Jump to content

Tihomir Tanev

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tihomir Tanev

  1. Може Коце,разликата в оборотите е около 1000.
  2. Tihomir Tanev

    маховик

    Да колега ,с обикновен маховик е мотора.
  3. Да колега,сега като се върнах назад в темата наистина съм се изразил неправилно.Извинявам се!
  4. Здравейте колеги,мислех повече да не се намесвам,защото останах малко обиден,но трябва да поясня някои детайли. Относно незаконния гараж - той е с площ 450 кв.м. Разполагам с 2 подемника; канал; 2 преси; компютър за диагностика, колички с инструменти; стая за почивка; баня; WC; складово помещение или общо казано всичко според изискванията. Освен моята плащам осигуровка и на още един работник. Сещаш се, че не съм "незаконен гараж". Относно маслото, което е "виновно" за целият спор, преди 3 години, когато моята скоростна кутия направи проблем сложих точно това масло. Минал съм над 35 000 км. без какъвто и да е проблем. Сега отново ще го сменя и то пак със същото. Това е МОЯТ избор и не ангажирам никого с него. Относно цената за ремонта: Бях написал, че това е цена за AUDI и то за хора от клуба. Смятам, че след като членуваме в един клуб, трябва да си помагаме, с каквото можем. Успех на всички!
  5. Няма проблеми колега. 0886432107 .Ямбол - Индустриална зона - СТМ АУТО. Ами не виждам проблем колега ,когато маслото е истинско.До сега не съм имал проблем с нито една ск.кутия.
  6. Първо-вземам 120лв. общо като труд .Това включва и сваляне и качване на кутията.Относно маслото слагам 75w80-пълна синтетика.Колкото до лагерите до сега не се е налагало да сменям лагери,винаги са били здрави.И да се върна на цената,тази цена е само за най-добрите автомобили(AUDI),не важи за останалите средства за предвижване.
  7. Здравейте колеги.Аз вече съм отремонтирал 3 такива кутии и проблема е трета и четвърта скорост.Нямам обяснение защо точно там.Синхронизаторите струват около 110лв. бройката-оригинални.Като ги чаках една седмица разбира се.За ремонт на кутията взимам 100-120 лв.Риска при втората употреба е че не знаеш какво купуваш,но все пак всеки си решава как му е най изгодно.
  8. 1.9 TDI 1Z 90 к.с. Това е двигателя,който аз наричам идиотоустойчив.
  9. Здравей колега, моят съвет е да свалиш стартера и да смениш четките.
  10. Напълно прав е колегата. Само да допълня нещо. Аз слагам между гайката и шайбата лагерче от стар тампон на амортисьора,много помага.
  11. Свалят се само вентилаторите на радиатора.
  12. Tihomir Tanev

    Странен звук

    Точно това имам впредвид колега,когато колата е студена не работи на всички цилиндри както трябва.Започваш от свещи,кабели,дистрибуторна капачка и т.н. Има още една възможна повреда но там е нужна намесата на автомонтьор.Аз съм такъв , така че след като провериш тези неща и всичко е наред ще ти обясня подробно за другия проблем.
  13. Tihomir Tanev

    Странен звук

    Най вероятно някой цилиндър не работи когато е студен двигателя.
  14. Подарявам 4 бр. врати ,преден и заден капак,2 мигача и един фар за AUDI 100 B2 1982 година.
  15. Закарай колата на диагностика.Добре е да имат лаптоп ,че да я тестват в движение.
  16. Здравей колега,аз също карам със същия мотор , та това което чуваш са повдигачи или при много студено време може да трака помпата от студената нафта.Но това не е за притеснение!
  17. Здравей колега, това е част от водната помпа. Като разбира се не е задължително да е от настоящата. Парчето което си намерил трябва да е пластмасово.
  18. Здравей колега, интересува ме дясното ел.огледало!
  19. Здравей колега. Първо си прегледай всички вакумчета,да няма някой пропукан вакум.После да се провери зацепването на ангренажа,по точно зацепването на помпата.
  20. Преди доста години го имах същото.БРАВО!!! За съжаление моето отдавна вече не съществува. Единственото с което мога да съм помощ са малко ламарини,един фар и два мигача.
  21. Тихомир. Рег.номер У8635АК . AUDI 80 B4 1.9 TDI
×
×
  • Create New...