lubolalev

Members
 • Content Count

  579
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About lubolalev

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  А4/B6 1.8TQ Avant

Персонална информация

 • Gender
  Мъж

Recent Profile Visitors

5,470 profile views
 1. И втория ще стане,разликата е малка от стандартните 205/65/15 ,все пак ако си с оригиналните 15”-ки,те са 7J широки..на по-малко “J” ще дойдат високи..
 2. И аз съм като теб с буфер отзад, но не са ми слаби, цъкат си прилично … ,а дали има вариянт с буфер отпред в таблото ??
 3. Точно,и снимката е на тоя,иначе снимки имам на всички:D
 4. Няма проблем,стига да ги вместиш ня мястото им,за да е естетично,пищялката си върви с филтър, кондензатор,който е сметнат за съпротивлението и честотната им лента .
 5. Каквито и да вземеш от евтините,тампоните в тях не държат, нацепват се много скоро 2-3г макс, и от там идва разликата до бухала !!!
 6. Щом върти е здрав,той е част от системата Сай ! Прави се диагностика,чрез нея се проверяват всички възли по системата !! Моя го чувам сутрен при първо палене за около 30-50сек.
 7. Няма проблем щом са еднакви на цол, ширина и височина ,просто летните ги сложи отзад,да прави по-добри метли..леко ще натовариш торсена,при еднакво сцепление няма разлика
 8. Ето как изглежда оригиналния днес дойде и го монтирах
 9. Полезна тема,и аз днес поръчах стопа в ЕлитКар оригинален 104лв.
 10. Аз си взех нова инсталация за вратата на шофьора,всякакъв вариянт на запояване в маншона е до 2-4 год. трайност,просто се отваря най-много!!