио
  5. олекна ми направо... само дето предполагам че едното маркуче е срязано с резачките като са я сваляли, това дето е по средата на кожуха, тъничкото... а вероятно и другото е срязано, че ми се вижда късо, утре ще го премеря... евентуално ще трябва да търся маркучи от другаде... но това утре ще трябва да премеря..
  6. Здравейте, колеги! С интерес изчетох темата и евала.... По въпроса- и моята рейка е за смяна, колата е Б3 1.8 S , NE двигател. вчера ходих до една авто морга в Ст.Загора и намерих рейка, читава. Убедиха ме че били еднакви за АУДИ 80... и съответно я взех. Но днес като рових в ЕТКА видях че номерата се различават.. номера е 893 422 065 К , т.е. продали за ми за Б4... Но правилно ли ви разбирам че би паснала на моята Б3-ка... и само като сменя въпросният маркуч от помпата до рейката ...? Благодаря предварително!
  7. Привет, колега! Наскоро ти бях писал на лично, ама никакъв не отговори, ако не си заинтересуван само кажи, иначе допускам че не си го получил... Поздрави!
  8. Здравейте! От личен опит мога да споделя моето мнение - монтирал съм такъв на служебната кола - Ситроен С 15 - 1.9 дизел. ползвам го от 1 год. и 6 месеца - досега няма проблем. Автомобила е куриер, ползва се всеки ден и по Ен на брой пъти дневно се върти стартер. До сега не е давал ядове. Закупен от autobox.bg понеже за момента този беше най- йоФтЕн на пазарЯ. По мое наблюдение - и да вземеш евтина батерия, обслужваш ли я правилно /периодично до зареждане или доливане на дест. вода ако е обслужваем/ , ако не я изтощаваш и оставяш без ток после мисля че няма да береш ядове. Но това си е лично мое мнение. Твърде вероятно е да не съм прав. Има си специалисти все пак. Поздрави!
  9. Привет, колега! Какво те привлича в тези модели? Моята до скоро я продавах , но за сега се отказах - мисля че струва повече от колкото ми предлагаха, та заредих си климатика за лятото и те така...
  10. Браво на Вас, колеги! Следя темата с интерес, и всеки път по-интересни варианти описвате. Понеже успях да подкарам моята BETA CC, за сега слушам само радио, но в скоро време предполагам ще се възползвам от услугите на колегата maximoff. Само остава да се спра на вариант , та да го обсъдя с колегата. Поздрави !
  11. току - що си поръчах един от и-бей за 9, 77 лева Вярно е че ще почакам малко 20-ина дни, но не ми е спешно и без това. не знам до колко софтуера вътре ще ми бъде полезен, и ще трябва да потърся нещо друго. Касетата, която искам да презапиша е с кофти качество... Като пробвам ще пиша. Ако някой има опит ще съм благодарен да сподели Поздрави!
  12. Привет отново, колеги! Установих че касетофончето ми /ALPINE ; Beta CC ; 4D0 035 152/ си работи съвсем нормално, само е трябвало да пусна ток на още едно място в буксата. Колега maximoff, няма да е проблем дори и да свържем кабелчетата за мп3 - то към касетата, аз така или иначе касетка не пускам . Т.е. с една празна касета като включа да ми пуска звука от външният носител. По късно ще отворя касетофончето да снимам платките. До момента правил ли си подобен модел? Поздрави!
  13. Колега, върши ли добра работа това и може ли да се влияе по някакъв начин на качеството...? Понеже и аз имам едни касети за прехвърляне... Намерих го и тук ... в E.BAY....
  14. Колега ползвай търсачката, има поне 2 прекрасни теми за разглобяване на таблото със снимков материал от тип "Направи си сам" трябва да извадиш таблото, отзадната му страна е истината . Прозрачната пластмаса не я пипай, че ако я счупиш освен стреч-фолио да слагаш
  15. ПРОДАДЕНИ ! Да са честити на новият им собственик!
  16. ъП-че никой ли неиска да се улесни с ползване на 1 телефон (D 880) вместо 2 обикновени.
  17. D880 Mirror Silver 2 SIM - 130 лв. J700 Topaz Gold - 65 лв. общо 190 лв.
  18. така е, евала че не си печалбар. какъвто трябва да е форума, но някои наблягат на печалбата ...
  19. Цената която търсиш е повече от атрактивна... досега където съм питал бяха по 70- 80 лева, затова си отравих моето. ако бях мернал тази обява щях да го грабна, крушките са между 0,40 и 0,80 лева зависи от производителя. Успех!
  20. цените падат... D880 Mirror Silver Dual SIM - 140 лв. J700 Topaz Gold - 70 лв. двата = 200 лв.
  21. Да му е честит на колегата в такъв случай, сУевраменно ти пожелавам да си намериш едно Galaxy или Е52 като за 110 лева. Ако се познавахме да ти направя подарък, ама даже не ти знам и кога е... Постарах се да покажа максимално недостатъците за да няма впоследствие недоразумения и прочее. сега ти прилагам едни достъпни умалени и без забележки снимки надявам се. Актуалните цени на телефони без следи от употреба можеш да провериш в мадазините. Успех!
  22. Днес направих нови снимки, на дневна светлина. Предните със светкавицата в комбинация с 10МегаПикс-а изглеждат все едно съм ги "сУркал" по асФалта... НЕ искам да кажа че са чисто нови, просто не са толкова захабени... А колегата martod на коментара - коментар... ? нова цена за двата - 205, оо лева.
×
×
  • Create New...