Jump to content

Tihomir Tanev

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Tihomir Tanev

  • Рожден ден 31.03.1972

Друго

  • Kaра
    B41,9TDI A62,5TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1390 профилни разглеждания

Tihomir Tanev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Може Коце,разликата в оборотите е около 1000.
  2. Tihomir Tanev

    маховик

    Да колега ,с обикновен маховик е мотора.
  3. Да колега,сега като се върнах назад в темата наистина съм се изразил неправилно.Извинявам се!
  4. Здравейте колеги,мислех повече да не се намесвам,защото останах малко обиден,но трябва да поясня някои детайли. Относно незаконния гараж - той е с площ 450 кв.м. Разполагам с 2 подемника; канал; 2 преси; компютър за диагностика, колички с инструменти; стая за почивка; баня; WC; складово помещение или общо казано всичко според изискванията. Освен моята плащам осигуровка и на още един работник. Сещаш се, че не съм "незаконен гараж". Относно маслото, което е "виновно" за целият спор, преди 3 години, когато моята скоростна кутия направи проблем сложих точно това масло. Минал съм над 35 000 км. без какъвто и да е проблем. Сега отново ще го сменя и то пак със същото. Това е МОЯТ избор и не ангажирам никого с него. Относно цената за ремонта: Бях написал, че това е цена за AUDI и то за хора от клуба. Смятам, че след като членуваме в един клуб, трябва да си помагаме, с каквото можем. Успех на всички!
  5. Няма проблеми колега. 0886432107 .Ямбол - Индустриална зона - СТМ АУТО. Ами не виждам проблем колега ,когато маслото е истинско.До сега не съм имал проблем с нито една ск.кутия.
  6. Първо-вземам 120лв. общо като труд .Това включва и сваляне и качване на кутията.Относно маслото слагам 75w80-пълна синтетика.Колкото до лагерите до сега не се е налагало да сменям лагери,винаги са били здрави.И да се върна на цената,тази цена е само за най-добрите автомобили(AUDI),не важи за останалите средства за предвижване.
  7. Здравейте колеги.Аз вече съм отремонтирал 3 такива кутии и проблема е трета и четвърта скорост.Нямам обяснение защо точно там.Синхронизаторите струват около 110лв. бройката-оригинални.Като ги чаках една седмица разбира се.За ремонт на кутията взимам 100-120 лв.Риска при втората употреба е че не знаеш какво купуваш,но все пак всеки си решава как му е най изгодно.
  8. 1.9 TDI 1Z 90 к.с. Това е двигателя,който аз наричам идиотоустойчив.
  9. Здравей колега, моят съвет е да свалиш стартера и да смениш четките.
  10. Напълно прав е колегата. Само да допълня нещо. Аз слагам между гайката и шайбата лагерче от стар тампон на амортисьора,много помага.
  11. Свалят се само вентилаторите на радиатора.
×
×
  • Create New...