Jump to content

jorro_albg

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8T B6

Персонална информация

  • Локация
    София

jorro_albg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, трябва ми заден десен подкалник за седан A4 B6 2003, имаш ли в наличност/цена? Благодаря предварително!
  2. Колега, трябва ми заден десен подкалник за седан A4 B6 2003, имаш ли в наличност/цена? Благодаря предварително!
  3. jorro_albg

    RQ: VIN Decoder

    Най-накрая намерих комбиниран метод за безплатна и пълна информация: Първо декодирате при братушките, като може да ви се наложи да почакате няколко часа или ден, ако никога не е бил проверяван. http://get.tecar.com.ua/ След това копирате декодираният код, и го пускате тук: Прочетете как трябва да се въведе! Ще трябва на всеки 3 символа да добавите по една точка-запетая. Отнема няколко минути, но декодира перфектно. Поздрави!
  4. Здравейте! Трябват ми 1 (давам 15 лв) или 2 (давам 30 лв) задни, или комплект 4 (60 лв) оригинални тъмно сиви мокетни стелки в много добро състояние, със закопчалки.
  5. Колеги, жабката е за А4 B6, със счупена дясна панта, за който му се майстори, лепи или преправя. С работещо към нея амортисьорче и кабели. Цвят - сив плюш. Намира се в София, жк. Лагера. Заинтересуваните, моля пишете на лични. Срок на давност: 1 седмица, след което отива за пластмаса.
  6. Колеги, жабката е със счупена дясна панта, за който му се майстори, лепи или преправя. С работещо към нея амортисьорче и кабели. Цвят - сив плюш. Намира се в София, жк. Лагера. Не изпращам с Еконта. Заинтересуваните, моля пишете на лични. Срок на давност: 1 седмица, след което отива за пластмаса
  7. Колега, и аз съм заинтересуван. Качи някоя снимка, запиши и някакъв номер (OEM например) или тип на говорителите, каквото има написано по тях.
  8. jorro_albg

    Говорители на А4 б5

    Колеги, а знаете ли от къде мога да си взема преден BOSE за А4 B6? От три месеца се оглеждам, и не мога да си намеря. Мисля, че е двулентов (среди/ниски), 13 см, макар да не съм сигурен, щото все още не съм разглобявал вратата, а на нея си има отделно пищялка. Иска ми се първо да си намеря говорител, и да се размина с едно разглобяване и смяна.
  9. Купувам говорител BOSE за предна дясна врата на А4 B6, за средни и ниски (не пищялката). Моят нещо се изби, и взе да бучи на ниските. Предложения, моля на лични.
  10. Приповдигам с две снимки и нова цена: 15 лв. http://audibg.com/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=msg&attach_id=117449
  11. Колеги, жабката е със счупена дясна панта, за който му се майстори, лепи или преправя. С работещо към нея амортисьорче и кабели. Цвят - сив плюш, цена - 20 лв. Намира се в София. Заинтересуваните, моля пишете на лични. Поздрави!
  12. Колега, няколко човека са питали, но така и не си постнал отговор - имат ли дупки за закопчаване? Аз питам конкретно за A4 B6? Пиши на лично.
×
×
  • Create New...