Jump to content

skynet

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от skynet

  1. Продавам джанти 17" 5х112 в добро състояние. Гумите са подарък. Цена 450лв. За контакти на лс или 0888288957 Антон Намират се в София Имам и 5 15" 5х112 оригинални за ауди А4 Б5 Цена 250лв.
  2. Продавам турбо от audi a4 1.9tdi afn мотор. Модела е VNT15. Не съм имал проблеми с нея, карана е с castrol 5w40. Не ми е горяла масло и не имала проблем с наляганията. Продавям я поради замяна с по-голяма. цена 350лв За контакти на лс или 0888288957 Антон Намира се в София.
  3. Проверете дали е наред захранването към евро клапана в бутилката. Така на една кола правеше проблем и ту го отваряше , ту затваряше. И пак лъжеше компютъра ,че газта е свършила.
  4. Продавам оригинално буталце 10мм за гнп на 1.9тди мотор. Свалено е от напълно работеща помпа поради замяна с по-голямо. Цена 100лв. Намира се в София. За контакти 0878288957 или на лс.
  5. Я какъв хубав спор сте си спретнали То тази система за спиране подаването на гориво при пуснат педал на газта я има и на ладите (мисля ППХ че я водиха) камо ли на модерни автомобили.
  6. Най вероятно е спрял имобилайзера и не е обучил новото табло. За жалост нямам VAG commander за да го оправим.
  7. skynet

    Комутатор ауди AEB

    Колега, като се прибереш в София искаш ли да пробваме да ремонтираме стария ти комутатор ? А относно проблема ти в момента, искаш да кажеш ,че на място колата се форсира добре. Но примерно ако я настъпиш на 1 или 2-ра предавка не иска да ускори както преди, съответно и оборотите на предавка не се вдигат толкова бързо. Свещите гледал ли си ? Завишен разход на гориво? С нещо трябва да ни насочиш за да може да помогнем.
  8. Здравейте, Предлагам ремонт модул на ГНП VP44. Замяна на дефектирал транзистор в модула с IRFZ44N. Цена 80лв. За контакти лс или 0878288957
  9. Здравейте. Предлагам промяна на цвета на подсветката на таблата които са с светодиоди. Предлагам следните цветове : Бяло, Синьо, Червено, Зелено, Жълто. Цена 40лв. За контакти на лс. или 0878288957
  10. Здравейте. Предлагам диагностика на всички автомобили от VAG групата с VAS 5054. Чистене на грешки и ремонт ако е по електрическата част. Диагностика 20лв. Посещение на адрес за диагностика 10лв. За контакти или на лс. или 0878288957
  11. Да така е , това го пропуснах Независимо ,че ако установи къде се подава захранването на инвертора може да се нагоди нещо. Но става прекалено за една рамка пък и димирането....
  12. Трябва да видиш дали няма да стане от някой китайски таблет. Предполагам вече са доста евтини тези едноядрените от преди 2-3 години.
  13. И аз мисля че проблема е в подсветката. Аз до сега веднъж съм правил изгорял инвертор на лаптоп ( беше пробил трафа). Иначе лампите си горят особено както е правила при теб с червенеенето. Само не е ясно дали нова матрица не е по-скъпа от цялата фото рамка + това ,че от толкова зор може и инвертора да е заминал.
  14. Ами първото за което се сещам, е лош контакт на падащия панел с касетофона. Така като натиснеш някой бутон и панела се размества, губи контакт и рестартира касетофона. Друго което също съм виждал е напукани спойки на самия панел. Разглобява се и се преглеждат.
  15. Трябва да се види какъв е микрофона , иначе може да си го смениш и да ползваш оригиналната букса. Това от нокиа може и да стане , но има и слушалки и може да не работи като хората. Понеже буксата е разделена на 4 сектора заради стереото на слушалките ,а при теб предполагам че са 2. Но може от някое хендсфри (предполагам си пазиш от някой телефон) да вземеш микрофона, да срежеш кабелите и да го прикачиш към твоя кабел. Ако работи коректно малко термошлаух и и едно бързо запояване и забравяш.
  16. Отиди в някой кар аудио магазин или такъв за автоаксесоари и питай за адаптер за касетофон. Те са две пластмаски които се слагат от двете страни за запълване на дупките.
  17. Може да имаш проблем с някой от бутоните на вратите. Аз имах счупен на задна врата и беше застанал в положение все едно вратата е постоянно отворена. И не ми светваха плафоните. Най-добре я закачи на диагностика и комфорт модула ще ти каже къде е проблема.
  18. С един мултицет си прозвъни кабелите. От бушона до касетофона проверяваш плюса и от масата на касетофона до нещо метално по купето. И от там почваш да търсиш къде е проблема.
  19. Някъде май гледах за такива CAN симулатори които можеха да правят връзката с FIS дисплея и да използват и бутоните на волана. Но бяха от сорта на 100$.
  20. skynet

    Audi Symphony II AUX

    Колега в момента съм пуснал тема относно тези cd changer емулатори. Надявам се в скоро време да мога да предложа на форума добро решение за приемлива цена.
  21. Мерси за предложението колега. Ще го обмисля и ще видя дали ще мога да предложа нещо. Ти говориш за горната част на фис дисплея или аз се бъркам ?
  22. Да така е . Пазара би се нагласил по конкурентните продукти. Но аз не мисля да излизам на пазара сериозно защото там знам ,че нещата са сериозни. Искам да си направя кефа напаря едно такова устройство. И между другото да мога да го предлагам на прилични цени на колеги от форума. Защото не всеки се рови по търгове и му се занимава да поръчва и да проучва интернет пространството. Наистина има далавери но човек трябва и да поизчака и да има късмет. Аз искам да дам нещо на хората които искат да го вземат на момента. Отделно имам проект които малко е в застой и с домашната автоматизация. И с други неща по автомобилите. Но това ми изкочи в главата понеже в момента имам един оригинален kenwood които не е нисък клас и освен екстрата ,че мога да пъхна флашка в него друго не получавам. Нито звучи като оригиналното нито се връзва с интериора. Та от там идва идеята да го направя за мен и след това да видя дали мога да го предлагам на една конкурентна цена във форума.
  23. Извинявам се ако съм внесъл объркване с това ,че си го пиша симулатор. И мен не ме бива много в обясненията. А извинявай колега но къде го намери на 42лв. Защото аз колкото и да гледам не мога да го намеря толкова евтин.
×
×
  • Create New...