Jump to content

Auto_Tex

Members
  • Мнения

    169
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Auto_Tex

  1. Средния Клас винаги клони Към ниския ,само Дето плащате малко Повече за Него.!
  2. 20 Цола са Джантите. Перфектно Състояние .Цена 1600лв
  3. Оригинални от A6 Allroad Bitdi 2014 В Перфектно Състояние. 0884399418
  4. При мен са Сменени.Те са и единственото нещо което е сменяно по Окачването.FEBI не стават ,Оригинални или Лемфьордер същите са като оригиналните.
  5. Аз мисля да Подменя Биалетите и Тампоните стабилизиращата щанга и ако ме спре се Насочвам към Амортисьор/ Възгланица и по скоро горе в Тампона който мисля няма как да се смени само той.Твойта Обаче не е на Въздух нали Така беше , а тропането което описваш е същото като при мен.
  6. Колеги имам Едно леко Тропане при Малки Неравности и Ниска Скорост.!Чува се по Отчетливо когато Колата не е Карана - Сутрин или Когато е Вдигнато Окачването.Автомобила е Allroad 2014. Някой може ли да даде Насока.Благодаря
  7. Не Бъди Толкова сигурен.Веригите се Чуват отчетливо и постоянно при около 1500 Оборота Ако е изпуснал Обтегача.
  8. Auto_Tex

    Въпрос относо джанти

    Вносител съм на Джанти от Доста Време.
  9. Auto_Tex

    Въпрос относо джанти

    Моето мнение от Професионална Гледна точка е че Ако колата е дават ЕТ39 Ще Бъде Ок с по Ниско ЕТ примерно ЕТ35 или 30...!!!Това ЕТ45 от Зададените Заводски Влиза още 6мм Навътре и Най малкото ще Изглежда Грозно,а има дори Малка Вероятност да Опре в Спирачни Апарати Отпред Зависи колата с Кой Мотор е,Може и в Амортисьора което е по Малко Вероятно.
  10. На Моя Allroad гумата е сгъваема Continental.Компресора си стои в Калъф в Страни до нея в Ъгъла.Вече в Багажника си Имаш 12V Вадиш Помпиш Монтираш.Никога не съм е Използвал до Момента.В интерес на истината на Моите Коли или не се е Налагало или са Минимум 2.!!
  11. Аз съм Заводски с 20 Цола.Имам закупени и оригинални от Ауди 18 инча но 7.0 J ET38 за зимни гуми ,но са много тесни и ме дразни и минавам на 8.0 J с малко по нисък Офсет.Ако някой е слагал фланци или офсет 30 да сподели
  12. Колеги някой монтирал ли е на ALLROAD Джанти 18 Цола 8.0 J ET30 , Заводски препоръчват 8.0 J ET41.Как изглежда излизат ли доста навън ако някой е монтирал или пък е слагал фланци да сподели.Благодаря
  13. Matrix Фарове се Монтират в А6 при Фейслифта от 2015г Колега.Тези са ЛЕД Фарове които са Автоматични и Завиващи това е.
  14. Auto_Tex

    Тракаща верига на 3.0TDI

    При Мен Веригата нямаше Шум нито на Студен ,Нито на Топъл Старт ,Никакъв Шум.Веригата се Чуваше Яко на около 1500-2000rpm и то ако се Заслушаш или стоиш на Отворен Капак.Имам клипове колко Много Беше Разтеглена веригата и Обтегача Беше Изтървал..!Тези Мотори Няма нищо Общо с Предното Поколение от Към Пробег на Вериги.Колата е на 185х км Реални в Момента ,Смених вериги преди 5000х км и Обслужих Всичко около Пистовия Ремък + Нов Термостат Дори.
  15. ZF Кутия Се Монтира Предимно на Големите Мотори,Включително на А6 от BITdi и 3.0 tfsi Нагоре..!Кутия е Доказана и се Монтира в Много Платформи както при VaG така и в Други производители.S tronic е Много Приятна И Бърза кутия но е Доказана като Проблемна и скъпа за Обслужване и Ремонт.
  16. Да точно Така.Има случай и Без Причина да ти светне за Мека Гума или Чек да си Провериш Налягането. Помпиш с Азот и забравяш за Промяна на Налягането в Зависимост от Температурни Разлики,Загряване на Гумата и т.н.При мен също няма Сензори Allroad Bitdi 2014
  17. Заводски Нямаш Датчици.Системата При Теб Работи в по Опростен Вариант,Чрез Обороти на ABS ти следи Промяна в Налягането Евентуално и ти Светва Сигнал/Чек Проверка на Предна Лява Гума Примерно.От менюто Можеш да ресетнеш.Екстрата в Пълния си вариант е с TPMS Винтил / Сензори и ти Показва в Менюто точно Налягането в Барове в Всеки един Момент.
  18. Някой може ли да даде съвет защо като е свързан телефона ми чрез bluetooth с MMI докато говоря в колата се разпада връзката и отново се свързва Телефон / MMI и прехвърля разговора постоянно ,което е супер дразнещо.На 4 F ми беше така,тук нямаше проблем и от днес започна проблема като до днес беше всичко Ок до сега.
  19. На 4 G Заводски Офсета е около 43-45 което Изглежда Супер Навътре и Зле.Джанти с ЕТ 35-33 Дори по нисък Ще изглежда Супер Може и по Нисък но няма смисъл.При А5 А7 нещата са съвсем Различни Там Завоски Офсета е Нисък Защото Калниците са Широки и Дори Ниския Заводски Офсет Колата поема и Фланци да Изглежда ОК.Оригинални Джанти Обаче от 4 G на А5 А7 Никога защото влизат много навътре и става супер зле.Обратното е Ок.Казвам го от Опит Вносител съм на Джанти от 2003 год .
  20. Auto_Tex

    Active sound exhaust system

    Има Човек но в Добрич Който е Монтирал системата на Доста Автомобили,както Заводската така Афтърмаркет..!Извършва също Всички Ремонти на Последните Модели на Нивото на Актуалните - Рекламирани Сервизи в Момента на Марката.Ако някой го Интересува ще му дам контакти на ЛС
  21. Термостат е нов При мен като Обслужвах Автомобила е сменен с водна помпа и всички ролки отпред.Той е заедно с кутията на Масления Филтър.На 2.0 Tdi са два но на 3.0 Tdi Мисля че е Един.
  22. На 4 F при мен е Плътно по Тавана и Изглежда доста Добре.На Allroad е Като на Снимката и ми е Грозно. Един Въпрос в страни темата..: На 4 F 3.0 TDI Много Рядко се Случва да Чуя Перките за Охлаждане като Спра,Дори и Лятно Време след Градско Каране,Докато на BITDI след Всяко спиране при Температури под 0 и каране извънградско с ниска скорост,или градско след Спиране Работят няколко Минути
  23. Всички Части по Верижното Задвижване + Зъбни колела Всичките и Всички необходими Крепежи Гарнитури и О-Пръстени за Ремонта излизат с Максимални отстъпки около 2200лв Оригинални.Вече Труд 1500-2000лв Въпрос на Договаряне.
  24. Поръчано е всичко комплект с зъбни колела и всички възможни крепежи и гарнитури Оригинални като дойдат и следва смяна.Излиза доста над 3000лв Обаче обслужването
×
×
  • Create New...