Jump to content

k0ko0

Members
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от k0ko0

  1. k0ko0

    Разлика м/у 90 и 110 к.с.

    Ехе, много благодаря за поясненията
  2. k0ko0

    Разлика м/у 90 и 110 к.с.

    Мерси колега. Ще го имам в предвид. А тази букви на лепенка ли ги пише или направо на купето го има?
  3. Здравейте колеги, предстои ми да купувам а3 и желанието ми е, е да е 110 к.с. Обаче тъй като не искам да ме метнат с конете, как на външен вид мога да позная кой двигател колко к.с. Е? Знам, че при АГР мотора, фланеца на турбото е правоъгълен а на 110 к.с. е триъгълен. Но ако нямам възможност да я погледна от долу, какво друго да гледам? Ще се радвам да прочета вашите отговори и съвети!
  4. k0ko0

    Ауди 100 1988-1990 г

    Здравей колега, няколко пъти съм карал коли от холандия и реших да видя какво има там и намерих ето това: http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/audi/m572562086-audi-v8-3-6-quattro-aut-4wd-u9-1990-rood.html?c=1f6123406d618e4dfc07bc3e0818a26e&previousPage=lr Забележи, че отдясно можеш да наддаваш за цената, а ако се разбереш с продавача и му кажеш, че няма да се кара там в Хол. може да ти съмкне от цената тъй като става за export и мисля, че като върне номерата на колата получава пари от държавата. Желая ти успех в търсенето :zustimm:
  5. k0ko0

    REINZ или ELRING

    Здравей колега, при гарнитурите на Рейнц вътре в опаковката има една схема която показва с кой болт трябва да почнеш да затягаш главата и с колко нютона. според мен най-добре вземаш отнякаде един динометричен ключ и следваш указанията. Мисля, че няма нищо сложно в това особено след като е показано със схема. Успех ти желая .
  6. k0ko0

    Смяна на термостат C4 ACE

    Колеги патих си веднъж от едно бмв което уж беше добре обезвъздушено и като почна да вдига тем и капачката гръмна непосредствено до мен и после бях 3 часа пред една аптека за лекарства с/у изгаряния. Знам, че на аудита и може би не само на тях системите сами се обезвъздушават, но след тая случка нямам доверие много. Затова пълня до "косъмчето", чакам да загрее хубаво, затварям капачката и от обезвъздушаващия клапан пускам да излезе всичкия въздух(ако има) докато не текне хубава струя антифриз Това което писахте по горе за разхода сум напълно съгласен тъй като преди да сменя термостата с 20 лв. газ трудно правих 100-120 км извън града а сега СмеСения ми разход е 10 :zustimm: :zustimm:
  7. k0ko0

    Смяна на термостат C4 ACE

    Нямам си представа колко пари точно е оригинала, но какъв е смисъла от много пари за оригинален(както и колегата vitcig спомена), след като същия от 13-20 лв след правилно обезвъздушена с-ма си работи перфектно
  8. k0ko0

    Смяна на термостат C4 ACE

    При мен след смяната температурата по борд забива 92 гр. и понякога стига до 98 и тогава пада пак на 92. Най-вероятно тогава ми се включват перките
  9. k0ko0

    Смяна на термостат C4 ACE

    Колеги отидох на друг магазин казах какво искам, и те ми изкараха един с различни цени. Взех скъпия(13лв) на 87 градуса със всички пръстени и гарнитурка и сега в колата е супер горещо само, че като го сменях имаше разлика частта която стои към пластмасовата тръбичка. Както и да е вече всичко е ок.
  10. Здравейте колеги, дойде време да сменям термостата и в магазина ми казаха, че има два модела термостат и незнаят кой е точния модел за мойта кола. Някой от вас може ли да ми каже точен модел на някоя марка? И също така на колко градуса трябва да държи :)/>)))
  11. Ясно, и весела коледа на всички :-) а да попитам други 11см хубави говорители дали могат да се намерят?
  12. Здравейте колеги! Някой може ли да каже какви други говорители могат да станат в оригиналната кутия отпред на Ц4? Мойте като ги свалях ги мерих и ги изкарах някакъв нестандартен модел който не мога да открия никъде.
  13. Аз колеги съм със свещи на бриск силвър един електрод и съм много доволен от тях.
  14. Забравих да кажа, че досега съм карал без стъпков мотор и с две откачени букси около дебитомера, една лилава и една бяла и сякаш е по добре ...... Може ли това да е от "буренцето"? Бях чел, че като се махне вакуумчето от него и ако има бензин значи е заминало, а при мен бензин няма сухо си е там
  15. не трябва ли да е суха и да уплатнява изцяло?
  16. Колеги днес смених бензиновия филтър, пооправи се малко и като вървеж също, на газ и подадох малко и сега едва едва придърпва. Обаче за клапата, сега ще ви покажа една снимка и вие кажете какво виждате защото аз не разбирам Колеги няма ли някой от русе който ги разбира тея работи да хвърли един поглед върху колата ми и да каже кво може би и има....
  17. Да, мойте симптоми са същите, но не съм я оправил. Ще сменям бензинов филтър и ще видя как ще е. Също така преди като бях смъкнал гофрирания маркуч забелязах, че клапата е леко отворена от една страна.
  18. Честно казано ме съм пробвал това. Аз го откачих защото при палене най-вече при студен двигател на бензин няма постоянни обороти. Чак след изфорсиране почва да не гасне но няма обороти.
  19. А при мен след като откача стъпковото моторче при студен и топъл двигател няма никаква промяна в двигателя.
  20. Колега аз имах същия проблем на моето ауди а6 ц4 само, че с левия фар. Мислех и аз да рециклирам, но първо ги отворих да видя за какво става реч и слава богу нямаше нужда от рециклиране, затова измих обилно рефлекторите с вода без да ги пипам, стъклата отвътре и отвън с препарат за стъкла, даже от вътрешната страна го полирах с паста за зъби и вълнен парцал. Лупите по същия начин с препарат за стъкла и вестник! След като после сложих фаровете направих един реглаж на фаровете и сега съм повече от доволен от фаровете. Съветвам те и теб да си ги разглобиш и почистиш добре Пропуснах да кажа, че лупите ми бяха просто толкова зацапани и "мазни", че нямаше накаде повече
  21. k0ko0

    A6c4 парно

    Оки колега, ще проверя и ще пиша
  22. k0ko0

    A6c4 парно

    Сигурен съм, че не беше на ауто местих от най-студено до най-топло превключвайки климатик и парно и нямаше проблеми. Сменя си струята веднага. Обаче по моето виждане не се променя клапана.
  23. k0ko0

    A6c4 парно

    Колеги, днес сложих клапана, но докато сменях антифриза реших да видя как бачка клапана и ми направи впечатление, че обръщах от парно на климатик клапана не помръдваше. Откачих мъркуча за вакума и от там нищо не се усещаше. Нали уж вакум трябва да има? :blink:/>
  24. k0ko0

    A6c4 парно

    Приятел ми го взе с отстъпка. Оригинален е и стъпа на 70 лв. а на някаква друга марка бил към 120лв.
  25. Окей колеги, това исках да чуя, че няма да има проблеми
×
×
  • Create New...