Jump to content

A8air

Members
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    шлеп

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

A8air's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колко ще ми струва "пълна програма" на фарове и халогени? Колата е А8 Д2 фейс.
  2. Автомата рита, когато връща от 2ра на 1ва, докато държа спирачката и намалям да спра на светофар, например.При ускорение е ок. Къде да карам коша?? Д2 4.2 бензин 310 коня // За София
  3. Снимки Нова цена 250лв. до края на месеца !
  4. Здравейте колеги, продавам си джантите.4 джанти 7j x 16h2 et45 оригинални на ауди. За въпроси лс или на телефон 0899432038. Цената е 300лв.
  5. 200лв., но в момента няма как да ги сваля само тях, колата трябва да я дотъркаляме някак си до където иска евентуалния бъдещ нов собственик. Нова цена 600 лв. без джантите!
  6. След удара колата има счупена полуоска - не върви на собствен ход! Предна дясна врата не се отваря! Нямам къде да я държа и не разбирам аз да я разглобявам. Да я правя и да я карам отново нямам абсолютно никакво желание! Искам да ми се маха от главата. Ауди 100 2.3 бензин 1991ва год. климатроник/ел. стъкла/ел. огледала/задна щора/джанти 16ки/салона е запазен/взех я с газова(ланди ренцо) в багажника, но беше разкачена и не съм ходил да ми я слагат, карал съм я само на бензин.Давам и газовата! Търся й 900лв. с джантите/700 без! За връзка 0899 43 20 38 или ЛС
  7. Здравей, във подфорума за А6 4F ще намериш тонове изписано за 3.0 ТДИ, защото е най-масовия слаган в този модел. Ето линк. От там и за цени ще можеш да се ориентираш, като си прави сметка, че при А8 имаш въздушно окачване, повече електроника и по-големи гуми/джанти(в повечето случаи). Това са нещата, които ще трябва да поемеш, плюс тези, изписани за А6 с такъв двигател. Темата специално за този двигател на колегата verter ще е полезна също.
  8. Благодаря, колега! Ще пиша като има развитие.
  9. Не знаех, че този филм с никасила го има и при такъв нов модел? Не беше ли при 3.0 бензин, дето го слагат на А6 Ц5/А4 Б6 поколението? По темата - мога да споделя опит от шофиране на 2.0 дизел и 3.0 дизел, но не и от към поддръжка. Карал съм А5 спортбек 2.0 дизел 177 коня на предно (с мултитроник). Бяхме вътре 4ма и си вървеше яко нафтата. Отзад е тегаво да се возиш ако си над 180см висок, но това теб не те интересува, ти ще караш. 3-ката съм я карал в А6 Ц7 quattro с типтроник 245 коня и беше още по-яка. На звук го докарваше, поне вътре в купето се чуваше хубаво. Като динамика и разход 3.0 ТДИ е приказка.. определено искам следващия ми автомобил да е с този двигател. Подкрепям мнението на колегата 1948
  10. На всякъде е суша под капака, колега.. след снимката отворих капака и 1 капка никъде нямаше. Четох тема за подобен проблем на колега от форума, при него с беше оказала самата водна помпа. Ако е от нея няма ли постоянно да тече или се бъркам?
  11. Благодаря, колега. Аз го помислих това, заради супер твърдия борд, но все пак исках да се допитам до хора с повече опит, на мен това ми е първи автомобил и още се научавам на това-онова. Отвратително ми е 5 метра кола да вози твърдо, ще ги махам, нищо че са с добър грайфер.
  12. Здравейте, колеги. Колата е 100 Ц4 2.3 на предно. От време на време решава, че антифриза й пречи и буквално го издухва целия от някъде. Никъде няма мокро в коша на двигателя , но през няколко месеца започва да ми мига лампата и вече си знам, че е за доливане. Първия път ми изтече, когато бях спрял под наклон(странно?) Ето снимка на последната изцепка: цък. Спирам на бензиностанция след над 30км градско каране и докато кажа колко и какво да ми сипят изкиха всичко. Някой имал ли е подобен проблем? Ще съм благодарен на всички отзовали се, да поразмишляваме малко.
  13. Колеги, може ли да ме посъветвате при избора на зимни гуми? 205/55/16, колата е 100 Ц4 2.3 на предно. За сега най-добрата оферта ми е за чисто нови този размер 80лв. на гума, но марката съвсем я забравих, някаква дъщерна на дънлоп... Още един въпрос: Отзад сложих по спешност рън-флат гуми на дънлоп и ми се струва, че нямам амортисьори, направо най-малката дупчица е равна на яко трЕскане. Има ли общо с гумите втвърдяването на возията?
  14. Колега, тия години, дето си ги посочил включват първата и фейслифтовата А3 8L. Фейса е направо друг автомобил, ако питаш мен. Цените също се различават между първата и фейслифт. Ориентирай ни с колко пари разполагаш и колко ти се дават на година по колата. Бензин или дизел - това си е до лично предпочитание. Моторите, за които ще чуеш хвалби са 1.8Т(бензин) и 1.9ТДИ(нафта). Атмосферните бензинови 1.6 и 1.8 не оправдават харча си с вървене, но пък са много прости и евтини за поддръжка, като с 1.6 и данъка на колата ще ти е някакви смешни 18лв. за София. При 1.6 се оплакват, че чупи скорости, но там това е единствения евентуален по-скъп ремонт, другото е поносимо за човек на твоята възраст с някакъв къс доход. П.п. За портокола: до 97ма(или 8ма, някой колега да потвърди?) тези А3 са със стоманени носачи, след това са с алуминиеви.
  15. A8air

    Термометър на 100-ца

    Добре, значи за там диоди ще купувам. Не ми се мисли изобщо как се разглабят тия бутони за смяната. Не ми работи и механизма, който отчита километрите на колата, от време на време при 10 натискания на бутона за зануляване се сети да повърти малко и пак спира, та като я карам да го правят това, ще ги карам да правят и светлинките. Едит: И в този ред на мисли, да препоръчате някой, който се занимава с такива дреболии и има доволни колеги от форума? За София става въпрос.
×
×
  • Create New...