Бако Мецан

Members
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

About Бако Мецан

Друго

 • Kaра
  111

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

992 profile views
 1. Не, тя кара като бабичка и няма да разбере мойте болежки
 2. Сега карам мини купър, бате. Нема скърцане, нема нищо 😁
 3. 1955 кила. Не е кой знае колко тежка, но явно не става за по-динамично каране. За никаква керамика не мисля, подарих я на жена ми днес и приключих с филмите на тая марка завинаги.
 4. 😂 това ми хареса. Правил съм спирания от 200+, но не са били чак толкова екстремни, че спирачките да са чао, те от чисто нови така си спират, не в следствие на запалване, затова ми е интересно дали на всички спирачната система е толкова зле, или при мен има нещо, тия дни съм се разбрал да пробвам една S6-ца да видя там как спира. Имам някакво предчувствие, че ако ще и накладки от Марс да сложа, пак ще е същата работа. А относно керамиката, аз 100 пъти съм казал, че тоя кош е за керамика, но цената на дисковете и накладките е 45.000 лева, апаратите предполагам са още по 5-6.000 и излезе колкото половината кола.
 5. Поръчах накладки Ferodo DS 2500, това е последното нещо което ще сменя по спирачките и ако не става го пускам за продажба тоя кош. @Superunknown, колата явно има някакъв проблем, ако наистина така спира тая спирачна система, не виждам А8/S8 как ще спре като са няколко стотин кила отгоре.
 6. S7, смених апаратите преди 1 месец и двата, нови маркучи, нови дискове, нови накладки и пак не става, само педала ма спирачката не съм сменил и нощо не става, човек. Тия са пълна пародия!
 7. Не спират от нито един път добре и скърцат да си е*е майката, ако нариташ педала до ламарината тогава има някакво спиране - нищо не става от тия спирачки.
 8. Мойте са 400мм с 6 бутални апарати, пълно лайно са. Сега ще пробвам някакви феродо нещо си и ще дам отзив.
 9. Размера на дисковете е еднакъв, предполагам и спирачните апарати са еднакви, интересното е, че слагат същите спирачки и на W12 (на тези които са без керамика), не знам това как спира след като моята не може да спре като хората с тях.
 10. Пълен боклук са им спирачките, човек! За един месец 3 пъти сменям накладки и скърцат да си е*е майката, отделно не спират като хората, чисто нови дискове, накладки, дори смених двата спирачни апарата отпред с маркучите за всеки случай - същата работа, ако намериш някакво решение ще се радвам да го споделиш.
 11. Това го има при Алианц, но не гледат шофьора а колата. И старата и сегашната ми кола са на жена ми на име, за А5-цата, която беше на застрахователан стойност 50.000 лева с право на официален сервиз, застрахователната премия беше - 4500 лева, за 7-цата, която е застрахована на 80.000, премията с право на официален сервиз е 4100 лева. Желязна логика, бате.
 12. Сравнение с S8 няма как да има, 8-цата все пак е на двойно пари, реално погледнато тва е наточена а4-ка.
 13. @soult@ker Трябва да я покарам за да разбера, същите коне е като моята, но е с 250 кг. по-лека (от преди фейса дори 300) и е с много по-спортни настройки, все пак е RS, затова исках да им направя сравнение, защото тия от Ауди нямат за тестдрайв и едва ли някога ще имат. @Jass s63 и s8 са по-бързи, но усещането там е по-различно, питай го твоя приятел ако е от София да направим една среща за половин час да го разпитам некой неща ако иска. @moto_fan Ще пускам запитване до Австрийците като ходя натам за един тест-драйв, щото аз съм харесл фейс-а и ще искам да го покарам, но тук искам от първа ръка да направя сравнение на двете коли.
 14. Някой от форума дали има такава кола да и хвърля едно око? Тоя двигаел го слагат и в панамера и трябва е добре, някой наблюдения нещо?
 15. @Tux БулИнс също са мега зле! Не се лъжи да си правиш каско там, по-добре без каско, поне да си спестиш полицата. Армеец щом не си им ползвал услугите (трябва да си благодарен, че си спестяваш това) от кое не си доволен? От това, че на всеки 2 месеца те викат да сменят батерията на китайския GPS или от наглото отношение? @PINGI Премията на 7-цата в Алианц е на същата стойност като премията на 5-цата в Армеец, а разликата в застрахователната стойност е 100%, но дори не става въпрос за пари - миналия месец Алианц ми одобриха удари от камъчета за 8500 лева без дори да направят нещо на въпрос.