Jump to content

Bache Kik0

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Bache Kik0

  1. Значи го свързвам към една от 3те маси или грешно съм разбрал?
  2. Имам един въпрос към колегата PRP как свърза клаксона защото на снимката не се вижда хубаво а никой не е споменал как се свързва?
  3. Здравейте, Карам Ауди 80 Б4 АБТ (90к.с.) с пълна бутилка с газ (35 литра) изминах 350км извън градско с 110-120км ( + няколко понастъпания 160-170km) Градско ми стъпва 12-13 зависи от трафика и от карането )
  4. Благодаря за отговорите колеги
  5. А трябва ли да се преправя нещо или свалям мойта и слагам тази от А4 Б5
  6. нещо по различно от типа като на А6 или на А4 (след 2003) нещо такова ...
  7. Искам да попитам можете ли да ми кажете от какво ауди мога да взема топката от скоростния лост и да я сложа на Ауди Б4 ??
  8. Колеги при мен пък на студен старт пали с чукването... обаче на топъл двигател пали трудно колата е ауди 80 б4 2.0 моно
  9. Значи колеги колата съм ходил да я гледам ! и колата има следи от градушката и някое хлапе доста си е рисувало по нея .. и като сметнем че няма газ няма ел.пакет и със забележките си и годините колко искаш да струва колата ... колата на ходова част е добра има някои тампон за смяна и някой друг накрайник .. обичайните части който се скапват винаги !! и колега не винаги скъпото е по добро !! има случай когато купиш скъпа кола и после се скапе .. и като купиш евтина със забелжки и това онова и изезе по сполучлива !!
  10. Мерси колеги за отговорите !! ориентирал съм се към малкия мотор за сега , но всеки си има лично мнение ! http://www.cars.bg/c958258 това е колата към която съм се ориентирал за сега
  11. Какво имаш напредвид по мудно смисъл не може да върви или?
  12. Искам да попитам кой мотор според вас е по добър , някои ми казват .че 2.0 115hp ако трябва да е внесена с газово инжекцион от чужбина защото в България немогат да го догодат .. и казват ,че 2.0 90hp е по добър и по качествен мотор от другия ... Все пак искаш да попитам още някои за мнение така ,че благодаря предварително!
  13. Колега капака от Б4 може да стане обаче трябва да смениш гредата дето са фаровете с тази от Б4 и фаровете също аз съм с Б3-ка и съм с капап и фарове от Б4
  14. ако можеш ще съм ти благодарен )
  15. Здравейте тъй като наскоро си купих ето този говорите http://pioneer.bg/index.php?route=product/product&product_id=658 и сега дойде време да се сложи в кутия след това да се намери усилвател и да се сложи накрая в колата ! И така искам да попитам някой може ли да ми обясни от какъв материал е най-добре да се направи кутията и да знам какво точно да подготвя ! Искам мнения и помощ , а не да се спами по статията Благодаря !
  16. и така след дългото търсене на проблема ... който не беше нито в бушоните нито в кабела в багажника ... се оказа ключа за фаровете.. сега след като го смених всичко свети и работи перфектно.. мерси на всички който ми помогнаха да реша проблема ) Поздрави !!
  17. Благодаря!! ще проверя и ще направя всичко на ново
  18. Спряха да ми светят таблото,габарите,крушките на таблото на парното и над номера.. някой имал ли е същия проблем и ако някой може да помогне нека да пише . Благодаря все пак !
  19. искам само да поясня ,че прегледах всички бушони и не видял изгорял но колега ще съм ти благодарен все пак ако ми кажеш )
  20. Извинявам се за това ,че може и да се повтаря тема.. обаче незнам какво да правя преверих всички бушони и те са здрави... ако някой е имал същия проблем и знае как да се оправи нека пише . Благодаря предварително !!
  21. Благодаря колега тези дни ще отворя и ще погледна дали е от там..
  22. колега аз имам същият проблем не ми светят габарите (отпред и отзад) както и таблото и копчетата на партното.. можеш ли да ми кажеш как точно оправи всичкко....
  23. маншона на жилото за отваряне на предния капак. колко пари и здрав ли е ?
  24. искам да попитам от къде мога да го намеря този маншон и горе долу какви пари е ?? нека ако някои знае да пише
×
×
  • Create New...