Jump to content

cable

Members
  • Мнения

    224
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    всеки ден

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    bodybuildingbg

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1899 профилни разглеждания

cable's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. cable

    Audi Allroad въпроси

    Колеги, ще споделя моя опит с въздушните възглавници. Карам ауди А8 Д3, от около 2 години и една сутрин го намерих легнало на предна, дясна гума. Бях чувал за рециклиране на въздушни възглавниции, но не знаех нищо за това. В интернет попаднах на фирмата, за която говорите www.smatic.net . След като говорих с тях по телефона подробно ми разясниха работата на въздушното окачване. Оказа се, че ауди А8 Д3 има 4 амортисьора с въздушни възглавници, всеки един от тях, а диагностиката дали има спукана или е изгорял компресора (по-често срещаните проблеми) е елементарна с нужната диагностика и става за 5 мин. Обясниха ми, че има рециклиране чрез смяна на гумата и чрез лепене на вече спуканата гума. В случая с лепенето доста от хората се лъжат и после остават разочаровани и те не го практикуват. Направиха ми диагностика и се оказа, че имам спукана предна, дясна възглавница. Рециклираха я за 450 лв. и вече 4 месеца карам без проблеми. Имам гаранция 1 година, но се надявам да издържи повече.. Първоначално ми се стори скъпичко, но когато проверих цената на нов в сайта на колегата, който пише в тази тема, www.въздушни-възглавници.com направо се уплаших (въпреки, че цената е сравнително добра), струва колкото 1/4 от колата ми.. Оказа се, че е така, защото въздушните възглавници на Ауди са капсуловани заедно с амортисьора и се продават само заедно. Не знам дали и в случая с Allroad е така. Надявам се, че успях да внеса малко разяснения и да Ви бъда полезен.
  2. Стига бе. Отварям форума и гледам тази тема. Все едно аз съм я писал. Същото нещо се случи вчера. Същата грешка изписва.?????
  3. Колата ми е 1,6 2001 с ел. дросел. Къде ли не ходих, какво ли не обучаваха, чистиха и тн включително и при хора от форума на VW. Накрая в Аутотехника и оправиха проблема. Иначе навсякъде другаде казват друг дросел.
  4. Бодибилдинг България - Хранителни и Натурални добавки Като член на Audi Клуб България и собственик на Бодибилдинг България предлагам отстъпка за всички членове на клуба. Всички членове могат да се възползват от: - 15% от стойността на поръчката* * ако продуктите са в промоция с по-малко от 15% отстъпката за членове важи до достигане отстъпка от 15%. Ако промоцията е по-голяма от 15%, отстъпката за членове НЕ важи. При пазаруване на място в нашия магазин, бих искал да ви помоля да показвате клубната си членска карта. Ако поръчвате през интернет сайтът и доставката е с куриер, моля в полето "Допълнителна информация" напишете вашето потребителско име във форума. Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни. Стоките се заплащат с наложен платеж. Работно време на магазина: Понеделник - Петък: 12:00ч. - 18:00ч. Събота: 11:00ч. - 15:00ч. Неделя: Почивен ден Всички други неизяснени тук условия може да намерите на сайта или като се свържете с нас на телефоните по-долу. Интернет магазин: www.bodybuilding-bulgaria.com Телефони за връзка Стационарен: 02/ 416 27 05 Мобилен: 089 64 98 66 Адрес на магазина: гр. София, ул. Алабин 8
  5. cable

    25 години куатро!

    Мнг добро-уникално!!!!
  6. cable

    Audi 100 Rulzzzzz (1983-1990)

    да ама ти си имаш решетка и лайсна а аз нямам и не мога и да си намеря
  7. cable

    Audi 100 Rulzzzzz (1983-1990)

    Ето го и моето ауди
  8. решетка е мнг добра за мен
  9. Първо потърси във форума, има важни теми дори ще ти кажа един жокер потърси тези от Verter
  10. боже колко мъка има по този свят боже От такива майстори най се страхувам!!!
  11. една поправка и от мен за лукойл 5 от сега и 2 от преди общо 7, а ти си заявил 5, моля те да го пооправиш на 7
  12. 2000г за 15 000, аз даже не съм сигурен че ще намериш но иначе като мнение ти казвам бих избрал аудито, досто повече ми харесва, по-голямо е от вътре, доста по-стилно, от 6м и аз съм пред тази дилема, след всичко четено по БГ форуми и немските, ама найстина прочетох всичко, се спрях на БМВ-то просто е повече за мен, малко по-евтино е защото аз гледам такова 98, сравнено с ауди 98 е по-евтино, но на аудито частите са малко по-евтини/не с много/, бмв- е доста по-пъргаво, казвам го от опит и от двете, говоря за БМВ 520, и същото ауди! Ако имаш пари си вземи аудито, но не мисли че ще вземеш читаво 2000г за 15 000, особено от БГ, тука тия италиянски джигитски коли са пред разпадане, ако е за 15000-повярва не само на мен, а на целия форум, както и БМВ, 2000г няма да намериш читаво за 15 000, стойноста му е към 20000 даже над, който са 2000г. Това е от мен, взимай аудито 98г -това е от мен
  13. Inkozi, нали говрихма ама и тук добави към поръчката ми по още по 5 и от двете карти!!!
×
×
  • Create New...