Бако Мецан

Members
 • Content Count

  504
 • Joined

 • Last visited

About Бако Мецан

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  111

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

3,071 profile views
 1. Изхвърлих скапания Continental, в интерес на истината като се изключи бруталното друсане като стане много жега гумата държи, но е мега некомфортна.
 2. Има нещо вярно в тия приказки за америкнските котори, конкретно за GL знам, че за щатите половината екстри, който в Европа са серийн, там се доплащат.
 3. Пробвах Mobil1 ESP 5W30 на S7-цата - не ми хареса, държи по-висока температура с около 5-6 градуса спрямо Aral и веригата се чува на студен старт. Сипах го на Макан 3.0 дизел - там работи много добре, държи добра температура и веригата не се чува (за разлика от други масла, които съм сипвал на същия Макан) Взех го от Германия
 4. По-скоро е английска с обърнат волан.
 5. Точно тоя тъпак с тия ревюта ме подлъга да взема боклуците с който карам в момента. Нищо обективно няма в неговите ревюта, всичко е кой колко пари му е дал.
 6. Щом не караш екстремно взимай още 2 гуми и пробвай GoodYear-a, не би трябвало да е лоша гума. Не е като избора да е Nexen или Michelin.
 7. Кажи после кво е станало, че ми е интересно.
 8. @ivo totev Efficientrip не е в класа на 4S, както каза колегата. 4S е UHP - Ultra High Performance, ако искаш подобен клас гуми на Goodyear трябва да вземеш Eagle F1 Asymmetric, към него нямам наблюдение. За какъв размер и на каква кола ще ги слагаш?
 9. Ако продължва да не пали когато е загряла, закачете я и гледайте високото налягане, когато е загряла, ако пада - пикае дюза.
 10. Много странно, майстора какво казва?
 11. Вече се казва S5, но да, и аз имах намерение да я взема, но още не се предлага на пазара, освен като OE only. Нямат и намерение да я пускат на пазара скоро, но и 4S e брутална гума. Общо взето стигнах до извода, че Michelin е гумата за мен, а Continental-a e страшно дърво, преди 2 зими реших да пробвам и с TS860S и останах страшно недоволен.
 12. Три лета карам с Pilot Sport 4/4S и тази година понеже е по-нов модел, реших да пробвам с Continental SportContact7. Карам ги вече близо месец и всичките ми настройки на колата от dynamic минаха на comfort и пак е по-твърда от 4S-а. Не, че е лошо да има обратна връзка, но тук е прекалено - друса да си ебе майката. За поведението на топло още не мога да кажа, защото е още зима, но на мокро тази гума не държи, вчера валеше и на един завой колата просто тръгна настрани (асфалта е нов). За мен тази гума е страшен боклук, и не бих си я взел повече, дори обмислям да взема нов 4S още сега и да разкарам това лайно. Това е моят горчив опит с Continental, с тях лично аз приключих.