Jump to content

kulishev

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kulishev

  • Рожден ден 3.06.1967

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 1,8S

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    AKSAKOVO

Последни посетители

884 профилни разглеждания

kulishev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. kulishev

    Смяна на волан

    На Б3мигачи и клаксон работят.
  2. Ето я фтулката,ако някой още се интерисува!
  3. За съжаление не съм снимал, но съм ти обяснил подробно как става,не е сложно,трябват ти около три часа и половина. Имаше снимков материал в форума и реших да пробвам.
  4. Здрасти колега,клапата е метален лист(планка) с размери приблизително18см височина и 20см.ширина в средата вертикално има ос за завъртане на топло и студено,на листа има изрязани около 2см.отвори 5 или 7 за студения  и 4 за топлия върху тях е залепен дунапрена но при мен нямаше никакъв,клапите си бяха голи.Това лято сменях и на Б4на един приятел сега парното му е убиец.Не,през централната конзола само,става моите клапи ги оправих от там.

    Сваля се конзолата на няколко винчета е тръбата за централния въздуховод е хваната към таблото с 2телбода а долния край в кожуха на парното където има отвор сочещ към 2 клапи, за топъл и студен въздух и за ляво и дясно.През този отвор можеш да бръкнеш и да ги облепиш.Аз ползвах двойно залепящо тиксо от сивото с зелена изолация,без да махам изолацията от външната страна.Отпред е клапата за ляво и дясно а по на вътре е за студено и топло тя е най важна за теб.Снимката е на клапата след вентилатора,тя не те интерисува само като инфо как изглеждат  клапите.Направих го и на Б4 на приятел от ауди В3 В4 в фейса.Трета година пусна ли парното на 20-25мин. става баня.Успех. 

    CAM00267.jpg

  5. Ето ви лепило колеги действа безотказно не се разлепя,трябва да се работи на топло.
  6. Става колега,оправих ги без да повредя нищо,трета година парното ми е убиец след 20 мин.работа ме карат да го спирам.А и на един колега с Б4.
  7. Провери дали няма разлика в височината на грайфера на двете гуми
  8. Здравейте колеги,в Аксаково има малък частен сервиз майстора се казва Красйо за втори път ходя там за различни повреди и съм страшно доволен.Работи бавно и качествено.Вчера бях за смяна на фтулки на носачите тампони на предни амортисйори маншон на външно каре ляв шарнир (маншона и шарнира от него)97,00лв.с труда,Поздрави!
  9. Ремонт и обслуживание VW, Audi, Skoda, Seat http://vwts.ru/forum/index.php?s=abfdb17dadeea998fa276bf09ac02874&act=SC&c=2 тук има доста интересно инфо!
  10. Освободих блока с касетофона бутоните за подгрева на задното стъкло, фара за мъгла и бутоните на парното,тръбата за централния въздуховод ,махнах въздуховода бръкна през отвора точно на среща е клапата която облепих с двойно залепящо тиксо! Сега парното ми е супер!Поздрави!
  11. https://lh6.googleusercontent.com/-Uo8jbF187r4/Vo7GwT8oLGI/AAAAAAAAUEM/D9_sSwdw1E0/w751-h388-no/2016-01-07.jpg Здравейте колеги, това е разположението на клапите за парното на АУДИ 80 Б3 1,8 Седан. Клапа 2 е на една ос и затваря или топлият или студеният въздух. Когато клапата е затворена за студен въздух но няма какво да го спре тъй-като не е облепена той преминава през нея и се смесва с топлия от радиаторчето а резултата е лошо парно.Клапите са метални с по няколко отвора! С понижаване температурата на вън се понижава и в купето. Има вариянт да не сваляте таблото за да облепите клапа 2 и клапа3. Надявам се да съм бил полезен.Поздрави!
×
×
  • Create New...