Jump to content

shturshel

Members
  • Мнения

    370
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно shturshel

  • Рожден ден 13.09.1981

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.8t 96г

Персонална информация

  • Локация
    varna

Последни посетители

936 профилни разглеждания

shturshel's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За окачването горещо ти препоръчвам колегата Мишо:Petkovm . За климатика:Evgeni K. Много съм доволен от http://www.avtotapicer-varna.com/.
  2. И според мене е поредната глупост! Ако през ноември или април температурите са високи за сезона, какво да си пилим гумите ли? На мене лично ми се свидят, още повече че са ми на половин сезон и са ми хубави "маркови " гумите. А кога да очакваме и задължителната смяна на течността за чистачките
  3. Май темата трябва да се казва "Как да ги забавим, когато ни крадат колата".
  4. Вече не. Започнах в "Пресбетонел", към "Пътища и мостове" Варна, като оператор на бетонов възел.
  5. В момента на двата работя без проблем с различни програми, но по някога имам нужда от още един монитор. Картата е дават да поддържа до три монитора.
  6. Здравейте! Дано колегата да не се сърди, но ще използвам неговата тема, че е супер близка с моя проблем. Имам AMD RADEON R9 280X http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-R9-280X.105863.0.html Искам да подкарам едновременно двата монитора(различни марки) и телевизора(като трети), като на всеки да се показва и прави различни неща. Положението до момента е следното: http://prntscr.com/8fjsdr Телевизорът е с hdmi, acer-a е с dvi, а другият монитор е с vga. Дали нещо не е наред с редът на свързване или имам нужда от displlayport? Поздрави!
  7. Колега тез на мивката с домакинско телче ли са ти бърсали копчетата . А иначе в олх-са, май гледах някаква обява за рециклиране на бутони.
  8. Ти си с Куатро! Въобще ако питаш повечето собсвеници на такива машини, ще ти кажат: "каквото имам това слагам, аз съм с куатро". Иначе заложи на марката, аз се убедих че Сава няма нищо общо с Гудиар.
  9. В мегапартс, търси ли? http://www.megaparts.bg/products/avtochasti/kori-uplytneniya-i-plastmasi/kori-pod-chistachki?pa_marka-avtomobil=1&pa_model-avtomobil=74&productFilterSubmitted=1
  10. Продавам TISSOT, кварц. Часовника е изработен от неръждаема стомана и минерално стъкло. Механизъм miota. Комбинация дигитал/аналог. Аларма и хронометър Часовника е реплика. Часовника Не е носен. Седял е в склад. Разполагам и с други модели. 45лв. За контакти 0893441856 http://prntscr.com/89836w http://prntscr.com/89842i http://prntscr.com/8984t7
  11. Има две пластмаси отзад на релсите, сваляш ги и дърпаш седалката до макс на зад. Под седалката, като бръкнеш има по един шплинт от двете страни. Дърпаш на пред и нагоре.
  12. Не съм особено очарован от авио-дизела. А и цената си е малко висока. Май ще си карам с нафта от Ромпетрол и Петрол + бардал.
  13. .... Станало е повече от добре, Поздравления! Отдавна искам да си направя и моето табло да свети така, но не смея да пипам, малко съм скаран с еле . Били ми дал насоки и някой съвет?
  14. За авио-дизела на еко; преди седмица налях 20л. при 30л. обикновена петролска нафта+бардал BDC в резервоара, разбира се за сега няма никаква разлика . Ще се прежаля и ще заредя още веднъж, но с по-малко в резервоара. Едва ли ще има някаква разлика, но съм любопитен.
×
×
  • Create New...