Jump to content

Bloodnoon

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Bloodnoon

  1. Всичките ти изводи са кой от кой по нелепи .... и стига сте ме пичосвали ок ? Силно държа модератор да се намеси час по-скоро и да реши казуса, защото след всяко прочетено мнение кое от кое по остоумно се замислям за употреба на "уместни епитети" ...
  2. Виж какво, отговорих на всички постове възникнали чрез темата, въпреки,че не съм длъжен да давам обяснение на никой освен на модератори и на въпростния колега, като както се вижда въпростните не пишат нищо. Аз повече на заядливите и некомпентни коментари като твоя, написани чрез четене между редовете, няма да отговарям, защото както казах не съм и длъжен. Така че задържай си "уместните епитети" като не си запознат в детайли. Нека модераторите да решат какво да правят.
  3. Ами не, аз не съм за 20лв, аз съм за отношението, а когато някой ме нарича Смешник аз вече нямам отношение. Така че както казах по-горе, крушки няма да пратя ей така заради едната думичка пък който както иска да го разбира.
  4. Фарове не съм пращал. А ксенона който пратих си светеше, въпроса беше, че едната крушката свети леко по друг цвят спрямо другата, затова е цялата дандания.
  5. Още като ги купих бяха така и свикнах и не ми правиха впечетление, затова и не съм ги подменял. Айде ако искате за по-лесно щото гледам че повечето сте на негова страна и защото за 20лв крушки стана проблема,нищо че повечето си купуват за 30-50лв Осрам и т.н. .... . И защото гледам, че повече се опитвате тука тънко да ме нареждате нещо бан ман там квото искате и да сте доволни, защото мен не ми се занимава с простотии, защото съм СМЕШНИК ок ?
  6. Ако това което съм продал са боклуци, значи всички нефабрични ксенони са боклуци, тъй като този комплект който продадох не е по различен от останалите. И виж какво, не съм търговец, не продавам и нови продукти, така че айде мери си приказките. Комисии бележки фактури ... много насериозно се взе за продажба на някакъв ксенонов комплект, ама колегата ако желае да го прави, мен не ме плаши, защото няма за какво Колега не съм му майка или гадже да го успокоявам ...
  7. Темите исках да ги изтрия, още преди време, но явно модератора на който бях писъл не ме взе насериозно или беше забравил и съответно нищо не свърши. А исках да ги изтрия защото бяха се натрупали ненужни теми и мнения. За конкретната тема с ксенона исках поради факта че е продаден, а това че се случи цялото триене точно когато го продадох си беше чиста случайност, защото бях поискал триене още преди да съм го пратил дори, но колегата си помисли друго - нормално и аз сигурно бих. Така, вече за случая ще кажа така, знаех за крушките съответно колегата като се оплака не съм спорил, че не е прав. Самия ксенон го бях закупил чрез приятел и съответно му писъх да се свърже с продавача за подмяна на 1 или 2 крушки и чаках отговор, но просто отне време(няколко дни), през което колегата на който го продадох първо си помисли че няма да му пиша и ще приключа случая, но му писах като му обясних и той каза добре имаш ми телефона, съответно му отговорих - да, но ще ти звънна като имам резултат направо и той - ок. Както казах минаха няколко дни 2-3 докато получа отговор от продавача, но колегата през това време явно нямаше търпение и явно не вярваше, че му търся крушки и ми написа лично съобщение със Заглавие и Съдържание "СМЕШНИК", на което се изнервих супер много, защото му търся крушки и му написах, че след това нещо крушки няма да получи. Така че пак казвам, като съм Смешник крушки няма да му пратя и това е, пък ако искате ме считайте за некоректен, Вие си решавате на кое/на кой да вярвате и на кое/на кой да не го правите.
  8. Аз потърсих с търсачката ама не намерих отговор на въпроса си. Фаровете от Б4 купе и седан/комби едни и същи ли са или имат разлика ?
  9. Bloodnoon

    Проблем с парното

    Колеги и при мен се появи проблема с парното и реших да започна с подмяната на филтъра, но гледам, че пишете АКО го имате. Та въпроса е къде трябва да стои този филтър на купето, АКО го имам
  10. Bloodnoon

    АBS

    Колеги какво ми трябва за да сложа АБС на б4-ка без такава система ?
  11. А при мен пък проблема е доста по странен, с ключа няма ядове, ама с алармата заключва и се опитва да отключва понякога. Даже по скоро отключва пасажерските врати а левите (шофьорски) не. Лостчето се вдига но не достатъчно и пада и остават заключени. В моя случай си мисля, че централното не иска вече да е централно и издъхва, но поправете ме ако греша
  12. И аз ако може да ползвам темата на колегата, за да не правя нова за моя проблем. Като четох май е от въпростното зъбно колело, ама не съм сигурен. При мен проблема е че стрелката " заспива" няма влияние от топло студено, загряла не загряла с парно или без, постоянно е така. Като тръгна да карам и се мести до към 30 а карам с поне 50-60, съответно и нагоре ми ги отчита с по малко. Когато пък тръгвам да намалям примерно от 100 реални заспива на 80, а вече съм намалил до към 40-50. Оправянето е чрез почукване по таблото, ама един познат от почукване си беше строшил пластмасата и затова не ми се ще да го правя много много и отделно е доста дразнещо постоянно да го млатиш
  13. Ами разхода го меря сега зимата, надявам се лятото найстина да падне въпреки, че тогава аудито ще се кара доста по рядко, въздушния филтър съм го сменил с маслата. Компютъра не знам дали има грешки обаче свещите определено са за смяна, вчера прекъсна на няколко пъти и дори изгасна в завой, добре че карах бавно, че си е кофти тръпка като не очакваш. Като сменя свещите пак ще замеря разхода да видим как ще се промени. Колкото до катализатора разликата в мощността е минимална, но все пак има малка, ама не знам колко е на психическо и колко на реално ниво. Ама все пак трябва да се е отпушила малко, но не очаквай кой знае какво иначе разхода падна от него малко ама пак е малко субективен фактор, тъй като неможеш да направиш две абсолютно еднакви измервания, предполагам до 0.5л не повече.
  14. Моята е 80 Б4 с 1.6 двигател Комби. Разхода градско (Варна) е : 13/100 на газ ( с нов газов инжекцион) на бензин неможах да я засека хубаво ама литър по малко да е, не повече. Извънградско 9-10/100 пак газ, на бенз не съм засичал. Махнах катализатора тъй като и без това никаква роля не върши вече и уж намали малко разхода, ама не много, карам постоянно бавно защото е просто супер куцо 1.6 да ти гори 13. Но като чета от останалите колеги май е нормлано, което е още по глупавото според мен. Свещи не съм сменял, но и тях мисля скоро време да ги сменя, тъй като просто според мен този разход не е оправдан. Другата ми кола е БМВ 2.3 170+ коня и разхода там е 12.7 градско, до 13.5 при малко по отпуснато каране и просто като направя сравнението ми е смешно. 2.3 срещу 1.6 ; 170+ срещу 101 коня и еднакъв разход, просто за мен не е реално, естествено едната кола е 2000г, другата е 93, но не мисля че там е големия проблем.
×
×
  • Create New...