lubolalev

Members
 • Content Count

  586
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About lubolalev

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  А4/B6 1.8TQ Avant

Персонална информация

 • Gender
  Мъж

Recent Profile Visitors

5,703 profile views
 1. Долен заден тампон и на двата криви носачи, но десния е по-зле, предполагам грешен монтаж хах … или и тия носачи са боклуци , още нямат година от монтажа !!
 2. Няма такъв никаде по рейка и накрайници…
 3. И при мен тропа леко от дясно само с малка скрост по малки неравности,при по-голями неравности е ок ! Всичко сменено, носачи, биалетки и опори на амортисьорите-лемфьордер ,амортисьори кони червените предни и задни, не са барани накрайници и тампони магаре, нещо на там клоня ?
 4. И втория ще стане,разликата е малка от стандартните 205/65/15 ,все пак ако си с оригиналните 15”-ки,те са 7J широки..на по-малко “J” ще дойдат високи..
 5. И аз съм като теб с буфер отзад, но не са ми слаби, цъкат си прилично … ,а дали има вариянт с буфер отпред в таблото ??
 6. Точно,и снимката е на тоя,иначе снимки имам на всички:D
 7. Няма проблем,стига да ги вместиш ня мястото им,за да е естетично,пищялката си върви с филтър, кондензатор,който е сметнат за съпротивлението и честотната им лента .
 8. Каквито и да вземеш от евтините,тампоните в тях не държат, нацепват се много скоро 2-3г макс, и от там идва разликата до бухала !!!
 9. Щом върти е здрав,той е част от системата Сай ! Прави се диагностика,чрез нея се проверяват всички възли по системата !! Моя го чувам сутрен при първо палене за около 30-50сек.