Jump to content

TOR

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно TOR

  • Рожден ден 3.03.1987

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8TQ

Персонална информация

  • Пол
    Male

TOR's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся тенекиджия за района на София. Става въпрос за A4 B5. Колата има удар отзад, като задният капак и броня са поели основната част от удара. Гредата изглежда слабо пострадала, бронята е на две, а капакът е силно сплескан и за смяна. Калниците и стоповете са невредими. Ако някой във форума се занимава с това, мога да пратя снимки. Ако някой знае добър сервиз или човек, моля да отговори тук или на ЛС.
  2. В България съм го виждал на разнообразни цени от 20 до 50лв. без доставката. Аз си го поръчах точно от DealExtreme и го получих с безплатна доставка, на цената, обявена на сайта. Автомобилът, който Hugsy е посочил няма CAN интерфейс, така че по-скъпите кабели с процесор няма да са му необходими. Ако ще се занимава професионално, вече съображенията са други.
  3. Тази зима беше първа за TS850, тъй-като са нов модел. Аз карах с тях и съм доволен, но така и не видяха много сняг. За предишния модел - TS830 също има отлични отзиви.
  4. Зависи какво искаш да правиш и коя версия на софтуера ще ти е необходима. Най-евтиният вариант е VCDS-Lite и например този кабел: http://dx.com/p/usb-kkl-vag-com-409-1-compatible-interface-for-vw-audi-seat-skoda-120cm-length-37635 Работи с 64 битов Windows 7. Върви с диск с драйвери, но Windows-a го разпознава сам, ако онлайн проверката за драйвери е разрешена.
  5. TOR

    Термостат

    Аз бих те посъветвал да си купиш оригинален термостат, ако цената не е проблем за теб. Есента струваше 87лв. с ДДС в Порше София Юг. След като го смених, при веднъж достигнати 90 градуса изстива само ако изключиш двигателя.
  6. Предните говорители фабрично са 11.5см, като без допълнителни модификации може да се поберат максимум 13см. и съответно ти трябва такъв адаптер. Моята Б5-ца е седан и отзад няма говорители, така че не мога да дам инфо.
  7. Здравей, имам интерес към джантите. Можеш ли да ми покажеш снимки?
  8. TOR

    Адаптер говорители А4

    След като навсякъде другаде бяха свършили, си ги намерих в Авал с/у лесотехническия у-т, в случай че някой друг изпадне в същата ситуация. 13 см-вите говорители пасват идеално с въпросните адаптери.
  9. TOR

    Адаптер говорители А4

    Можеш ли да ми кажеш конкретно кой модел? Днес следобед бях в магазина им на Христо Ботев и не знаеха за подобен адаптер. Нямали такъв на склад изобщо.
  10. Здравейте. Трябват ми адаптери за да монтирам предни говорители в 13см за А4 B5 97г. Фабричните са с 3 винта и по-малък диаметър. В магазините където нормално се продават такива неща е адската мизерия. Или не знаят какво е това или са го свършили "преди малко". Последната ми надежда беше Авител, но и там ги били продали преди 5 минути. Някой има ли идея откъде мога да си купя такива в София? Предполагам има колеги които са подменяли фабричните говорители и са минали през това.
  11. TOR

    Audi A4 B5 Касета ---> СD

    За моята B5-ца си взех от electronics.bg, магазина им на СБ Илиенци. Струваха 6лв. Линк
×
×
  • Create New...