mladen07

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About mladen07

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A6 C5 ASN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги, калата е А6 С5 ASN quattro автоматик. Проблема е, че гасне в движение, паля работи около минута и пак гасне. По някое време се оправя и върви, също и светват плафоните в купето. На диагностика дава грешка само crash sensor, сигурно някъде има лоша връзка. Въпроса ми е къде се намира сензора и мога ли да направя нещо ако изгасне, поне за да я прибера. Благодаря Ви.
 2. Здравейте, търся семеринг за раздатка и семеринг за заден диференциал от дясна страна. Audi A6 C5 3.0 ASN с № WAUZZZ4B53N040480.
 3. Здравейте, отскоро карам кола с quattro, колко литра масло ще ми трябват за раздатката и преден и заден диференциал.
 4. Ще проверя и вариаторните колела. Благодаря. Налях Castrol 5W40.
 5. Благодаря, ще го проверя, по принцип ползваха специалния инструмент.
 6. Здравейте, колеги от един месец имам A6 C5 3.0 V6 ASN quatro. Колата имаше съвсем леки нестабилни обороти на празен ход, но откакто смених ангренажния ремък с ролките и тресе много повече. Дава грешка за ламбда сонда "P0160 OBD-II Trouble Code: 02 Sensor Circuit No Activity Detected (Bank 2 Sensor 2" и misfire на 3 цилиндър и по малко на 1 и 2, само на дясната глава. Майстора превери свещи, бобини, вакуми добре са. Предполагаха, че е запушен катализатор и отрязаха след меката връзка гърнетата и се оказа, че задните катализатори са избушени, а ми казват, че предните не се запушвали. И последно мериха компресията като на всички е около 11, а на 3 цилиндър е 8. Сега искат да отварят двигателя за проверка и сигурно ремонт. Ще съм благодарен за съвети, да правя ли двигателя или да търся проблема другаде.
 7. Здравей колега, може ли да ми дадеш цена за всички ремъци, ролки и водна помпа. За Audi A6 1.8T AJL 180к.с. 1989г.
 8. Колега, търся кората под чистачките.