Jump to content

dimlan

Members
  • Мнения

    144
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4F 2.8 FSI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dimlan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Той значи трябва да е паднал някъде долу. Ще го търся да го лепя
  2. Здравейте ! Имам проблем с кората на шофьорската седалка. Отворила се е и всякакви опити за лепене са неуспешни. Моля, дайте съвет за решение на проблема.
  3. Здравейте ! При моята кола се увеличи шума в купето от мотора.Отделно имаше масло по долната кора.От сервиза ми казаха, че е прегоряла гарнитура и трябва сериозно разглобяване за смяна.Предложиха ми временно решение със силикон, но отказах.Моля споделете, коя е гарнитурата и какво следва ? В момента омасляване няма, не харчи масло, но шума го има.

  4. Не знам за сега.Ако се вдигне на подемник и свали кората може ли да се разбере от къде е ?
  5. Здравейте, колеги ! Като сменях зимните гуми видях масло по кората отпред, от вътрешната страна. Не познах какво е маслото на пипане.Какъв може да ми е проблема и какво да очаквам ? Предварително, благодаря !
  6. Здравейте, от къде да поръчам хром фолио за лайсните на вратите отдолу ?
  7. Да, но не знам дали проблема ми е там.Ще трябва да я карам някъде да я видят.
  8. Колеги, да попитам нещо.Имам някакво чукане в предно дясно колело.Вдигах на подемник, всичко е наред, няма луфтове и т.н.Обаче, като хвана полуоската и я размърдам наляво-надясно има едно чукане, което отляво на полуоската го няма.Възможно ли е от това да е проблема ? Дават ми съвета за проба с друга полуоска, но на принципа проба-грешка.Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да сподели.Чукането е едвам доловимо, но дразни.Audi A6 4F 2.8 FSI 2011г. на 85000 км., ако това има значение.
  9. Здравейте, колеги ! Търся си хромирана лайсна за задна дясна врата.Някой, ако знае от къде да намеря, Моля да пише.
  10. Здравейте, някой да има долна лайсна на задна дясна врата, тази която е на вратата отдолу, за фейса 2010 г. бензинка, ако има значение. Предварително, благодаря.
  11. На времето така си прецаках кутията, никога не го прави повече.
  12. И при бензинките е така, особено при студен старт и къси разстояния.
  13. Да, затова питам, да се избегне надраскването.
  14. Здравейте, един въпрос.Може ли с микрофибърна кърпа и спрей за почистване на LED TV, каквито продават в Технополис, да се почиства MMI ? Някой, ако е пробвал да сподели опит.
×
×
  • Create New...