Jump to content

valio 323

Members
  • Мнения

    253
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от valio 323

  1. Прекрасен избор.Изключително елегантен дизаин.Както каза колегата по напред 2.0 190кс нафта е добър избор.
  2. И пък колко трябва да струва този дърт брат на душегуба...Една външна визия.Нищо друго.Една голяма каца за пари да налива човек....
  3. Смятаи какъв изспосляк я карал щом не е сменял нищо толкова години...Та по темата вече сме 2017 година.Ако ще се възскресяват мъртъвци е друг въпрос.Не е никак лош модела ама е тотално остарял.Явно имаш пари за наливане във каца.
  4. Не мога да го разбера.Хора си купуват други марки примерно около 2000 год.Вкарват естествено някаква сума и си ги карат.Тук обаче се твърди че такова Ауди на години е тотален гроб които един вид само ще наливаш и никога няма да го оправиш.Е добре де...нали е премиум марка и би трябвало като е доста по скъпо и да е доста по здраво.Толкова ли пък са много едни 400000 километра на тези мотори.Сега някои ще кажат че са много повече ама кои може да го докаже.Колегата нищо лично ама тези коли по горе са срам за притежателите си.
  5. То пък тук във форума много хубаво си ги гледат колите.Въобще не му трябва бараки със съмнителни масла и кореиски части подържани... .със .свалени катализатори и филтри за да изкярят някои литър на бафта....Не случаино моргите във България просперират....
  6. Честито и от мен.Дано си доволен и всичко е наред със колата.Все пак е купувана наскоро от Ауди сервиз а това си е голям плюс.
  7. Е може предишният собственик да е правил ремонт по нея и колата да е на 260000....което е по вероятно.
  8. Не споря.Всеки си има мнение.Естествено страната е голяма.... мошеници всякакви.Все пак е по голям шанса да си купиш читава кола от Германия отколкото от България.Купувал съм коли мои със даване на малка сума на когото трябва. След това само масло и накладки няколко години.
  9. По принцип Албанците направиха име преди години.Сега обаче конкуренцията им е твърде голяма и доста от тях взеха да спазват правилата и да развиват истински бизнес със коли.Малки надценки за по бърза продажба.Не задържат коли във никакъв случаи.За това и не се занимават със сериозни и бавни ремонти.Относно покупката специално на А-6 наи си е добре от Ауди сервизите и центровете на марката..http://www.audizentrum-landshut.de/..При редовно посещение на автопарка им 2ра ръка рано или късно създаваш контакт със продавачите.Едни 400 евро дадени на ръка изключително много помагат за разбереш кои и кога си продава старото Ауди подържано при тях.За съжаление обаче трябва да си във Германия защото това понякога отнема месеци.
  10. Има естествено доста Албанци които само със коли се занимават.И далеч не всички са измекяри.Тук във Германия не е като във България да я вземе блъсната и да я оправи.Та къде ще му излезе сметката.Колата може и да е читава.Аз поне съм виждал поне 50 Аудита А-6 които са на под 250000км със сигурност не са повече от 7500 евра.Хубавите запазени коли се купуват от комшии...на съседната улица...та дори и във съседното село.Има супер много необявени по саитовете.Не знам защо тук критерият за цена е винаги Мобиле....
  11. Прав си .Маи трябва да се търси наи запазената откъм външен вид кола щото както се е убедил колегата читава откъм мотор почти няма.По добре е да я вземе със няколко хилки по надолу и да си ги вложи тои във саплъка отколкото уж супер състояние и по висока цена.Явно толкова стари Аудита са си бомба отвсякъде.На мазохизъм отиват работите понякога....
  12. Може ли такъв уж стабилен модел да ходи по 5-8 пъти на година все за нещо из сервизите.Премиум марка явно...
  13. Колата изглежда много свежа и подържана поне визуално.Те цените си вървят надолу....на есен и под 10000 ще има доста... https://bazar.bg/обява-17265235/audi-a63-0-tdi-quattro Тука същата къща същият дъртак на 60 год я притежавал.....
  14. http://autofakt.mobile.bg/ Според мен става си доста добре за семеиство.По скоро мотора дали има някакви специфични проблеми.
  15. Коментарите за тази автокъща са противоречиви.
  16. Просто визирам автомобилите които са за продажба във България или нов внос от някъде си....Онези читавите отвън незнаино защо са скъпи и нерентабилни за бизнес от джамбазите.Аз лично съм виждал много 2.5 дизел и то във прекрасно състояние.Моторът мърка...визуално изрядни.Минавало ми е и на мен да си купя такава.Интересното е че тук във форума има лоша слава този мотор....ако попиташ във Ауди сервиз във Германия няма да чуеш чак такива драми.Не знам...от по хубавите масла ли...или от по навременната намеса при наченки на проблем ли..Смяна на валове и помпа при нас е цифра ама там не е така....
  17. Интересното е че се срещат коли след 2000г във изключително добро външно и вътрешно състояние.Като нови...а двигател и окачване остава на заден план...Визията е изключително голяма стръв за шарани.Човек които не е влизал във форума тук и не е чел подробно за мотора никога не би повярвал че това си е кофти сделка.Отделно бъркат старият дизел 2.5 на с-4 със този....
  18. Писах някъде......този мотор излъчва едно такова странно привличане.Трудно е да се обясни но създава илюзия за мощен и здрав агрегат.Съчетано със манията на Българина да кара непременно дизел за голяма икономия и хоп.....темата за ремонт на мотора станала огромна.
  19. Абсолютно си прав.Всеки иска да купи кола от немец ...ама те вече не останаха такива.Според мен е по добре вече да се купи от къща леко по скъпа но със гаранция 1 година отколкото от частно лице със устни договорки и увещания колко е била читава колата.
  20. Престиж и комфорт и красота предлагат тези автомобили.Малко тесни откъм шофьора но все пак ..Авторът може да не го притеснява да си долива масълце.
  21. На втората е интересен спада на цената за 2 месеца.Явно бърза да я продаде.
  22. Не ве....драма има само във България със тези саплъци които вкарват.Във Германия си ги карат и си ги подържат и харесват. Карат си и 2.0 131к бензинка и си свиркат.Тези мотори като си ги подхванеш от нови със правилна подръжка и смяна на части навременна не са толкова куци.
  23. Не знам защо този мотор 2.5 на а-6 излъчва едни вид привличане магнетично.Отстрани погледнато излъчва класа и надежност.Докато не прочетеш темите тук за него.Та за Кентавър ..винаги можеш да си пробуташ проблемната кола при тях.Много не ги чуват а и винаги почти са съгласни на трампа със някоя друга при тях кола.Така че внимателно със този кош.
  24. А може би си стават черни и от изгоряло масълце.То цапа.... не бензина или антифриза не даи си боже.
  25. Човекът е написал че го интересуват продавачите и му е ясен мотора..И се започна пак една....
×
×
  • Create New...