Любо 2

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Любо 2

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  А6 С4 АЕЛ

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Благоевград
 • Interests
  Автомобили,риболов

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Не мисля,че има дефицит за частите! Моторът с код AEL е 140 к.с. В комбинация с куатро задвижване,е перфектен автомобил! Проблема е,че са доста стари и някои ги гони ръждата. Много здрави автомобили!
 2. Моят прокапа в най-долната част.Дупчицата е съвсем малка,като от игла.Засега един приятел го залепи с някакво лепило,но колко ще изкара не знам.
 3. Ради,благодаря за информацията,но мисля да подмина и двете оферти!Ще се ориентирам към други,алтернативи!!! То много агресивни тези австрийски химикали!Щом са успели да навредят на железният AEL!!!
 4. Нямам си на идея и аз.За сега съм закърпил положението,временно.А и трудно се намират,здрави.
 5. Здравейте!Имам едно питане,относно резервоар.Тъй като резервоара на AEL-ла протече,съм намерил от S4 c4 2.2 20 v turbo.Дали ще стане? Моята е А6 с4 2.5 тди Авант куатро. Това е въпросният резервоар. Благодаря!
 6. Купувам лоста за мигачите с бутона за темпомата за А6 С4 2.5ТДИ авант куатро 96г. тел. 0882408252 или на л.с.
 7. Някой знае ли къде се намира,въпросното реле за мигачите?
 8. Аварийни имам. Всичко останало си свети нормално.Интересното е че изчезват по време на движение.След като загася мотора и след това стартирам,започват да работят.До следващото спиране. Ако проблема е лоста,от Ауди ми обявиха цена от 378 лева!!! При мен релето не се чува.
 9. Здравейте колеги!От известно време имам проблеми с мигачите. Светят когато си поискат.Ако някой е имал подобен проблем,моля нека да сподели.Имам съмнения за лостчето,но нямам доказателства за това.Лостът е с бутона за темпомата. Благодаря!
 10. Купувам компютър за управлението на ABS+EDL за А6 С4 2.5тди авант куатро 1996г. Номер по Bosh 0265109031 тел. 0882 40 82 52
 11. Здравейте!Отдавна не бях писал по проблема с ABS,но драмите продължават с пълна пара.Взех друг блок със същите номера като този на колата.На място пред моргата го пробвахме с момчето,като му закачихме буксата и лампите изгаснаха.Взех го съответно и газ при приятел да го сменяме.Обаче пак ударихме греда.След монтажа лампите останаха пак да светят.И най-интересното е че на диагностиката показва същата грешка като при старият блок -реле J 106 solenoid.А мистерията стана още по-пълна след,като извадихме буксата и отчита същата грешка като при сложена букса. Вече не знам какво да правя.В безизходица съм.
 12. Всичко е прегледано,включително и гривните.Няма промяна.Сега търся нов АБС блок.Най-вероятно там ще се окаже проблема.Когато има развитие по дилемата,ще пиша.
 13. Благодаря на всички колеги,които взеха отношение по проблема.Тези дни ще я откарам при приятел да прегледа как са гривните и тогава ще мислим как да сваляме датчиците,по-възможност без поражения.Пръскал съм ги няколко пъти с WD40,но дали ще излязат един господ знае. Цитиране на предходно мнение!