Jump to content

avenci

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от avenci

  1. Абе не съм го пробвал, ама казват че бил читав майстор - зад техническия университет на околовръсното. Ако няма читав компютър и се опитва да ти прави центровка на слух - ставай и си заминавай. Успех.
  2. Метан му е майката. Тънкана бате. На мойта съм и яхнал две бутилки и не ги усеща. На извънградско с 9 - 10 лв минавам около 200 км. Проблеми с мотора от метана до сега нямам (20 - 25 000 км). А и да излезат при тоя разход и возене с такъв звяр "без пари" ще си ремонтирам. Успех с избора.
  3. Еми ако ти е нова уредбата и бутилките не са проверявани до сега, май ще ти се наложи. Мисля че веднъж на 5 години беше бутилките минават хидравличен тест. Цена - около 25-30 лв на бутилка.
  4. avenci

    Окачване на Ауди 100

    Шарнирите комплект с носача бяха към 80 лв. Накрайник - под 20 лв. Има и една кормилна щанга с ши..ни тампони дето ги няма по отделно. Та скоро сменях щанга с тампон и горе споменатия накрайник - всичко 80 лв. На тези цени не знам частите колко са истински. Поразпитай в раздел купува/продава.
  5. Ако аз избирам джип за жената (май скоро ще ми се наложи), вземам нещо голямо, с много ролбари, че като се почуква от тук от там да не и личи много. Тойота Ланд Круизър или Мицубиши Паджеро. Може и некакъв голям Нисан.
  6. Братле, доколкото съм запознат - на леките дизелчета метан не става. Разпитвал съм маисторите метанджии когато тръгнах да си купувам звяра. Еми на леки коли не ставало.
  7. Реших проблема с премигващата лампа на спирачките . Обадих се на Димо , напазарувах си нови накладки, дискове, маркучи и сега съм ОК. При разглабянето установих: ако са ти прекъснати кабелчетата от накладките, независимо дали са читави, нови и т.н. лампата ще ти свети! А тези кабелчета са доста близо до дисковете и лесно могат да се прекъснат ако имаш ръб резултат на износване на диска. Така че ако ви свети лампата - нови накладки и нови или престъргани дискове. Това от мен. Успех .
  8. При мен е същото, зночи всичко ти е ОК
  9. Димо, извинявай за досаждането с тези мои "вентилирани" дискове. Оказа се, че си прав - не са . Явно съм се заблудил с тези на колата на жена ми (една Jetta GTI). Съжалявам за досаждането и блаодарности към теб и колегата ти.
  10. Ето ти нещо от "купува/продава" на настоящия форум: -Продавам метанови уредби комплекта включва изпарител, бутилка от която зависи цената, клапан газ, зареждачка, ключ за превключване на горивата. Разполагам с бутилки от 24л. до 95л. и всичките са с протукол за годнос *минали през лаборатория и са готови за озаконяване* Цената се отнася за комплекта и се формира от самата бутилка *литража* и е 12,5лв. на литър обем. Може и елементите без бутилката. За повече информация qnis3abv.bg и 0878601688 Човека е в Пловдив, уредбите са втора употреба. Малко по близо - Кюстендил: Рангел - 0898473849. Не му е основното занимание, но ако в момента има цените му са доста добри. За София не знам. Питай по Метан станциите. Това от мен. Успех.
  11. Това е перфектната температура. Карай си колата и и се кефи. С температурите нямаш грижа
  12. Вие ми убихте децките чувства. Мойта също мига и мисля че е от накладките. Маслото е до горе. Утре съм в бокса за накладки, дискове и маркучи. Резултата ще споделя с Варненската група на срещата. Дано резултата е положителен. Ако е така ще споделя и тук.
  13. Най-вероятно е колата да еоставяна без бензин (карана докато спре). Бензиновата помпа доколкото знам се влияе отрицателно от това. Имам едно VW, което имаше същия проблем. Не знам дали е така, но един майстор (който вече не посещавам) ми каза, че помпата се била смазвала от бензина . Абе тоя тип я излекува като и сложи масло в резервоара с бензин. Двигателя на Джетката е 115 к.с. пълна инжекция. Като казвам сложи масло става въпрос за 0,5 л на около 10 л бензин еднократно. Малко пуши, но пък вече не свири. Ако имаш желание пробвай . Не знам дали ще ти помогне, ама няма да ти навреди.
  14. Обикаляне му е майката брат. Тая стотица дет я карам обиколих България на длъж и на шир докато я намеря. Сигурно е около 30-тата която съм пробвал. Фул ексри и цена под 5000 лв. Вариант и да е читава по мои данни 1:30. След това - първоначално набутване за смяна на консумативи и др. към 1000 лв. Сега съм ОК. Не се отказвай! Оферти изпадат. п.п. Падна и голям пазарлък - човека свали към 1000 лв. Доволно
  15. Карам колата от подписа на метан вече около 15000 км. Ако смятате че на метан ще се отървете от гърмежите . А иначе си е яко икономично. Абе много съм доволен. Извънградско харчи около 5-6 лева на 100 км. Уредбата ми е нова. Цените се менят и не мога да кажа със сигурност ама може да се обадите на майсторчето. Оборудван е с най съвременна техника - компютри, лаптопи за реглажи в движение и т.н. За него качеството на поставяне е от значение. За София и Кюстендил: Асен - 0899666188, 0887619454 Успех с МЕТАНИТЕ и не му мислете много. Все пак това е и едно добро капиталовложение което се избива за норматив а е и екологично чисто.
  16. avenci

    Въпрос за Ауди 100/А6

    Ако не си състезател, варианта бензин 2,0 115 к.с си е екстра. Частите са тънкана, много са здрави и сравнително икономични като за толкова голям автомобил. Няма компромиси откъм материалите. Ако ти се кара евтино, това е и добър вариант за монтаж на разни АГУ-та. По добрия вариант мисля е 2,3, 136 к.с. Разлика в двигателя - само 1+ цилиндъра. Иначе перфектен! Това карах като се влюбих в АУДИ 100. МАНИЯ
  17. С 4705 МА - Аудито от аватара - кара се най-вече във Варна, но може да се забележи навсякъде в БГ С 0137 КМ - Златист металик VW Jetta - кара се във Варна
  18. Абе хубави здрави колици, класика в жанра, обаче реална цена не повече от 2500 лв. Макар че съм виждал уникати, ама наистина уникати без 1 забележка. Там човек може и да се бръкне за 3000-3200 лв. За мен това е реално.
  19. Веднъж изгорях за превишаване на 90 км/ч на около 1 км преди разклона за Ловеч при Микре. Тия са си все някъде из района и се крият из храстите на правите остечки . Навиват се на фиш вместо акт и точки, ама като видят Аудито и ти режат главата. Гадове. За едно и също нарушение едно към едно - с Аудито 20 лв, а със служебното Голфче2 - 10 лв
  20. Не знам дали има нещо общо с въпроса, обаче внос от Америка не е много добре. Пичове, там колите ги сглабят в Мексико. И половината части там си ги правят. Препатил съм си с моя Американси VW. Счупи ми се мотора на 200,000 км и нищо комай не става за подмяна с немски части. Сега не знам как е, ама вие си решавайте - Немса машина ли искате или Мексиканска .
  21. Виждам че сте доста задружни в този форум ,и до известна стемен имам доверие на това което казваш за хората по горе.Остана да се разходя до Столицата , защото съм от Варна. Защо не вземеш да дойдеш на клубната среща във Варна в неделя. Там може да получиш доста ценни съвети. Онагледени. За часът и мястото на срещата виж в клубни срещи - регион изток. Мисля че беше в неделя 15.04 в 16:00 ч на четвъртата буна (последната).
  22. Душице, А8 е мания, обаче за тези пари ще си намериш чудесно А6. Поинтересувай се за консумативи за ибранницата, понеже масовия 2,5 тди мотор иска сериозно първоначално капиталовложение . Разгледай темите из форума и се обърни към специалистите. За цени на консумативи - директно към Димо в продава/купува . За мен най-добрия вариант е А6 1,8 турбо и А6 1,9 тди. И за двата варианта никой няма да ти каже лоша дума. . И да не забравиш да се похвалиш
  23. Айде и мене добавете. Казвам се Венци и карам колата от подписа
  24. Ето ви още един новобранец. Аз съм Венци. Колега съм на VAL и AMAL - Инженер геолог хидрогеолог. В момента работя в строителна лаборатория към една строителна фирма. Обикалям обектите из цяла България, базата ми е в София а по настоящем бачкаме във Варна.
  25. Обикновено с MOTUL 15W40 ама последния път моя човек нямяше та сложих REPSOL 15W40
×
×
  • Create New...