Jump to content

batjoro

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Avant 1.8T

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Plovdiv

batjoro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте , колата е А4,Б5,97г. с климатроник . Последно време компресорът на климатика се включва само когато е много топло навън (над 25-30 градуса).Преди съм го пускал и зимата ,да изсушава стъклата и не е имало проблеми.Мислих ,че е малко фреона и ми го дозаредиха,но проблема остана.На VAG COM не отчита никаква грешка.Остава да е някой от датчиците,но кой? Ако някой се е сблъсквал със същия проблем или може да помогне,моля да даде съвет!
  2. Виж комутатора !! При положение,че не пали на газ и бензин - 100 % ел.проблем.
  3. Колега,провери при официалния дилър на Ауди, от някои части съм се изненадвал от цените както положително така и отрицателно
  4. Аз съм с 1.8Т ,моите решетки са такива и са отворени.
  5. batjoro

    Забавен спул на к03-005

    Колега от къде купи само топла част и каква е цената?
  6. на 1.8т е от задната страна на главата, трябва и при теб да е там. Аз скоро го сменях, в Австрия от представителство на Ауди струваше 14 евро.Почти съм сигурен че проблема ти е там.Опипай с ръката под тройника, сигурно е омазнено от антифриза.
  7. по буустметър си надува като преди на 1.2 , турбото е ОК, няма лувт и не гори масло.Незнам вече кво да гледам.
  8. А някой да каже нещо за графиката ?
  9. Температурата се вдига до към 50 и нещо градуса но и преди се е вдигала ,а колата вървеше.
  10. Здрвейте ,проблемът е ,че когато покарам около 20 мин. и колата загрее започва да тъпчи във високите обороти т.е. няма го хубавото ускорение което беше.Мотора е АЕБ със чип. На Ваг-ком не излизат никакви грешки . Когато е не напълно загряла дебитомера дава стойноти на кик 158 г/с а като загрее ,не повече от 139г/с.,имам буустметър и налягането е ОК. Направих графика на ламбдата ,но незнам дали са коректни стойностите. Колата е без катализатор,нов кът-офф,нови свещи,нов филтър,по маркучи и вакуум всичко е ок,няма никакви аномалии в ниски и средни обороти.
  11. Гледам че бензина ти е около резервата, може за това да писка зумера.Ако си на газ и бензина стои на това ниво точно там е нормално да изписка, но би трябвало да пресветва и лампата.
  12. Благодаря ти за бързия отговор,харесваше ми (поне на снимка)и цена,ама мулти не ми се кара.
  13. Здравейте колеги,реших се най накрая да сменя Б-петицата. харесах си едно А4 Б7 в мобилето,ето и линка към обявата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11354090422758108&f1=details&slink=1njdb2 та въпроса ми е : Това мултитроник ли е (гледам че има позиция S),но пък не е куатро. Благодаря Ви предварително.Ще бъда благодарен и за вашите мнения за този автомобил.
  14. Здравей колега. Представител съм на австрийска фирма за дървена дограма.Разгледай сайта и ако имаш интерес драсни едно ЛС. http://kapo-bg.com/
×
×
  • Create New...