Jump to content

Kris_exe

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kris_exe

  1. Добре де, така ли никой няма малко повече информация за това как се слага водач на страничното стъкло? Само едно нещо ме интересува нов ли да търся или става и от стар автомобил?
  2. А някой знае ли ,дали се продават нови? Например, ако ти се счупи страничното стъкло ,като се купува ново с водачите ли се продава?
  3. Здравейте.Някой може ли да ми каже как се сменя водач на старничното стъкло на С4.Намерих един от кола за части но водача изглеждаше като капсолован и не можах да го отворя.Нов ли трябва да купя?
  4. Здр.извинявай ,че не пиша по темата но да попитам откъде може да се намери такъв фланец само? Някой ако знае да каже ще съм много благодарен.
  5. Здравейте,трябва ми малко помощ.Липсва ми водача за стъклото на шофьорската врата, колата е ауди100 С4 и в момента търся да купя.Та въпроса ми е стават ли такива водачи от ауди80 Б4 ?Предполагам ,че от А6 С4 са еднакви.
  6. Виж няколко теми по надолу, я има същата тема.
  7. Здр.,купувам водач за старничния/шофьорския/ прозорец,за ауди100С4 мисля и от А6С4 също стават.
  8. Браво наистина може ли да кажеш колко пари излезе всичко?
  9. Поставката за чаша в наличност ли е? и цена?
  10. Ето и едно изпълнение на ауди А6 Ц4 като олроуд и едно ауди 100 Ц4,трябва да се търсят варианти, нали човека търси тунинг проекти ,трябва да се види как е като джип.
  11. Ето и една хубава синя ауди С4 и една идея за ауди С4, ако някой реши да си прави кабрио.
  12. Имам за продажба и предни и задни стандартни пружини,и предни спирачни апарати .
  13. Направил съм малка грешка.Лявото огледало от страната на шофьора е здраво и е 25лв. ,а дясното е по-малкото и е с малка пукнатина е 15лв.
  14. Последно остана ляв фар 15лв,дясно огледало 25лв,лявото има малка пукнатина15лв,десен халоген 15лв,двата вътрешни стопа по 10лв,десен външен стоп 25лв,решетка между халогените 15лв.И снимка на дясното огледало.
  15. Ако беше за теб щях да ти кажа вземай ауди,но щом е за баща ти не го мъчи човека вземай му един форд и да миряса,то голямо търсене голяма работа стана.Нито ще го кара кой знае колко ,дядо ми и той харесва колата на баща ми /ауди Ц4/,ама накрая Голф 3;1.6 бензин си купи и е много доволен.То голяма философия е какво иска един възрастен човек.
  16. vectra Публикувано Вчера, 23:30 Под "да бодна 17ките" да разбирам ли, че имаш някакви джанти различни от настоящите? 4х108? Дай да ги видя : D Аз не бих казал, че по колата има "тунинг" по-скоро е интересна с това, че е доведена до един приличен вид. Е и аз така си помислих ,много е добра на външен вид ,но колата няма тунинг,затова темата е за друго място .Като се видят другите коли какви промени има по двигател и по екстериор,просто тази си изглежда много добре стокова ауди кабрио.
  17. Don_Diego_ Публикувано Днес, 23:22 Салона е правен допълнително, джанти, окачвания - все неща различни от оригиналните на колата И все пак само окачване,претапицирване и смяна на джанти ми се вижда твърде малко за тунинг,но щом това го смятате за тунинг ок.
  18. Поздравления за хубавата кола,много ми харесва новата тапицерия,така пребоядисана стои като нова.Само не знам кое точно е тунинговано в тая кола,може и аз да не разбирам? Не е двигателя не виждам и оптичен тунинг,май само нова боя,тапицерия и джанти.
  19. Нещо предната броня не ми допада на последната,иначе калниците добре изглеждат така раздути.
  20. audiceco Публикувано Днес, 13:40 http://www.mobile.bg/11338464028450775 ужасен ужас, но задната броня с двата аспуха ми харесва или поне така си ми тази отпред мяза на локомотив,не е много добре така,а задната броня бива.
  21. ето и малко снимки,огледалата мисля че са като на А6 дясното е по малко от лявото,по 25лв едното,ляв фар с мигач 25лв,десен 20лв/мигача е счупен/,решетка между халогени 15лв,стоп /двете части 30лв./,десен халоген едната му щипка е по къса/счупена/ но ставаше да се сложи така стоя на колата 5 год.,15лв
  22. Колега какво става някакво развитие с тунинга на А6 Ц4 няма ли вече?
×
×
  • Create New...