Jump to content

jokera_x

Members
  • Мнения

    82
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно jokera_x

  • Рожден ден 27.03.1984

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9TDI

Контакти

  • Website URL
    http://s78.photobucket.com/albums/j104/theboss_bg/BMW%20Random/?action=view&current=speedmess.flv

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Dve mogili(ruse)

jokera_x's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Айде бе колеги никои ли не знае как се разглобява помпата?
  2. Прецака ми се помпата на хидравликата на Ауди А 1.9тди/110к.с./96год. МОЖЕ ЛИ ДА СЕ РЕМОНТИРА или да търся нова? Ако може да се ремонтира как да извадя оста за да стигна до лагера? Ако неможе да се прави колко струва нова? Благодаря за отговорите!
  3. Благодаря за мненията, ще смъкна от аудито на един прияте и ще пробвам с него. Но моето с ие оригиналното, не съм го сменял с друго, и преди да се разпои на 3 места си бачкае климата без рижи.
  4. Да и пусна малко ток ли? Бе аз до месец ще си купя нова колца Мercedees C220CDI но дотогава, пък искам да си я оправя мойта колица, то толкова проблеми с нея. Кви пари може да струва тази шайба - поне 500-600лв сигурно. Щом ел.мотора на парното е 530лв
  5. Не ми включва компресора на климатроника. Някой да е имал същият проблем? Миналата година си бачкаше без проблеми. После се прецака контролера и сега преди 2м го запоих че имаше студеени спойки 3бр и контролера си проработи. НО НЕ ВКЛЮЧВА КОМПРЕСОРА И не ебава да духа студено. Фреона е наред има достатъчно налягане мерих го мин. седмица. Де може да е този ел пробле? Да ме насочите да се пробвам сам и като осера всичко да го нося на майстор Благодаря на всички предварително!
  6. jokera_x

    ABS сервиз-каде?

    И аз съм от Русенско и имам проблем с АБС-са като намериш майстор пиши къде е и къв е бил твоят проблем!
  7. jokera_x

    Проблемче с патрона ?

    Споко колега!!! И аз бях така, изведнъж заяде и така. Изобщо не ти трябва майстор! Таблото се разглобява точно за 15-20мин не съм майстор но за толкова време си го разглобих сам, ОБАЧЕ трябва да имаш инстроменти, заащото има по-специфични болчета!!!! Ако проблема не ти е в ТАРАЛЕЖА- клемореда, пък на!!! Незнам откъде си отиваш на ДАСКАЛОВ ако си от русе и си вземаш нов таралеж- 75лв с ДДС. сменяш си го САМ и почваш да чакаш вече какво друго ще се счупи в колата, т.е. следващият проблем- поне при мен е така Ето ти линк и прочети малко. НАдявам се да съм ти бил от полза
  8. Зависи за какво ти трябва колата? Ако ти се кара "катафалка- Е-класата" ако искаш модерна и красива кола то несъмнено е А6 след 98год.
  9. jokera_x

    Проблем с парното!

    Колеги вентилатора беше заминал! В русе не намерих никъв освен нов - искаха ми 530лв. и с 1001 зора намерих един от ударено ауди в Горна Оряховица за 100лв и с горивото деето обикалях ми стъпа на 150лв. Сега ще си отремонтирам стария ФЕНТИЛАТОР и ще го направя дето се вика НОВ и междодругото ще го пусна във форума че може някои друг колега да има същия пробле и да не дава на тези по магазините ТОЛКОВА ПАРИ.
  10. Здравейте колеги, в момента бръмкам с А4, 1,9ТДИ(110коня) 96год. но много проблеми излизат един след друг и искам да го сменям. Един приятел ме навива за BMW 320D(150konq -2002-2003год) подръжката била много по ефтения от на аудито, но приятелката ми я кефи А6-торката и мен ми харесва но незнам дали ще мога да си позволя подръжката после! Ще съм много благодарен на колегите които са запознати да искажат мнения по темата ми! Просто ме интересува дали е значително по скъпа от тази на аудито което подържам в момента? Интересува ме смяната на масла, филтри ремъци, ролки, по окачването. Един познат има А6-2,5ТДИ 163коня автомат - ПРАВЯ ГО СМЕШЕН като тръгнем да се дръпнем, всеобщо ли е това че този мотор не варви? Благодаря Ви на всички които драснахте по един ред и с което ме опътихте дали пак Ауди или БМВ 320Д! Интересува ме А6 2001-2003год!!! Седан! Ръчка!
  11. Още някой предположение или всички сте на мнение за клемореда?
  12. Когато извадя ключа и кормилото не се заключва както беше досега! Званях днес в един магазин за части и продавача ми каза че не е заминал клемореда е заминал патрона.
  13. Само ключар ли мойе да го направи това- не съм запознат затова питам? Ако го смъкна и да го почистя някък и да го смажа дали няма да се оправи?
  14. Днес паля колата обикалях малко и гася пред един магазин и ключа неще да се върне в начално положение, все едно има прожина която го натиска едвам го извадих, после със 300 зора го вкарах и я запалих- пребрах се и го смазах с малко масло, оправия НИКВА. Сега ту ми се губят светлини и мигачи ту бачкат. Като извадя ключа с огромни усилия и CD-то не изгасва и като отворя вратата и са ми светнати фаровете не ми писука! Един приятел ми каза че сигурно ми е заминал таралежа но на мен ми се срува че е заминал патрона - УЖАС че съм с чип ключ ще ми смъкнат кожата кои знае колко пари ще ме обръснат. Много проблеми имам с тази кола - направо сумата и пари наринах в нея! Колеги благодаря Ви за отговора!
  15. jokera_x

    Нов Аудист се роди

    И аз се бях навил за точно такова ауди само че седан, НО от извесно време моето А4(96г, 1,9 тди - 110коня) ми дава страхотни проблеми. Първо постоянно има нещо разбито по предницата, миналата седмица ми изгоря моторчето на парното 530лв оригинално в Русе, а ментака 270(без гаранция турски) както и дае с 1000 тел. разговора по 1001 морги намерих в горна оряховица за 100лв и пътя дето обикалях ми стъпа на 150. Днес паля колата обикалях малко и гася пред един магазин и ключа неще да се върне в начално положение, все едно има прожина която го натиска едвам го извадих, после със 300 зора го вкарах и я запалих- пребрах се и го смазах с малко масло, оправия НИКВА. Сега ту ми се губят светлини и мигачи ту бачкат. Отделно от месец имам разбити накрайници и съм ги купил но нямам време да си сменя. Е КАЖЕТЕ МИ КАК ДА СИ КУПЯ АУДИ ПАК, ЧЕ ДА СЪМ МИЛИОНЕР ПАК НЯМА ДА МИ СТИГАТ ПАРИТЕ!!!
×
×
  • Create New...