Jump to content

ivan.ganchev

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3 8P

Последни посетители

1044 профилни разглеждания

ivan.ganchev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ivan.ganchev

    Питане относно DPF

    Може ли да се пуска принудителна през това приложение или само с vcds ?
  2. ivan.ganchev

    Питане относно DPF

    Някой стигал ли е чак до такива стойности на задръстване? 😃 За съжаление последните месеци се кара само градско на кратки разстояния. Предната регенерация която хванах беше на 115%, почти веднага след палене запопна(на студена кола) изчисти до 100% и спря.
  3. Беше с powerbox като я купих. Няколко месеца покарах с него но го махнах. Няма разлика с него и без него.
  4. Купих я така, не съм я ъпдейтвал аз. Вероятно е ъпдейтната в Ауди като са сменяли кутията преди 5 години. Няма грешки, всичко изглежда нормално.
  5. За София става въпрос. Пропуснах да отбележа, че кутията е ъпдейтната до последна версия на софтуера.
  6. Здраавейте, колеги, Имам проблем с автоматика. Колата е А4 б8 2009 с 6hp типтроник. При плавно ускорение когато колата е на 2ра и се опитва да включи на 3та се получава "лашкане", изписва на дисплея, че вече е на 3та предавка, но оборотите не падатц, продължават да се качват нагоре от там където са били при самото лашкане и чак след 2-3 сек падат и преминава реално на 3та. Това го прави само при много плавно ускорение с едвам натисната газ. В други условия не се случва. Според фактурите които имам към колата, кутията е сменена с нова в Ауди Белгия преди няма и 100 000км. Сменил съм маслото но няма разлика. След нулиране на адаптациите не го прави 20-30 км и започва отново. Някой с идеи къде да търся проблема ?
  7. При мен няма разлика в поведението на дистроника от 18ка (245 40) и 19ка. Като се има предвид, че карам с 19ки които не са по спецификация (235/40/19). Иначе аз също се интрересувам дали може да се спре софтуерно. Изключително много ме дразни когато ми набива излишни спирачки. Случвало се е да карам лява лента на магистрала и да хване кола в дясната и да ми набие спирачка(възможно е и моя да е за калибриране).
  8. ivan.ganchev

    Питане относно DPF

    Здравейте, да попитам и аз тези стойности нормални ли са? Имам проблем с вихровите клапи и се чудя още дали да махна всичко. Стигна до 25% като след 120км беше качила отново до 41%(само магистрала). 3.0тди ccwa
  9. Колеги, а има ли вариант да се отвори нагоре панорамата повече? По обяви за продажба съм виждал доста по нагоре отворени от моята. Назад си се отваря нормално. Първа снимка колкото е при мен, втората е колкото ми се иска да е..
  10. Здравейте , колеги, От както застудя забелязах, че при даване на контакт лампата за подгревните свещи не светва. Първо тествах с ваг ком, лампата работи. Колата пали нормално - днес на -5 запали без да се замисля, което ме кара да смятам, че работят свещите. Лятото преминах от префейс километраж на фейс , ако има значение. Като си прегледах стари клипчета в телефона от както съм преминал на фейс километража- още тогава не е работела лампата. Някакви идеи или насоки как мога да ги тествам с ваг ком ?
  11. Странно, при мен нито едното нито другото стана, за скоростите е активирано дори, но не се показва. Нека колегата ако чете, да сподели как са активирани .. или какъв му е номера на километража
  12. Нищо - като при червените километражи, светва зелена лампа за активиран темпомат. На дислея не изписва зададена скорост.
  13. ivan.ganchev

    Претрисане 2.0tdi BMM

    Абсолютно същия проблем и при мен , имам тресене единсвено по време на спиране. В момента в който колата е в пълен покой , тресенето спира и на място си работи добре. Дюзите са в норма, наскоро им сменяха о-пръстени и бяха регулирани, проблеми си остана. Трябваше най-вероятно да сменя и кабелите, за да ги изключа и тях като вариант.. Прави ми впечатление, че колкото по малко е горивото в резервоара по осезаемо е тресенето.
  14. Аз съм с такъв километраж на МГ2007. Това което мога да кажа е, че с този номер не показва зададена скорост на темпомат. Доста се рових по чужди форуми и там пишеше. че зададена скорост и другите екстри ги има на километражите които са до 280км. На 931 S успяхме да активираме само тест на стрелките и lap timer. На коя предавка е колата в момента и кога да превключиш също не тръгна.
  15. Здравейте, при опит да измия стъклото пръсна за 1.сек и спря, помпата въобще не се чува, а като пусна задна чистачка на 1ва степен, започва да пръска постоянно, докато не я изключа. Някой знае ли една помпа ли е за предно и задно стъкло и към нея ли да се насоча направо?
×
×
  • Create New...