Jump to content

EzRoLiT

Members
  • Мнения

    641
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    :

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

EzRoLiT's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. След като не търсиш производителност, отиваш в магазина и си избираш най-стилната, според бюджета с който разполагаш.
  2. http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09053171 http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09054483 Лични впечатления от двата телевизора ? Изложените в магазините модели са с абсурдно нагласени настройки, а "консултантите" получават силно нервно разстройство, когато искаш ти да ги направиш.
  3. EzRoLiT

    поглед отвътре

    Твърде отчаяно е да се "надяваш" на 10 странци с окуражителни постове, за да се осъществи всичко. За реализацията са нужни, твоите усилия във формулирането и провеждането на нещо интересно, желание за интервю от страна на "форумните герои" и съдействие на модератор/админ. Форумът е показвал многократно, как добри идеи се провалят, точно заради събиране на мнения от хората, дали нещо да се започне, как и кога да се направи и т.н. Всъщност, поста ми е безпредметен, при положение:
  4. EzRoLiT

    поглед отвътре

    Постове със символичното "+1" по какъв начин оказват влияние на теб, за да си реализираш идеята ? Свързваш се с модератор/админ, провеждаш интервю с някой от тях/или твой любимец по избор/, публикувате го и тогава по одобрението на хората, което най-ясно се изразява в броя преглеждания на темата, ще стане ясно дали има смисъл да продължаваш. Колоритни хора в този форум има в изобилие. Добрата реализация, а не страници с "+1" ще и помогнат да се развие.
  5. Купувай я. Ще ти помогне да се научиш, къде се сяда по време на "Test Drive"
  6. http://vbox7.com/play:57816d14 Спокойните пешеходци се пребиха да помагат на пострадалите
  7. Рьол е немския вариант на нашето момче . Ще му е некомфортно с доста по-бавна от ежедневната му кола, но ще се справи Ако той няма желание, тук има поне 10 подходящи кандидата.
  8. Разумът на 10 годишен, без проблеми вирее и в тяло на доста по-възрастен човек Project Natal все още не показват, как ще е възможно да играеш .... Devil May Cry 4, Prototype или някой shooter ?
  9. С единствената уловка, че трябва да си под 10 годишна възраст, за да играеш Разликата е, че човека търси точно обратното на това което предлага ПС3. Иначе само като погледнеш списъка с игрите за ПС3 и
  10. За критерийте по които търсиш - Xbox 360.... незнам само, какво искаш да играеш, след като питаш за слагане на "пищов" на конзолата. Патиците и "чинийките" от старо Нинтендо трудно се класират до God of war, Assassin's Creed и т.н
  11. Ако обявата е пусната днес, ти кандидатстваш, те си проверяват mail-а след 2-3 дена, преглеждат първите 50-100 човека/ ако въобще стигнат до тази бройка/ и от тях, ако си харесат някой, го вземат. След като сте квалифицирани и работата е добра, отивате в офиса и си давате CV-то. Не гарантира успех, но няма да разчитате на заспал служител да ви намери в пощенската си кутия.
  12. Преди една година това съобщение ми донесе като подарък нов хард Ако ти изкарва съобщения за липсващ хард, не би трябвало да можеш да стигаш до Windows. Най-вероятно
×
×
  • Create New...