Kukata_a4

Members
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Kukata_a4

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Ауди А4

Recent Profile Visitors

670 profile views
 1. На мойта Б6 машинката за парктроник с се намира като отвориш багажника зад левия стоп под кората която е в левия заден край
 2. Аз сложих билщайн на скоро обаче предни и за сега ме кефят возят меко и стабилно(за сега) и моя човек в магазина ми ги препоръча, относно цената излизат горе долу евтино 96 лв бройката с прилична отстъпка (преден) задните ще са значително по евтини ако ги барнеш с отстъпка.
 3. Ключа за фаровете прави мизерии,за справка моя като го пусна на габарит ми светкат и халогените а ако го натисна леко докато е на габарит халогените изгасват отделно ако съм на къси и дам на дълги не искат да светнат дългите а за да ги светна трябва докато съм на къси да дръпна ключа на вън леко(има такива опция) и тогава дългите след превключване на лоста светкат.Дразнещо е скоро ще си взема ключ струва към 30 лв а смяната му е елементарна.Вземи ключ за проба на първо време и виж дали ще се оправи.
 4. При грешен монтаж даже година ще е много ако изкарат,ако за година хубави носачи са разбити и то в тампона на носача а не в шарнири това обезателно е негоден монтаж.Винаги когато съм обсъждал смяна на носачи тръбя едно и също тампона на носача се стяга когато колата е в работно положение тоест когато е легнала на земята заедно с гумите си тогава се стягат тампоните на носачите,а ако нямате достъп за стягане както е в случая ако нямаш канал да влезеш от долу или са горните носачи които ако е сложена гумата няма достъп до тях тогава се измерва разстоянието между средата на централния болт на карето и веждата на калника още преди да сте свалили джантите,после след смяната на носача тампона се остава хлабав и се надигна главината с крик докато не се постигне разстоянието което предварително сме измерили и чак тогава се стяга тампона иначе предварителното стягане докато всичко е провиснало води до усукване на тампона когато колата си легне на гумите и колата се вирва нагоре и до няколко месеца носача е чао.Дано съм бил изчерпателен относно правилното стягане на тампоните на носачите и в бъдеще който си сменя подобни неща да се сети за моя пост и да го направи като хората.
 5. Има ремонтен комплект за тандем помпата смени го
 6. Не се и съмнявах че е от него, браво че си отстранил проблема
 7. Ново вътрешно каре и здрава чашка
 8. Вътрешно каре,може и чашката в която ляга да е станала на вкопани.
 9. Запалете я и вижте на Ваг Ком показанията на 4-ти канал най в дясно за синхронизация на вала на 13-ти канал стойностите на дюзите и на 15-ти канал разхода на мястото и впръсканите милиграми на такт.Принципно ако е използвал инсртумента за зацепване няма какво да сбърка,но ако не е била синхронизирана на ново дори и правилно зацепена ще остане със старите настройки (тоест когато ти се е счупила ролката) а тогава ако е била мръднала центровката ще си остане така с мръднала центровка.Затова е нужно след всяка смяна на ангренажен ремък да се закачи на Ваг Ком и да се види как е.
 10. Закачи я на на Ваг Ком и виж стойностите на дюзите на 13-ти канал и синхронизацията на вала на 4-ти канал
 11. Ако ти е прееб....н ключа за фаровете го прави тоя номер (знам го защото моя ключ не е наред) и при пускане на габарит или къси винаги ми светят халогените и го прави същия номер.Пробвай като дадеш къси да дръпнеш ключа към теб (има такава опция) и тогава пак пробвай дълги с лоста напред и би трябвало да се оправят,поне при мен е така.
 12. Чудя се дали остана кола на газ която да не им излиза грешка в ламбда сондата, дядото кара Бора 2.0 газ бензин и вечно има грешки в ламбда сондите но проблеми няма кара си и си свирка.
 13. Лог файл в движение на трети десети и единайсети канал ще ти дадат отговори, принципно забиването може да е от зацапана геометрия заминал дебитомер или сцепени вакуум маркучи.Първо провери всички вакуум маркучи (сваляш маркуча гледаш пробваш с уста за пробив и отново слагаш на мястото му прави го един по един за да не объркаш мястото на някои маркуч)
 14. Направи тест на клапите с Ваг Ком ей ти клип как се прави. https://youtu.be/krlzkArFLmU
 15. Кво стана от нея ли е