Бако Мецан

Members
 • Content Count

  415
 • Joined

 • Last visited

About Бако Мецан

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  111

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

1,529 profile views
 1. Ако те притесняват суми за ремонт от рода на 5к си купи кола която да може да обслужваш. Тия курници, които гледаш са пред разпад. На 273к км нищо не трябва да очакваш вече.
 2. На ОМВ малинова долина зареждах 100 октана около половин година, след едно зареждане колата започна да работи неравномерно в ниските обороти, сипах на Шел - проблема изчезна, пак сипах на ОМВ, пак започна да тресе в ниските и от тогава съм на Шел 100 октана - нямам оплакване (все още). Става въпрос за Шел Бояна.
 3. Не мога.. "RS6 визия" тия не са нормални!
 4. @P_PETKOV значи 1.9 - 90 е последния мотор без проблеми Интересно ми е 12-цилиндровия дизел дали е голем филм.
 5. @sweep Това сигурно ли е, защото още утре ще ѝ еба путката ленина ако наистина е така.
 6. Абе тоя мотор нали уж беше некакъв връх на технологията? Защо. го препоръчвате на всеки който пита каква кола да си купи като е такава развалина?
 7. За ДДС трябва да имаш Rent-a-car фирма или фирма за таксита за да вземеш ДДС-то.
 8. Ако е само за обслужване няма голямо значение. В Изток са по-готини хората, в Запад са страшни киселяци и всеки път съжалявам, че съм си закарал колата при тях.
 9. Е не, по тая логика ще има спор без край. Това е цената на колата, вече всеки си преценява дали да си вземе 12 годишно Ауди или 2 годишно Рено.
 10. В българското мобиле такива коли има само две. Едната е 15.800 а втората - 16.400 и е от Дупница.. Ако колата е хубава, цената е напълно реална и дори прилична, вече всичко зависи от състоянието и дали е поддържана добре. Ако човека си я е гледал добре я взимай, защото има разлика от кола до кола.
 11. Аз си взимам Aral, взимам го на туби от по 20 литра от Германия (аз лично си го карам от там) и сменям през 7-9к километра. Докато беше в гаранция я карах в Ауди, но след 5.000 километра източвах тяхното масло и сипвах от моето. Такива като мен, които треперят на тия курници всеки месец са в сервиза за нещо. Имам един комшия, купи си А7 3.0 TDI през 2011 когато беше на 1 година и 12.000 километра, в момента е на 368.000 километра, сменял е масло само в Ауди и само на Long Life интервали, колата още върви и за 10 години е сменил един мехатроник, през кура му е, че тропат веригите и сипва нафка където намери. Всеки ден се чудя на такива хора, но е факт, че при такива като него колите карат по 400.000 километра и живеят спокойно.