nikrga

Members
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

About nikrga

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A4 B7

Персонална информация

 • Location
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. Да де, те LED-овете така сдават багажа.
 2. Нищо не е повредено, чичо NIKO пак не позна...😁 Просто на LED крушката й е дошло времето, за смяна е. При диагностика ще отчете изгоряла крушка в левия фар.
 3. Ясно, проявявам разбиране...😁
 4. Това е смешно, тъй като досега не е известен случай при достигане на 6 градуса износване тази ангренажна верига да е дала фира. Няма и да има, защото при такива отговорни и тежко натоварени детайли коефициентът на сигурност е голям, в случая 1,8. Колкото до това, че нямам "представа от конкретния механизъм" смея да твърдя, че тази ми "представа" значително превишава твоята. При несъгласие можем да го уточним на ЛС.
 5. Написал съм нещо невярно ли?
 6. Това не може да доведе до теч, ако нацепеното не е стигнало до външната страна на маркуча. А и не е сигурно въобще, че се е случило.
 7. Макар и да не са ръждясали, все си мисля, че е от тях. Смени ги една по една, като започнеш от тази на най-горния маркуч и след смяната проверяваш дали не се е оправил теча на по-долните маркучи.
 8. Как ти хрумна, че маркучите са нацепени, чичо NIKO?
 9. Самите скоби имат ли приличен вид или са вече ръждясали?
 10. На теория - пренебрежимо малко, на практика - не.
 11. Допуска се разтягане на тази верига до 6 градуса, така че карай си спокойно засега. И не е необходимо специално за нея да се ходи на диагностика - почне ли да трака, сменяш.
 12. Горното е почти изключено за такава голяма немска кола, купена в Германия от германец. Далеч по-вероятно е колегата да не знае как да си пусне парното, особено след като пише, че току-що си е купил колата. Това ще е особено валидно, ако тази му е и първа кола.
 13. С пари всеки може, чичо NIK0. Подвъпроса на колегата е дали има такава кракната версия.
 14. На първо време пробвай да го включиш.
 15. Както обикновено, почти никой не пише по темата, а каквото му хрумне - в случая колко много и колко хубави телевизори имал. На въпроса на колегата коя технология е енергийно по-ефективна отговор са дали само двама - Aleks67, който твърди, че такава е OLED технологията, и Wizi - че това е LED, макар и разликата да е "небрежна". Всъщност не са прави и двамата - при равни условия (колкото и относително да е това при телевизорите) LED технологията е енергийно значително по-ефективна от ОLED, в интервала 65-80%.