Jump to content

gmanev

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно gmanev

  • Рожден ден 17.10.1963

Друго

  • Kaра
    A3 8PA 1.4 TFSI 2011

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

911 профилни разглеждания

gmanev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не. Никакъв софтуер не ползвам на български. Освен ако е български. Много често една дума на англ. се превежда по няколко начина и не мога да разбера какво се има предвид. Особено силно важи за ръководствата на различни уреди (бяла, черна техника например).
  2. Не съм много знаещ, но мисля, че пасажерската възглавница си е изключена ако няма седнал човек. Има датчик в седалката. Така беше поне на БМВ, което имах преди, Е46.
  3. Не мога да разбера как при неработещ двигател трябва има налягане! Нормално е да свети лампата, откъде да дойде това налягане? Единственото, за което се сещам, е да означава, че датчика е скапан. Освен това, при даване на контакт, всички лампи е нормално да светнат, за да види човек, че работят. Поне така е при мен.
  4. Това някакъв майтап ли е? Крис, имате ли шофьорска книжка?
  5. Браво, да си я караш с кеф! Похвално Infoto, че върна обратна информация за причините. Не всички го правят. Питат, получават съпричастност, оправят проблема и после никой не разбира каква е била причината.
  6. Виж първо най-лесното - криви джанти, баланс. А за волана на геометрия.
  7. На мен ми прилича на някой лош/влажен от последните дъждовни дни контакт.
  8. gmanev

    Safe режим на радио

    Добре де, но не ли лошо да стои на контакт само толкова дълго? Всъщност не виждам на бензин ли е или дизел, не е написал #tihoto.
  9. Ами, възможно е. Преди 25г. ми бяха внесли един Голф по поръчка. След година возих един познат и каза, че това не може да е 1600 куб.см (по документи), много дърпал. Знаеше къде да погледне и каза, че е 1800. Явно вносителя някакси го е регистрирал с по-малката кубатура за по-малък данък. Но пък от 1.4 до 1.8 си е разлика...Дали сега може такава далавера не знам.
  10. gmanev

    Тресене след 130

    Написал си джанти, а други гуми пробвал ли си?
  11. Да, за София-Бургас е нормално 1 спиране. Ама то си е приятно да спреш някъде като пътуваш. Затова не обичам рейсовете и самолетите 🙂
  12. За колата не знам дали е риск, но за теб може да е - няма да е зле да почиваш през макс. 2 часа. Човек някакси неусетно се вглъбява и му се притъпяват реакциите, а те са нужни точно, когато не очакваш. Като спираш (ако) не забравяй да оставиш за малко двигателя да се охлади турбото. Знам, че не е отговор, но е съвет 🙂
  13. Бих го сменил - би могло да стане на мрежа от например второ камъче по време на изпреварване. Не случайно това го има в правилника.
  14. gmanev

    Задни светлини

    Не. Виж формата им, а и на ламарините наоколо!
×
×
  • Create New...