Jump to content

lubolalev

Members
  • Мнения

    593
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    А4/B6 1.8TQ Avant

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

6163 профилни разглеждания

lubolalev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Неразбрах катализатора как е, че е проблем на тия мотори, запушва се, после изгаря ватата и изпуска от там, и почва да върви нормално
  2. Горивния филтър сменян ли е ?
  3. Аз сложих конита червени актив, много доволен за сега, 1ВЕ е окачването
  4. Ъпп/налични стартер,генератор,ГНП,дюзи, ск-кутия,две врати,задна броня,хидравлика, ел.оглдала, почти всички маркучи и много др..части ..
  5. Това е направено , тук не е работил шестокласник или неар, въпроса е защо са толкова меки точно тия тампони . Ще се заменят с powerflex !!
  6. Долен заден тампон и на двата криви носачи, но десния е по-зле, предполагам грешен монтаж хах … или и тия носачи са боклуци , още нямат година от монтажа !!
  7. Няма такъв никаде по рейка и накрайници…
  8. И при мен тропа леко от дясно само с малка скрост по малки неравности,при по-голями неравности е ок ! Всичко сменено, носачи, биалетки и опори на амортисьорите-лемфьордер ,амортисьори кони червените предни и задни, не са барани накрайници и тампони магаре, нещо на там клоня ?
  9. И втория ще стане,разликата е малка от стандартните 205/65/15 ,все пак ако си с оригиналните 15”-ки,те са 7J широки..на по-малко “J” ще дойдат високи..
×
×
  • Create New...