Jump to content

quattro2.0

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от quattro2.0

  1. Днес след поредни размени на стари части които съм сменял се разбра какъв е проблема .Новия клеморед е някакво яко менте.Явно като покарам се нагрява,прекъсва веригата на бубината и колата гасне.Върнах си оригиналния клрморед,покарах 100 км и нямах проблем. Който сменя клеморед да го има напредвид да не влезе в многосериен филм.
  2. Колата е с ACE двигател като загрее на 90 градуса и гасне когато си иска. Карам я на газ и на бензин като и на двете горива гасне. Сменил съм кабели,капачка,палец,датчик на хол,бубина с комутатор и няма оправия. Като изгасне връщам ключа след 10-15 сек. давам контакт и на скорост си пали. Какво може да накара колата да изгасва. Ако некой има идея да споделя че много ме тормози този проблем.
  3. цена за скоростния лоста ако не е продаден
  4. предното арматурно табло цена
  5. Бартер за 15 цола оригинални от ауди 100 алуминиеви
  6. Има ли комплект носачи за А6 след 2002 модел кадето единия долен носач шарнира е с различна дебелина
  7. По добре си купи ново.Аз така обикалях из моргите да търся и повечето бяха пукнати на същото място или не бяха за моя двигател .На морга 20-30 лв ми искаха а ново го взех за 35лв и вече кара втора година,а от морга ще е на 10-15 години казанче я изкара и то не се знае.
  8. Продавам ръчен часовник gsm като нов ползван е не повече от 10 пъти за 1 година функции тъчскрийн bluetooth камера 1.3МР MP3,MP4 радио комплект 2 батерии ,зарядно ,карта памет 1 гб,слушалки с възможност за ползване с bluetooth или с кабел и микрофон . цена 200 лв телефон за връзка 0895643525 Даниел гр.Варна пращам и с куриер за други градове
  9. На мой приятел аудито с този двигател с зимни гуми 215 65 16 му гори 9.8 по борд смесено на газ преди това с летните гуми му даваше 12-13 смесено мисля че е нормално е сега аз като съм го карал извън града е давало и разход от порядъка на 18-20 но зависи колко ти е тежък кракът .
  10. Бартер за Пасат комби 1993 1.8 моно инжекция газ климатроник
  11. Цена по отделно на броня ,фарове ,калници предни.
  12. Ами какво да ти кажа колега моето стъкло се спука от студовете зимата и докато се наканя да ми го залепят стана към 15 см ресна но го залепиха за 40лв и така си карам от януари .Горе долу една седмица не се виждаше пукнатината от лепилото но после се появи пак но за сега не ми пречи като му дойде времето ще го сменя .А както и при тебе и при мен джама ми е от на беше на няма и една година като се пукна и затова не го смених.
  13. Водната помпа неоригинална взехме за 120 лв а има такива и за по 50-70 но не ти ги препоръчвам най добре оригинал зависи колко пари е а не вярвам да е под 200
  14. Колега а преди колко км си сменял водна помпа Защото на баща ми аудито пак А6 2.5 2001 направи същия проблем преди 3 месеца всеки вика гарнитури издухала тем подобни ,но като я отворихме и се откри гледка че водната помпа която беше на 30 хил.км и се беше строшил лагера и така се получава че помпата я върти я опира ,лопатките още малко им оставаше . Най добре провери това
  15. Добре значи няма значение как е завъртяна капачката а това нормално износена капачка ли е според вас
  16. Колеги имам един въпрос дистрибуторната капачка на АЦЕ-то как стои на горе с изводите за кабелите или на долу.
  17. Повредата е отстранена Бушона номер 8 е изгорял заради нагорели кабели на плафона в багажника които са окъсявали .
  18. Здравейте колеги Колата е 100 C4 АЦЕ Та проблема ми е следния на венъж ми избягаха плафона ,зумера който писка когато се забрави габарит вкл. часовника (със стелки,голямото табло )спял на 3:15 и не може да се свери с ръчката , климатроника се рестартира все едно си откачал акумулатор.Всеки път като запаля на дисплея на климатроника е 22 г. с пуснат климатик . Та някой знае ли кое е общото между тях някое реле ли е да открия проблема че така не ми харесва .Имам др. километраж с всичките уреди мога да го пробвам веднага.
  19. Сваля се броня ,фарове ,трите радиатора ,пистов ремък ,ръкапаци на ангренаж и си там .Аз за 40 мин някаде го прявя това .Ако си от Варна мога и да помагам
×
×
  • Create New...