Бако Мецан

Members
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Бако Мецан

 1. Моята е с фабрично BOSE, кола с по-скапана музика не съм имал никога.
 2. Никакъв звук нямат тия коли. По-смешен е само на БМВ звука май.
 3. Ебати филма. Внесена от на майка си п*тката, наводнявана, не знам си какво. От друга страна всичко е по-добре от 3.0 дизел 245 коня. Хубаво и евтино няма.
 4. За VW не съм сигурен, за Ауди няма такова нещо като индивидуал, аналога за Ауди се казва Audi Exclusive, това са тия по джиджаните салони, стелки и такива лайна.
 5. @btkamenov@gmail.com Колата не е лоша, при мен най-големия проблем бяха спирачките - не спира и скърцат, за дизела нищо не мога да кажа, като цяло колата бива, С-троника и да се насере е 5-6К, за такива ремонти ако не си подготвен по-добре подмини. Нещо конкретно ако те интересува - пиши ЛС
 6. Много ми е интересно къде го видя тоя размер? 265 / 35 / 20 е размера за А7, без значение зимни или летни, това са преценили от Ауди, а това дали е логично за теб няма никакво значение.
 7. Здраво, Тия В9-ки май не излезнаха много сполучливи, гледам яко рев има по разделите от S-троници, някой ако кара такава да каже некоя дума.
 8. От А5-цата ми остана един кабел - 4F0 051 510 Q. Audi AMI to USB, ако на някой му върши работа да пише.
 9. Не, тя кара като бабичка и няма да разбере мойте болежки
 10. Сега карам мини купър, бате. Нема скърцане, нема нищо 😁
 11. 1955 кила. Не е кой знае колко тежка, но явно не става за по-динамично каране. За никаква керамика не мисля, подарих я на жена ми днес и приключих с филмите на тая марка завинаги.
 12. 😂 това ми хареса. Правил съм спирания от 200+, но не са били чак толкова екстремни, че спирачките да са чао, те от чисто нови така си спират, не в следствие на запалване, затова ми е интересно дали на всички спирачната система е толкова зле, или при мен има нещо, тия дни съм се разбрал да пробвам една S6-ца да видя там как спира. Имам някакво предчувствие, че ако ще и накладки от Марс да сложа, пак ще е същата работа. А относно керамиката, аз 100 пъти съм казал, че тоя кош е за керамика, но цената на дисковете и накладките е 45.000 лева, апаратите предполагам са още по 5-6.000 и излезе колкото половината кола.
 13. Поръчах накладки Ferodo DS 2500, това е последното нещо което ще сменя по спирачките и ако не става го пускам за продажба тоя кош. @Superunknown, колата явно има някакъв проблем, ако наистина така спира тая спирачна система, не виждам А8/S8 как ще спре като са няколко стотин кила отгоре.
 14. S7, смених апаратите преди 1 месец и двата, нови маркучи, нови дискове, нови накладки и пак не става, само педала ма спирачката не съм сменил и нощо не става, човек. Тия са пълна пародия!
 15. Не спират от нито един път добре и скърцат да си е*е майката, ако нариташ педала до ламарината тогава има някакво спиране - нищо не става от тия спирачки.
 16. Мойте са 400мм с 6 бутални апарати, пълно лайно са. Сега ще пробвам някакви феродо нещо си и ще дам отзив.
 17. Размера на дисковете е еднакъв, предполагам и спирачните апарати са еднакви, интересното е, че слагат същите спирачки и на W12 (на тези които са без керамика), не знам това как спира след като моята не може да спре като хората с тях.
 18. Пълен боклук са им спирачките, човек! За един месец 3 пъти сменям накладки и скърцат да си е*е майката, отделно не спират като хората, чисто нови дискове, накладки, дори смених двата спирачни апарата отпред с маркучите за всеки случай - същата работа, ако намериш някакво решение ще се радвам да го споделиш.