Jump to content

GeForce6

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от GeForce6

  1. GeForce6

    A8 D2 3.3TDI загрява

    Здрасти колеги мисля че при мене открих проблема плунжера на хидравличната перка заяжда и тя не се върти достатъчно бързо-съответно не охлажда.Бубината ми е здрава,но мисля че проблема е от там защото като извадя буксата на бубината перката се върти с оборотите на двигателя и цяло лято не съм имал проблем.Не съм го ремонтирал защото нямах време и така ми върши работа,скоро като го разглобя ще пиша пак и дано да съм полезен.
  2. GeForce6

    A8 D2 3.3TDI загрява

    Колеги някакво решение намерихте ли?Аз сега сменявам термо шалтера,датчика за температурата и плунжера на хидравличната перка.Има ли резултат ще пиша.
  3. GeForce6

    Проблем с палене

    Аз имам същия проблем и вече мисля че е от гнп.Става въпрос за а8 3.3тди сменил съм всичко по горивната система и пак върти бая преди да запали.След запалване колата не пуши върви и работи перфектно.Някои ако си е решил проблема да казва.
  4. GeForce6

    А8 3.3 ТДИ не пали

    Пичове и аз имам подобен проблем.Тъпия ми чиреп пали ама след бая въртене,след като запали е огън върви не дими работи идеално.Въпросът ми към Марио е като смени средната помпа почна ли да пали от раз.Моля те пиши щото съм се фанал за главата,на диагностика нищо нередно не излиза,а колата не пали.
  5. GeForce6

    A8 D2 3.3TDI загрява

    Момчета открих проблема при моито 3.3 не знам при вас дали е такъв,но е много възможно.Лятото счупих турбина на моито и от тамразбрах каде се крие проблема със загряването.Дясната турбина запекла на затворено и изгорелите газове през десния егр влизат във входящите колектори.Вътре в тях има радиатор които охлажда влизащия въздух и колкото повече газ подавам толкова повече изгорели газове го нагряват и от там ми идваяше проблема.Проверете всичко и ако никаде другаде няма проблем значи е там.Надявам се да съм бил полезен.
  6. Колега случаино да имаш още радиатора за климатика?(ако го има колко донги е)
  7. GeForce6

    A8 D2 3.3TDI загрява

    Здрвеи колега откри ли някакво ршение.Ако си пиши защото аз така си го карам ама идва лято и ме е страх.Ходих по маистори и сервизи и всички казват че е ок,даже един приятел имал същото казва че са си така ама аз не вярвам.Ако си открил проблем моляте пиши че не ми се ще да я бракувам.
  8. GeForce6

    Проблем с ABS-са на S8

    Реших проблема.Колата е седяла доста време и мотора на помпата беше в ужасно състояние.Почистих смазах кадето има нужда и лампите угаснаха.
  9. GeForce6

    Проблем с ABS-са на S8

    Здравеи колега аз имам същия проблем и продъжавам да търся решение,ако открия нещо ще пиша.Ако решиш проблема пиши.
  10. Мерси колега до сега нямах време да я погледна,но утре и други ден ще проверя нещата.
  11. Доста се потрудих над нея за да изтрия всички грешки колега нищо като грешка не отчита просто като е студена пали по лесно като загрее по трудно,а от вчера кошмарно.Мисля че му пада налягането на нафтата,ама не мога да съм сигурен.Дано некои колега да пише нещо.
  12. Здравеите колеги преди няколко месеца си купих Аудито(А8 3.3ТДИ 2002год.) с един куп проблеми,но на много добра цена.Оправих всичко и наи неочаквано от мен за не много пари,но остана проблема с паленето.Когато колата е студена пали добре не от първото завъртане но много по добре от като загрее.Карах я така няколко месеца,защото никои не можеше да ми каже проблема,но от вчера стана немислимо.Моля някои ако е имал подобен проблем да пише щото много си я харесвам и не ми се разделя с нея.
  13. Антифриза на мърда,а колата не пуши.Вобще всичко изглежда нормално,а дам ли яко газ качва температурата направо незнам.
  14. Мерси много колега Дали е активен тоя тел.
  15. Привет колеги нов собственик съм на ауди и искам да си го проверя както трябва.Може ли някакви кординати на Мишо? Благодаря.
  16. И аз колега имам същия проблем ама никои на може да каже от какво е.Аз я разглобявах цялата водна помпа термостат моторчето за кулера не работеше това за печката го няма обаче радиатор и егра ги измих и пак нищо.Ако си си решил проблема моля те пиши.
  17. GeForce6

    теч в краката

    Брат и аз имах същияя проблем ама нямах канал и пробих една дупка точно до моторчето на климатика.Сега всичко е наред ама благодаря за информацията още утре ще отпуша и другите два отвора,штото А8 да се наводнява като вали или ходиш на мивка не е работа.
  18. GeForce6

    A8 D2 3.3TDI загрява

    Колега здравеи и аз имам същият проблем.Смених водна помпа измих радиатора отвън и отвътре радиаторчето за кулера моторчето също не работеше и пак нищо.Ако си решил загадката моля те пиши защото и аз имам същият проблем.Като я настъпя здраво качва температурата иначе не мърда. А моята не беше и на центровка,но сега е и пак си го имам тоя тъп проблем.Не качва повече от 100градуса ама пак си е много..
×
×
  • Create New...