Jump to content

golfa

Members
  • Мнения

    252
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно golfa

  • Рожден ден 15.07.1971

Друго

  • Kaра
    golf 3 A6-C5 afn

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1411 профилни разглеждания

golfa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Автомобила е 98 г. седан , държа да са Хела . 0897479688
  2. golfa

    Audi A3 8P - VCDS

    Привет колеги , имам проблем с VCDSа ,до скоро бях с версия 15.7.4 и 15.7.3 / на Руски / , тези дни му направих ъп и сега съм на 19.6.2 и 19.6.1 /Руски /. Та проблема е ,че и преди и сега не ми излизат така наречените балончета или подсказки , на предишната версия срущу лейбъл ми даваше пренасочване и това е , балончета нямаше ,та може ли нещо да се направи по въпроса и ако може много моля да обясните като на пълен лаик ,не ,че съм такъв но за по сигурно да не задавам допълнителни въпроси ?
  3. Значи ,за да се смени обтяжния механизъм на пистовия ремък трябва да се се свали първо виското ,което си е приключение спрямо изобретателноста на законтряне .Успех на тези накоито и предстои и са лаици като мен .
  4. Привет , може ли бърза инструкция за свалянето на обтяжката , и съвет за марка на нова ?
  5. Колеги трябва да сменям разпръсквачите ,мотора е в заглавието .Та въпроса ми е къде да ги търся на оферта ,колегата Дани от Монтана предлагаше някакви но не намирам обявата, някакви отзиви от неговите ? Благодаря ви предварително.
  6. Колеги трябват ми следните неща ,моторче за стъкло задно ляво ,пластмасата със стопчетата за мъгла на задния номер ,амортисьорчета за капака на багажника и капачка за резервоара .Колата е седан 98 г.,може на лично или 0897479688.
  7. golfa

    Разлика в дюзи спешно

    да искам да направя дюза само за мерене на компресия но на двигател АФН ,и да разпръскача наистина е по дебел от на АФН а но е пристърган и срязан ,утре ще видим какво ще стане ,благодаря ви колеги .
  8. Колеги има ли разлика в тялото на дюза на AHF и AFN идеята та ми е дали с тялото на първата мога да измервам компресия на АФН ? Спешно ми е благодаря предварително.
  9. Здравейте колеги , описвам накратко проблема .В петък имах спешно пътуване до съседен град ,преди 4-5 дена бях гледал маслото беше леко над минимума и преди да тръгна реших да долея малко вадя щеката и няма никой .Огледах двигателя капака на клапаните беше омаслен меката връзка на колектора също беше омаслена ПСВ клапана и той ,долях около 5-600 гр масло и на щеката показа център .В началото помислих ,че е заминала турбината ,но днес я прегледах и няма никакви луфтове ,прави ми впечатление ,че като развъртя капачката на капака на клапаните на тихи обороти я изхвърля на високи я засмуква тук вече не знам какво е редно да се получи ,смених ПСВ клапана същата история ,моля зя съдействие ,че колата тия дни ми е належащо необходима .Маслото е Мотул 5 W 40 купувано от колега в форума .
  10. Ми проблема ти е май от точно този кабел ,хлабав контакт или е укъсил някъде остава да намериш въпросния кабел и проследиш
  11. golfa

    Обороти

    Колега ,абсолютно същия проблем и при мен беше ,но след почистване на всм колектор който имаше доста нагар и затапване на ЕГР а всичко се оправи от само себе си, не казвам ,че при теб е от това но да знаеш.Сега държи точно 860 твърди това по ваг ком.
  12. Колеги уточнявайте външната температура когато карате 4-7 километра ,именно външната температура е фактора за загряването ,и ако колега твоите 1z ahu afn при минус 7-12 загреят за 4 километра без допълнителното подгряване ще те призная,защото аз мисла ,че при минус 10-12 градуса не 4 а 30 километра няма ти стигнат да удариш 90 гр без подгрев.
  13. Некак си ти е по готино когато сам се справиш с даден проблем нали колега ,колеги искам да попитам тази плочка с кабелите на рамата на снимката на колегат ,за какво са тези кабели ,че ми е любопитно .
×
×
  • Create New...