Jump to content

goro

Members
  • Мнения

    282
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от goro

  1. Супер лято със Супер цени от BRUGO !!! Вземи за семейството си или се комбинирай с приятели и купи 3 броя термо чаши Brugo на страхотната цена от 100 лв * с ДДС. С термо чаши Brugo Вие контролирате температурата на любимата си напитка ! С промо пакета спестявате 35 лв с ДДС. * Цената се отнася единствено за покупки онлайн http://www.brugo-bg.com/ и не включва разходите за доставка. За да закупите Промо пакета, моля във формата за поръчки на Уеб сайта http://www.brugo-bg.com/, в поле " други" напишете " promo" , както и цветовете, които желаете. В Промо пакета може да комбинирате всички цветове. Процията е валидна до 15.08.2013 година или до изчерпване на количествата.
  2. Играй и спечели страхотна термо чаша за топли или студени напитки http://brugo-bg.com/ !
  3. Промо цена 35.99 лв с ДДС за 3 страхотни цвята. Повече информация тук: http://www.brugo-bg.com/
  4. Brugo & AUDI - перфектната комбинация!
  5. Свети Валентин промоция- 2 термо чаши Brugo само за 79.99 лв http://www.brugo-bg.com/ Brugo & AUDI - перфектната комбинация!
  6. Термо чаши Brugo могат да бъдат разгледани в City Center Sofia между 10.00 - 22.00 часа до 10. 01. 2012 година. Зарадвайте любимите си хора с интересен и иновативен подарък!
  7. Със своя уникален и стилен дизайн, широко приложение и луксозна опаковка термо чаша Brugo е изключително подходяща за Коледен подарък. Благодарение на патентованата технология за контрол на температурата, само чрез няколко разклащания охлаждате глътка от любимата си напитка, а останалата част запазва температурата, аромата и вкуса си. Термо чашата Brugo може да се използва у дома, в офиса, в автомобила или на излет сред природата. Вижте повече: http://brugo-bg.com/ Характеристики: - Вместимост - 360ml; - Луксозна опаковка; - Ергономична форма; - Двойна изолация на термостените; - 100% херметично затворена; - Патентован контрол на температурата (Patented Temperature Control Chamber); - Неплъзгаемо дъно; - Избор между 12 атрактивни и стилни цвята; - Неръждаема стомана и хром елементи; - Три позиции за избор " Заключено (Lock), Консумация (Sip), Tip & Cool". Цена: 44.99 лв с ДДС За поръчки, моля използвайте сайта: http://brugo-bg.com/
  8. Най- интересното е, че всички които защитават 15+ годишните коли карат именно такива. Всяка нова кола е по- стабилна, по- сигурна и по- спираща от всеки аналог като клас и цена на 15+ години, независимо от марката на автомобила. Технологиите се развиват и то към безопасност и сигурност. P.s. Дачия Сандеро с " Барабанни спирачки на задните колела" спира по- добре и по- сигурно от Ауди А4 Б5 1998 година с 4 нови диска и накладки.
  9. goro

    ABS - летен проблем

    При мен се появи ритане на ABS , когато имах лагер за смяна. Така че нека колегата провери и лагерите.
  10. Не е точно така, защото имам познат с Б7 с този мотор и няма никакви драми с разход на масло. Колата е на 150000 реални- 2006 година.
  11. goro

    Доста пуши ..

    И аз преди на Аудито AFN имах проблем с голямо пушене. Оказа се запушен ЕГР клапан. Лесно се сваля и може да се види дали е запушен( ако да се изчиства ). След интервенцията голямата пушилка изчезна.
  12. Съгласен съм с Вас колега, но нека правилата важат с еднаква сила за всички потребители. Поздрави.
  13. Здравейте, Може ли да се обосновете, защо изтрихте темати ми от раздел " Извън темата"? Благодаря.
  14. При моето бившо Ауди имах същият проблем и разбрах, че е кората чак като я изгубих на магистралата. Иначе като гледах отдолу всичко изглеждаше наред. Проблема се появи след посещение в сервиз.
  15. Колега двигателя е помпа- дюза, а не комън- рейл. Такъв в Шкода се влага от 2010 година.
  16. goro

    A8 D2 4.2

    За разлика от Бг в Германия и другите цивилизовани страни, хората си купуват автомобила според възможностите, т.е. който купува А8 го кара здраво над 50К на година и не го бърка разхода за гориво. Да в България има хора дето не са с големи финансови възможности, но за да каже съседа " глеай ква кола кара"си купуват Премиум автомобили и те наистина въртят малко км. Определено цената според мен трябва да подсеща купувача, че има нещо гнило в офертата.
  17. Колега това се отнася само за някои модели на Mercedes, всички на Ферари, Порше, Ламборджини и Бентли, т.е за всички останали автомобили е препоръчително до първите 2000 км да няма издевателства над мотора
  18. goro

    а4 1.9 tdi-110k.(95-96)

    При мен скърцаше от биалетка.
  19. Льольо защо тогава във форума има над 100 теми за проблеми с носачи и над 20 " дилъра на ибейски такива", защо има над 20 теми за проблеми с хидравлични помпи и рейки и да не продължавам да изброявам , че няма да ми стигне вечерта. Може би никой не поддържа колата си в този форум, според теб. Ако не схващаш ще ти отговоря, защото колите са над 10 годишни и на над 300К км, а такива коли независимо каква марка или модел, са дали каквото имат да дават. Хенри Форд: " Най- хубавата кола, е новата кола".
  20. Дали след 2 години ще е с помляна предница от кашкавалени, т.е. алуминиеви носачи, заминал съединител и демпферен маховик, прецакани водачи на ел.стъклата, прецакано моторче на централното, провиснали врати , свистящи прозорци, амортисьори за смяна и още много от болестите на всяка кола над 10 години, особенно пък Ауди. За себе си предпочетох да карам нова кола, а не да наливам куп пари за стар кош, който каквото и да го правиш постоянно има нещо за смяна. Всеки сам си избира.
  21. Не сравнявам нова Дачия с ново Ауди, такова сравнение не може да има, защото са различни класове и цени( едната 18К дизел, а другата 50К). Обаче пред 10+ годишно Ауди, което скърца по неравности, вози като каруца и постоянно дава проблеми( А4 Б5) определено новото Сандеро е по-добре возещата кола, не скърцаща и хлопаща, с по-тих и почти без вибрации дизелов двигател и най- вече по-надеждна. Единствения минус е по-слабото обезшумяване, което е нормално за този клас автомобили.
  22. Като бивш собственик на А4 B5 мога да заявя, че Пежо 406 вози много по-приятно и е доста по- широко. За мен единствения плюс на Ауди е ако е Куатро, иначе си е най-обикновен автомобил с твърда возия и скъпа подръжка. P.s. За да имат материал сектантите на Ауди ще Ви споделя, че смених Аудито с Дачия Сандеро и не съжалявам за избора си
  23. При мен същият проблем на бившата ми кола А4 Б5 се оправи със смяна на биалетка. Ходих на много майстори и всички казваха нищо и няма, накрая Ifidik във Варна установи и реши проблема.
  24. Без акумулатор дизеловия автомобил пали без проблем на бутане( на 2ра предавка), въпросът е обаче колко е разумно това да се прави? Инцидентно ако закъса човек ок, но иначе е безсмислено, защото се скапват много по-скъпи неща от акумулатора.
  25. Темата е за ключ. Нека колата да е честита на новия собственик и да си я кара със здраве.
×
×
  • Create New...