Jump to content

FRCD

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4B5 1.9 AFN

FRCD's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. FRCD

    Комутатор Ауди Б3

    Махаш пластмасовата кора по продължението на колоната/тази до педала на съединителя/.Проверката я правиш като замениш комутатора с друг-работещ естествено. Цитиране на предходен пост!
  2. FRCD

    Заключващ механизъм

    Колега гледах го тоя филм преди две години с моята кола.Реших си проблема като купих патронник втора употреба от морга за 20лв.Оная джада със скъсанато ушенце се разкача със завъртане и се присажда на твоя патронник.
  3. Най-вероятно проблема не е сериозен и е от щангичките на скоростния лост.Отиди на сервиз .
  4. Понеже казваш,че не можеш да я отвориш отвън, а отвътре си работи аз залагам на щангичката от бравата до заключващия механизъм.И по -точно ушенцата където се прихваща гореспомената щангичка--от някаква сплав са направени и се чупят.Следва сваляне на кората и подмяна на дефектиралата част.Успех с ремонта.
  5. FRCD

    А3 Аirbag Грешка

    Колега,точно от кабелите под седалката е проблема.Прегледай под лявата седалка,откачи буксата /жълта/напръскай със спрей,лесно е.
  6. За тампоните на макферсона не е необходимо,но заради рейката--задължително,колега!!
  7. Да колега,с такова разпределение са скоростите.Става дума за първите помпа-дюза мотори на ВАГ групата,с код на двигателя AJM и ATJ.Такава шестстепенна кутия имат само ATJ моторите 310нм ,при 285нм при AJMнм и петстепенна кутия --и двата двигателя са 116к.с.
  8. FRCD

    Проблем A4 б5 1.9 tdi quattro

    Препоръчвам ти да отстраниш проблема .Два дена могат да се отразят неблагоприятно на променливата геометрия на турбината. В случая става въпрос за едно маркуче, което е за без пари.В краен случай се опитай да изрежеш сцепеното парче маркуч и да нанижеш здравата част.
  9. FRCD

    Проблем A4 б5 1.9 tdi quattro

    Колега, говорим за маркуча от долния десен край на снимката.Вижда се ,че спукан/ цепнат /наполовина.
  10. FRCD

    Проблем A4 б5 1.9 tdi quattro

    Колега това е EGR -ра,на първата снимка ми струва ,че е напукан маркуча на вакума.Провери го.
  11. Колега,като свалиш предна лява гума свали и маншона на рейката/ там има скобичка или свинска опашка/ по принцип най-често тече от там.
  12. Колега,интересува ме номера на аербег-сензора.
  13. FRCD

    проблем с гнп

    Благодаря ти за отговора колега.Наистина така е много по-добре.
  14. FRCD

    Задни амортисьори

    Тропането отзад наистина е в повечето случаи е от амортисьорите,но за точна диагноза трябва да ги свалиш и разкомплектоваш от пружината след което да ги провериш за страничен луфт/телескопичната част спрямо основата/ поне при мен беше това.Първоначално замених тампоните тия дето са отгоре на амортисьора,като не проверих за горепосочения луфт но не се оказа от тях,та се наложи повторно демонтиране.Тампоните на задния мост се разбиват по- рядко но не изключена тропането да е и от тях.
×
×
  • Create New...