Jump to content

Gangsta88

Members
  • Мнения

    88
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 2.0 tdi

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna

Последни посетители

1076 профилни разглеждания

Gangsta88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега, барчето от първата ти снимка?
  2. Здравейте колеги, да попитам може ли да се сложи пребираща се запалка от б6 на барчето на б7? 😁😁
  3. Здравейте колеги,след като си продадох колата ми останаха някой не нужни вече неща. Ауди А3 8п 2.0 тди 2/3 врати 1) Салон - предни и задни седалки (без корите) в добро състояние без скъсано и протрито просто беше заменен с кожен. Изпран и готов за монтаж. Цена: 180лв. 2) Оригинално окачване - амортисьори с пружини и тампони в перфектно състояние. Просто беше заменено с спортно окачване. Цена: 180лв. 3) Оригинална добавка за задна броня от 1.6 мотор с кръглия отвор. Идеята беше да направя генерация с кръгал накрайник,но уви не стигнах до там. Цена: 60лв. 4) Оригинални болтове 14м х 1.5мм резба 20бр.+ секретни болтове 4бр. с накрайник. Оригиналните болтове са с дължина на резбата 35мм а секретните 25мм. (капачки за болтове има 13бр. те са бонус) Цена: 60лв. 5) Оригинален ключ от Ауди А3 понеже имах един,идеята беше да си направя втори. Но и до него не стигнах а и като го поразгледах видях че е от А3 8V и незнам дале става за 8P Цена: 100лв. За връзка: гр.Варна / тел.0898 325 048 - Стефан
  4. Здравейте колеги спешно се нуждая от помощ. Колата ми е в сервиза за смяна на предна броня от малката маска (разделена) към броня с голямата маска. Проблема е че нещо не идва бронята към гредата явно. Някой на ясно ли е трябва ли да сменям и гредата или петите към роговете? п.с. Аз мислех,че са само взаимозаменяеми
  5. Gangsta88

    Преден калник

    Благодаря Moonland дано темата е полезна и за други колеги.
  6. Gangsta88

    Преден калник

    Здравейте колеги,след дълго търсене в интернет реших да пиша и тук(след като не намерих нищо). Интересува ме при положение,че броните и капаците са единтични от 2 и 4 врати (по предницата става въпрос). Да разбирам ли,че и калниците са еднакви. Моля да отговорят само запознати хора,наистина е важно да се знае дори и да имат малка разлика. И нещо като допълнение към първия въпрос има ли алуминиеви калници? Става въпрос за A3 8p 2003-2008г.
  7. Swimsas колега тест на аморт. има в ONYX COLOR (прегледите)
  8. И аз имах този проблем. Просто закарах колата в сервиз който се занимава с това. Беше готова за час и ми струва 60лв. По думите на майстора скъсан нит на ролката затова се получава така.
  9. Нова цена за комплект би-ксенонови фарове,ПЕРФЕКТНИ без забележки! Само за съфорумци 450лв.
  10. 2-рия Комплект кристални фарове(devil eyes) - ПРОДАДЕНИ! Остават 1-вия Комплект би-ксенонови фарове,вече ПЕРФЕКТНИ без забележки! На нова цена - 500лв.
×
×
  • Create New...