Jump to content

Gangsta88

Members
  • Мнения

    88
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Gangsta88

  1. Здравей колега, барчето от първата ти снимка?
  2. Здравейте колеги, да попитам може ли да се сложи пребираща се запалка от б6 на барчето на б7? 😁😁
  3. Здравейте колеги,след като си продадох колата ми останаха някой не нужни вече неща. Ауди А3 8п 2.0 тди 2/3 врати 1) Салон - предни и задни седалки (без корите) в добро състояние без скъсано и протрито просто беше заменен с кожен. Изпран и готов за монтаж. Цена: 180лв. 2) Оригинално окачване - амортисьори с пружини и тампони в перфектно състояние. Просто беше заменено с спортно окачване. Цена: 180лв. 3) Оригинална добавка за задна броня от 1.6 мотор с кръглия отвор. Идеята беше да направя генерация с кръгал накрайник,но уви не стигнах до там. Цена: 60лв. 4) Оригинални болтове 14м х 1.5мм резба 20бр.+ секретни болтове 4бр. с накрайник. Оригиналните болтове са с дължина на резбата 35мм а секретните 25мм. (капачки за болтове има 13бр. те са бонус) Цена: 60лв. 5) Оригинален ключ от Ауди А3 понеже имах един,идеята беше да си направя втори. Но и до него не стигнах а и като го поразгледах видях че е от А3 8V и незнам дале става за 8P Цена: 100лв. За връзка: гр.Варна / тел.0898 325 048 - Стефан
  4. Здравейте колеги спешно се нуждая от помощ. Колата ми е в сервиза за смяна на предна броня от малката маска (разделена) към броня с голямата маска. Проблема е че нещо не идва бронята към гредата явно. Някой на ясно ли е трябва ли да сменям и гредата или петите към роговете? п.с. Аз мислех,че са само взаимозаменяеми
  5. Gangsta88

    Преден калник

    Благодаря Moonland дано темата е полезна и за други колеги.
  6. Gangsta88

    Преден калник

    Здравейте колеги,след дълго търсене в интернет реших да пиша и тук(след като не намерих нищо). Интересува ме при положение,че броните и капаците са единтични от 2 и 4 врати (по предницата става въпрос). Да разбирам ли,че и калниците са еднакви. Моля да отговорят само запознати хора,наистина е важно да се знае дори и да имат малка разлика. И нещо като допълнение към първия въпрос има ли алуминиеви калници? Става въпрос за A3 8p 2003-2008г.
  7. Swimsas колега тест на аморт. има в ONYX COLOR (прегледите)
  8. И аз имах този проблем. Просто закарах колата в сервиз който се занимава с това. Беше готова за час и ми струва 60лв. По думите на майстора скъсан нит на ролката затова се получава така.
  9. Нова цена за комплект би-ксенонови фарове,ПЕРФЕКТНИ без забележки! Само за съфорумци 450лв.
  10. 2-рия Комплект кристални фарове(devil eyes) - ПРОДАДЕНИ! Остават 1-вия Комплект би-ксенонови фарове,вече ПЕРФЕКТНИ без забележки! На нова цена - 500лв.
  11. Продавам 2-ва комплекта фарове за Ауди А3 8п (2003-2008г.) 1-вия Комплект би-ксенонови фарове ляв и десен за ауди а3 2003-2008 г. Фаровете са адаптивни с завиване комплект с баласти,за да са напълно функционални им липсват само крушки D1S. Като цяло фаровете са перфектни с лека забележка (по стъклото) на единия (десния) Цена: - 550лв. 2-рия Комплект кристални фарове(devil eyes)с диоди (дневни светлини) за Ауди А3 8п 2003-2008 г. Фаровете са перфектни + комплект фар бленди (вежди) Марка: Sonar Цена: 300лв. гр.Варна тел.0898/325-048 Bi-xenon - http://postimg.org/image/ofjuym53j/ Devil eyes - http://postimg.org/image/ikn5ifkex/
  12. А какви крушки и баласти са нужни?
  13. Здравейте колеги,да разплетем малко тази тема. Става въпрос за А3 2003-2008г. Как стой въпроса с преминаването от обикновени двусекционни фарове с рефлектори към би-ксенон фарове. Нужни ли са преходни букси? Какво ни е нужно за оборудване на новите би-ксенон фарове,какви крушки,и особено баласти. Понеже гледам еднакви на пръв поглед но под различни номера. Или това не е от значение,важно е да са еднакви по форма и букса.
  14. Gangsta88

    Крепежи за фарове

    Благодаря колега,писах на колега дано се отзове
  15. Здравейте колеги. Имам проблем с така наречените крепежи за фаровете,превъртат. Интересува ме имал ли е някой същия проблем. Сменял ли е въпросната част и от къде може да се закупи? До колкото знам каталожния номер е това: 8E0 806 193 (но когато чукна в интернет нищо не ми излиза на бг)
  16. Какво количество фреон събира системата? 2.0 tdi BKD
  17. Седалките нямат ел. регулиране,затова мисля че е за подгрев.
  18. Здравейте колеги. Изпаднаха ми предни седалки с подгрев,който взех да заменя с моите. Под седалката има две букси едната е малката за айрбаг и една голяма явно е за подгрева. Да си дойдем и на думата,голям ли е филма да се инсталира. Понеже и копчетата за подгрева са на климатроника,а аз оригинално нямам подгрев и копчета на климатроника. Трябва да се смени и управлението на климатроника предполагам. Като цяло какво ще ми е нужно за да навържа всичко.
  19. Gangsta88

    Гуми и джанти за A3 8P

    Здравейте колеги,предоставям няколко полезни сайта. Ако сте пред дилема как ще стоят харесаните от вас джанти на вашият автомобил спрямо цолаж,ет,и ширина. http://rimsntires.com/spec http://www.willtheyfit.com/
×
×
  • Create New...