Jump to content

metrica

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от metrica

  1. metrica

    Мултитроник - майстор

    Сега като се поразрових се оказа, че това е сервиза на Юве и Ко след Илиенци на "Балчо Нейков"-7. т.к. принципно не съм чувал изобщо добри отзиви за този сервиз (включително за филиала в Студентски град). Та май ще ви послушам да отида при Мишо пък да видим после кой ще се смее ...
  2. metrica

    Сервиз

    И аз да добавя. И старата кола, която не беше ауди и сегашната е ходила единствено и само там за ремонт. Имат доста работа, но като си уговоря час винаги са точни. Частите също те могат да ти ги купят, за което ти предоставят фактура. И една по-актуална информация - вече не са на това място (на изхода от Кокаляне). От две седмици са на ново място - след околовръстното на път за Панчарево, от ляво има Газ станция, във нейната сграда са, спуска се по едно нанадолнище малко - (100-на метра преди Прегледите и Либхер които са от дясната страна). Успех.
  3. metrica

    Мултитроник - майстор

    А иначе ето каква грешка ми е дала: При палене на мотора и включване на скорост замигаха всичките скорости на дисплея (това значело авариен режим) и съответно колата не потегли. Пробвах да изгася и запаля мотора наново, без резултат. После я оставих на D и с повече газ към 2000 оборота започне леко да се движи, когато набрах до 5км/ч оборотите паднаха и скоростта рязко се увеличи. Повече проблеми не ми е правила, но и не съм я карал толкова - само вчера се качих до Кокаляне при Светльо да ми провери грешката. До сега други проблеми не ми е правила, не придърпва, на наклон си потегля сама и т.н. А за майстора съм склонен да се доверя на Светльо, до сега не ме е подвел за нищо. Пък после ще споделя.
  4. Здравейте колеги, Някой дали е чувал за мултитроник майстор Венци 0888814470 - сервиза му е към Илиенци? Ако някой даде отзиви ще съм благодарен. Препоръча ми го не безизвестния Светльо от Кокаляне. Мерси.
  5. До колкото знам кода го иска ако го сложа на друга кола. На мойта дори и да падне акомулатора или ако го демонтирам/монтирам няма да иска код. А пък поне този код го знам А и това тракане е вече при всяко пускане на радиото. Трака за около минута и спира. След това ако си слушам само радио няма проблеми. Но ако вкарам диска пак се разтраква и дава грешка.
  6. И все пак ми се иска да го погледне някой техник, т.ч. ако някой може да препоръча Аудио ел.техник ще съм благодарен. Пък ако той каже, че не ства може и да помислим за дисплея ^^^
  7. Дайде координати на надежден серивиз ?
  8. Имам проблем с механиката на CD-то май. При спиране и пускане от копчето почна да трака нещо и някой път при вкарване на диска дава ERROR. Някой дали е имал подобен проблем? Дайте координати на надежден майстор. Мерси.
  9. Много благодаря колега. За мен твоя злощастен опит беше много пучителен. Два дни по-късно вече съм с монтирна CAN аларма управлявана от оригиналния ключ. И веднага след монтажа минах и там където маркирах автомобила (ПС. и аз съм в Армеец) за да ми отразят в протокола, че колата е с допълнителна аларма - модел/дата/печат/подпис. Моята също е без обемни датчици, без сирена, абе с две думи без аларма - само централно и имобилайзер. За модели от 2004 които имат CAN-BUS шина за данни на автомобила ми препоръчаха интерфейсна алармена система управлявана от оригиналното дистанционно управление на автомобила. ЦЪК Междуврпочем съм много доволен от Използвах случая да си сложа и дневни светлини - палят се дългите халогенки на 30%, че с тия заводски ксенони ще ми излезнат нанагорно (вижте тази тема ЦЪК )
  10. Аз съм със заводски ксенон, но и при мен е както го описваш. А пък и като се сетя за какви цени говирим ( крушка 200-300 лева /Филипс - оригинална/, електронния блок 800лв ) и направо не смея да си пусна фаровете и се замислям да си сложа халогенки
  11. Намерих си втора употреба за 200лв. Ето какво търсих, ако на някой му се наложи:
  12. Здравейте колеги, и аз съм с такъв двигател 2.0 ALT (A4 Avant 2004). Може ли да споделите модела на вашите двигатели - ALT или друг ?!?
  13. Здравейте, При мен проблема а малко по-различен, но може причината де е сходна. Централното отключва, но багажника (А4 В6 комби) като се оптима да го отворя се чува само едно щрак-щрак и нищо. Това при изключен двигател. Ако запаля отваря, но пак само понякога. Някакви идеи? Дали може да е от слаб акомулатор? Някой дали е имал подобен проблем?
  14. Да ти кажа, че много прилича. Ако може все пак и една снимка от другата страна с номерата да направиш и да кажеш цена
  15. ЕТКА Версия 7.2 я има на Demonoid. Сега я свалям, върви сравнително бързо. ПС Вече я свалих. Ако някой я иска ще я сийдвам ден-два.
  16. Мерси все пак. Някой друг ако може да помогне, че от другата седмица ще го поръчвам. Няма начин как сега да се кара без светлини
  17. Попаднах на онлайн руски варянт на ЕТКА: ЕТКА online
  18. Ето за това говоря: CONTROL UNIT FOR GAS DISCHARGE BULB Монтира се на задния какпак на късите светлини (както съм показал със стрелката). По ЕТКА:
  19. Здравейте, До сега не ми се беше налагала да пиша, но този път ме хвърлиха в тъча. Видях, че има доста изписано за ксенона, но почти нищо за фабричния. Та на проблема. Не ми светят десните къси - заводски ксенон. Първо помислих че е крушка, разменихме двете, но пак не свети. В задната част на фара има една вертикална електронна платка (блок), когато ги разменихме фара светна. Марката мисля че беше VALEO. Питането ми е, това дросела за който всички пишат ли е или при фабричния има и нещо друго интегрирано в нея - за промяна на наклона при натоварване и т.н.? А в тъча ме хвърли цената която ми поискаха - 780лв ?!? И то не от порше, там сигурно ще ми поискат и повече. Някой по-наясно с фабричния ксенон да помогне - от къде мога да си го купя по-ефтино или дори втора употреба. От авто морга има ли шанс да се намери? Предварително благодаря.
  20. Много благодарско и от мен!
×
×
  • Create New...