Jump to content

dr_slavov

Members
  • Мнения

    361
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dr_slavov

  1. Знае ли някои сервиз за ремонт на шибидах? Автомобила е А4 (Б5) ако има значение.
  2. Същия проблем. И аз си мислех, че е някаква функция на компютъра и т.н. Но май ще се окаже термостата. Просто не прави проблемите всеки път. Затова се получава така при теб. Миналата седмица смених датчика за по-сигурно, днес влизам за термостат. Ще споделя какво е развитието.
  3. Ще има ли отделна тема с предложения за следващата година? След събор 2012 имаше и се появиха доста свежи идеи.
  4. Нека малко по-конструктивно. Улисани в дрязги относно паркирането никой не отговори на моето запитване. Къде и на какво разпечатвате рекламните стикери за събора? Мисля, че това е много по-важно за популяризирането на клуба и марката.
  5. След дълго наместване на програмата, най-накрая всичко се уреди. Тъй като основна заслуга при избора на новата кола на шефа е моя, имам обещано една събота и неделя с нея. Съответно се пазех точно за събора. Ще дадем малко цвят на събитието с едно А7. Къде разпечатвате стикерите и на какво? Миналата година го направих на обикновена лепяща хартия(само с това разполагат в Офис 1), по пътя започна да ръми леко и пристигнах с една топка хартия. В печатница за една две бройки надали ще ми обърнат внимание.
  6. Цена 70лв. Стандартната цена е 99.00лв.
  7. Тогава идва въпроса: Наистина ли искаш да си смениш старото сони 41"? При положение, че имаш и проектор.
  8. Е това не го разбрах дали е така. Ако има аналогови изходи въпроса е решен. То това е проблема, че няма рисивър.
  9. Няма да стане така. От оптиката получаваш цифров звук, а усилвателя е аналогов. Правен е което предполага, че няма вграден ЦАП(Цифрово аналогов преобразовател). Между двете устройства трябва да има нещо такова: http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?partnumber=180-997 Другия вариант е зарежеш правения усилвател и да си вземеш рисивър. По-скъпо, но ще имаш истински многоканален звук.
  10. 50" ТВ за 1500 лв ще бъде силно компромисен вариант. Най-евтиния и качествен начин за постигането голям размер е проектора. Мислил ли си го като опция?
  11. Явно не сте ги слагали един до друг. Защото аз съм. Ккто и да е, Гунди взе вярното решение.
  12. Ползвай си 1600 и си вземи това от линка. Имам навигация на телефона, но никога не я ползвам. Единствено когато съм бил на екскурзия в европа съм го ползвал в пешеходен режим. За там е полезно. Всекии уред трябва да се ползва за това което е направен. Софтуера за ГПС на телефон обикновенно е урязан и не можеш да си ползваш голяма част от екстрите. На този GOCLEVER можеш да му смениш оригиналния софтуера с IGo и нямаш грижи. Много приятна програма. Карти бол, и то с доста чести ъпдеити.
  13. dr_slavov

    Audi A2

    Много добър автомобил. Няма да сгрешиш. Всичко написано по-нагоре е вярно. Ще добавя само че има ESP, което е нещо не характерно за автомобили доста по-висок клас от същите години на производство. п.п. Тези дни в снега, чакам само жената да се прибере от работа и да я взема. С едни Ултрагрип 6 просто ги разплаквам големите кораби КАТ Варна ме дръпнаха настрани за да не спирам колоната. Същия проблем.
  14. dr_slavov

    R8

    Фабричното си е фабрично. Всички си спомняте на събора. Б4та беше около 1000 коня доколкото си спомням. И какво се случи хасковското RS6 ги разплака всичките с почти два пъти по-малко коне.
  15. dr_slavov

    R8

    Окачването е доста твърдо и стегнато, но не е неприятно ако това е въпроса. Нямам база за сравнение с друг спортен автомобил за да дам по-обективно мнение. В спортен режим има осезаема промяна в поведението на двигателя и скоростната кутия, за окачването не бих казал, че е нещо много фрапиращо. Истината е че трябват доста повече км за да усетиш напълно автомобила. А дали е ежедневна кола е доста спорен въпрос. Аз лично не бих се чувствал комфортно ако трябва да ходя на работа с нея. Постоянно бях под едно леко напрежение, все пак имаш 420 кончета в ръцете. Факт е, и че това се дължи на адреналина в следствие на превъзбудата. Може би ако се навъртят повече км се свиква. Може и някой ден да разбера как е.
  16. dr_slavov

    R8

    Имах възможност да го карам Стара Загора, Нова Загора и обратно. Пътя там е в доста добро състояние от към дупки неравности и т.н.. Така, че не мога да изкажа мнение относно тази страна на окачването.
  17. dr_slavov

    R8

    ЕЕЕЕ, радвам се че вярваш в мен, но още съм многооооо малък.
  18. dr_slavov

    R8

    Съвсем случайно разбирам че една персона която ме моли за услуга(за която аз се двоумя) разполага с R8. Това разбира се оказва решаващо за моето решение. Та, днес имах възможност да карам въпросния автомобил около 60км. Колата е: 4.2 quattro (420 Hp) R tronic. Не мога да намеря думи за да опиша усещането. Първото е звука който се чува при запалването двигателя. Както знаете той е в купето и буквално е залепен на гърба и задника ти. Усещаш мощта директно с тялото си. Управлението нещо което никога не съм изпитвал до сега. Каквато и маневра да предприемеш, независимо колко рязко и бързо колата просто е като залепена за пътя. Най вече се усеща при резките изпреварвания. Липсва онова залюляване когато се изнасяш. Ускорението е нечовешко. В стандартен режим има едно замисляне когато натиснеш рязко педала и също така едно дразнещо придърпване при смяната на предавките. Явно че този режим е само за спокойно каране с плавно ускорение. Но когато натиснеш бутончето "S" всичко се променя коренно. Колата просто не дава да пипнеш педала. Смяната на предавките във високите обороти вече е много по-плавно. А звука на двигателя след 5000 чудовищен. Пробвах да карам и в ръчен режим със смяна на предавките от волана. Голяма тръпка е, особено при покачването. Можеш да го съчетаваш и с работа с педала на газта и така превключването почти не се усеща. Проблем ми беше свалянето на предавките при рязко спиране. Трябва да натиснеш бързо няколко пъти и там губя малко синхронна. Последните няколко часа мисля само за това. Емоцията наистина е невероятна. Пожелавам го на всеки. Довечера ще си легна като един по-щастлив човек.
  19. Хубаво е че искаш да изградиш отделно система за музика отделно за кино. Истината е както са споменава и по нагоре че рисивъра не става за стерео. Въпроса е обаче дали да си вземеш стар и евтин рисивър?! При новите модели имат така наречените предусилвателни изходи – Pre Out. След съответните настройки постигаме следния ефект: Когато искаме да слушаме музика, работят единствено стерео усилвателят и свързаните към него източници – имаме напълно самостоятелна стерео система. Когато искаме да гледаме филм или концерт – включваме кино рисивъра … включваме и стерео усилвателя който взима сигнал от предусилвателните изходи на рисивъра – и така имаме напълно завършена кино система, като предните лява и дясна колона се захранват от стерео усилвателя, който пък работи като крайно стъпало на рисивъра! Всичко се управлява и усилва от рисивъра и стерео усилвателят остава напълно незабележим. Другите предимства са купуването на 2 тонколони по-малко и използването на по-качествени(по подразбиране) озвучителни тела за фронт.
  20. Това което ще напиша се основава на 6 месеца четене и ходене и слушане по магазините. Сони(макар че съм фен на марката)не може да прави рисивъри в ниския и средния сегмент. Денон и Онкио са марките. Въпроса е, че при вторите надценката на вносителя в България е ужасна. Остава Денона. 1611 или 1911 мисля, че ще ти вършат чудесна работа. Защо не е добре да взема втора ръка стар модел: - губиш декодирането на по-новите формати - по-старите модели нямат пропускане на видео сигнала. Което означава, че трябва да вържеш ПЦ то директно към ТВ-то а рисивъра с оптика. Но оптиката пропуска сигнал максимум до DD. Губиш и управлението на рисивъра което става по HDMI. Много е удобно включваш ТВ-то и той си тръгва сам, усилване и т.н. - по оптика рисивъра не разпознава сам формата на звука. Накрая: Купуването на аудио визуална техника става с гледане и слушане а не по параметри. п.п. Напиши бюджет защото "луди пари" е доста различно понятие за различните хора.
  21. Това време е отказало поне още 20%. Но нищо, шанса да вали догодина вече намаля драстично. Така че ще гоним 500. Към организаторите Страхотно беше!!!
  22. Това ли са последните часове? За тези които ще пътуват на 11.06 е важно да знаят точен (до колкото е възможно) час.
  23. ОМВ на улица Мир.(Срещу Майчин Дом)Та на гърба на ОМВ. Входа гледа към ул. Желязкова, не се сещам името на сервиза. Довелен съм от момчетата.
  24. Преди няколко дена си маневрирам, обаче през това време скъпата пуснала осветлението в купето и си рови нещо в чантата. Направи ми впечатление, че когато почна да въртя волана осветлението намалява. Изгасих го но същия ефект го има и с фаровете, но в по слаба степен. Най-много се наблюдава когато се върти рязко волана. Не ми е давала индикации, че не зарежда. Пали нормално и в най-големите студове, което за мен показва, че зарежда нормално. Може ли толкова много да товари серво усилвателя?
  25. Какво ли не правят хората за любимата марка. Цък
×
×
  • Create New...