Jump to content

Overkill

Members
  • Мнения

    137
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Overkill

  • Рожден ден 23.05.1978

Друго

  • Kaра
    Audi

Контакти

  • ICQ
    234524475

Персонална информация

  • Пол
    Male

Overkill's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При реглаж на предницата трябва да ти го оправят, но явно не им се е занимавало.
  2. Продават флакони със сгъстен въздух, вземи един и го продухай внимателно без да го разглобяваш и пак пусни теста под БИОС
  3. Това очаквах като отговор, благодаря
  4. Хайде направи си труда да прочетеш освен заглавието и първият ми пост внимателно. Благодаря По принцип съм се спрял на авант. Иска ми се да знам в тези години които съм посочил дизел или бензин да бъде и ако е, кое да е?
  5. За пари в момента не говорим, интересува ме кое е читаво. Натруфени коли не ме интересуват, важни са двигателя, ходова част и удобството при каране.
  6. Търся кола. За мен е важно да е комфортна отвътре, здрава под капака и прилично пъргава. Първият въпрос който ми изниква в главата е дали да е дизел или бензин (говорим за диапазона '98-'02г.)?! Вторият въпрос е на коя (А4 или А6) окачването е по-читаво? Сега имам Б4 комби и ми харесва варианта, макар, че от към музика ще е сложно с уплътняването на басите, но все пак е доста практичен вариант за пътуване, особено на дълго и за почивка. Оттук изниква и третият ми въпрос - А4 или А6 е по-удобна за дълъг път? Говорим за удобство на седалките, който да не изморяват чак толкова много от дългите преходи. Гледах какво се продава в Германия и ми направи впечатление, че масово на пазара са пуснати коли с двигател 2,5 ТDI, което ще рече, че са малко проблемни май. Нищо не знам за двигател 1,8Т. Зачудил съм се дали да се хвърлям на автоматик или не е добър вариант за кола над 10 години?! Та да обощим: 1. Ауди А4 или А6 между 1998-2002 година (60% на 40% за авант) 2. Бензин или дизел и коя модификация (кубатура, к.с.)? 3. Автоматична или механична скоростно кутия? 4. На коя от двете модификации е по-добро окачването? 5. Коя е с по-удобни седалки за дълъг път Ако има колеги които имат наблюдения върху въпросните модели Ауди примесени с моите претенции да помогне със съвет. Благодаря предварително!
  7. Май няма за моментният разход
  8. Идвам в клуба на доволните от работата на Пепи. От няколко дни се познаваме, но свършихме страхотна работа за нула време. Много добър диагностик, пипа бързо и внимателно, а на всичкото отгоре и отзивчив. Големи благодарности!
  9. И аз трябва да сменя дистрибуторната капачка, че закърпвахме положението с някъв ментак преди 2 седмици. Беру ли да търся и от къде няма да е менте или 2-ра ръка?
  10. Намери ли се читав сервиз в Неделя в София?
  11. Погледни да не би крачетата в леглото да са се прибрали
  12. С фолио е гадно, особено ако попаднеш на тъпи митничари...
  13. http://vbox7.com/play:e12492dc
  14. Тук можеш да намериш всичко което ти трябва с обяснения.
×
×
  • Create New...