Jump to content

Overkill

Members
  • Мнения

    137
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Overkill

  1. При реглаж на предницата трябва да ти го оправят, но явно не им се е занимавало.
  2. Продават флакони със сгъстен въздух, вземи един и го продухай внимателно без да го разглобяваш и пак пусни теста под БИОС
  3. Това очаквах като отговор, благодаря
  4. Хайде направи си труда да прочетеш освен заглавието и първият ми пост внимателно. Благодаря По принцип съм се спрял на авант. Иска ми се да знам в тези години които съм посочил дизел или бензин да бъде и ако е, кое да е?
  5. За пари в момента не говорим, интересува ме кое е читаво. Натруфени коли не ме интересуват, важни са двигателя, ходова част и удобството при каране.
  6. Търся кола. За мен е важно да е комфортна отвътре, здрава под капака и прилично пъргава. Първият въпрос който ми изниква в главата е дали да е дизел или бензин (говорим за диапазона '98-'02г.)?! Вторият въпрос е на коя (А4 или А6) окачването е по-читаво? Сега имам Б4 комби и ми харесва варианта, макар, че от към музика ще е сложно с уплътняването на басите, но все пак е доста практичен вариант за пътуване, особено на дълго и за почивка. Оттук изниква и третият ми въпрос - А4 или А6 е по-удобна за дълъг път? Говорим за удобство на седалките, който да не изморяват чак толкова много от дългите преходи. Гледах какво се продава в Германия и ми направи впечатление, че масово на пазара са пуснати коли с двигател 2,5 ТDI, което ще рече, че са малко проблемни май. Нищо не знам за двигател 1,8Т. Зачудил съм се дали да се хвърлям на автоматик или не е добър вариант за кола над 10 години?! Та да обощим: 1. Ауди А4 или А6 между 1998-2002 година (60% на 40% за авант) 2. Бензин или дизел и коя модификация (кубатура, к.с.)? 3. Автоматична или механична скоростно кутия? 4. На коя от двете модификации е по-добро окачването? 5. Коя е с по-удобни седалки за дълъг път Ако има колеги които имат наблюдения върху въпросните модели Ауди примесени с моите претенции да помогне със съвет. Благодаря предварително!
  7. Май няма за моментният разход
  8. Идвам в клуба на доволните от работата на Пепи. От няколко дни се познаваме, но свършихме страхотна работа за нула време. Много добър диагностик, пипа бързо и внимателно, а на всичкото отгоре и отзивчив. Големи благодарности!
  9. И аз трябва да сменя дистрибуторната капачка, че закърпвахме положението с някъв ментак преди 2 седмици. Беру ли да търся и от къде няма да е менте или 2-ра ръка?
  10. Намери ли се читав сервиз в Неделя в София?
  11. Погледни да не би крачетата в леглото да са се прибрали
  12. С фолио е гадно, особено ако попаднеш на тъпи митничари...
  13. http://vbox7.com/play:e12492dc
  14. Тук можеш да намериш всичко което ти трябва с обяснения.
  15. Първата ми кола беше Гоуф 1 бензинка. Обикновено този проблем с ниските обороти го получавах, като се запушеше въздушната дюза на карбуратора. Продухвах и се оправяше.
  16. На HP, освен сървъри (и то в ниския клас) друго нищо читаво не съм видял от тях
  17. Аз съм със същата серия на Dell, само, че с 3GB RAM. Много съм доволен и като контраст и като производителност и като батерия. Ползвам го с Win 7.
  18. По принцип при закупуване на автомобил, има ли книжка с инструкции как трябва да се ползват спирачките, за да не се получава гореописаният проблем?!
  19. Ще пробвам, благодаря за съвета.
  20. Ще използвам темата на колегата. Имам проблем със запалката. Не може да се задържи в положението в което нагрява. Като я задържа с ръка нагрява, но само с еднократно натискане не застава в това положение. Видях, че има общо 4 пластини в гнездото, 2 са по средата, а другите 2 в долният край. Може ли да е от тях и как да процедирам, за да започне да се задържа запалката и да се изхвърля нормално след като загрее?
  21. Утре на клубната среща в София ще има ли стикери и лайсни?
  22. Доколкото знам, ако не са за фирма, могат да ти ги донесат до вкъщи с +5лв отгоре, плащаш си митото и нема ядове. Поне така стана миналата година пролетта при мен.
×
×
  • Create New...