Jump to content

Niki_144

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7 3.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

536 профилни разглеждания

Niki_144's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, колега преди време и аз имах същия проблем.Има поплаваци в самия резервоар, където дават индикации на самия компютър докъде е нивото на горивото . При мен бяха счупени и си плуваха вътре и се случваше точно това, което и при теб. Дано да съм ти бил полезен.
  2. Здравей, колега. Съвсем скоро сменях и аз тампони на двигател. Единия струва 350 лв а другия 450 лв. ( нови и оригинални ) Няма алтернативи с друг вид тампони само оригинални, При мен се се получаваше едно ритане и едно удряне. И аз мислих че е нещо от скоростната кутия, но не беше. Проблема беше точно в тампните, смениха ги и всичко се оправи.
  3. Софтуерното премахване го правих при един човек, но вече нямам негови кординати за съжаление... а "хардуерното" във всеки сервиз могат да ти го махнат... поразгледай из нета... вече доста хора могат да се справят с този проблем
  4. Аз затова го махнах... И сега си карам вече по спокойно... И на мен ми беше писнало... Сега единствено малко припушва при подаване на повечко газ
  5. Това най-вероятно ти е индикацията, че е време за смяна на маслото. Може да си го занулиш през компютъра ( клипчето е примерно )
  6. Здравей, колега само едно питане от къде ги купи и на каква цена? Цитиране на предходно мнение!
  7. Аз съм с този модел гуми Gislaved Eurofrost 5 и съм доволен доста от тях!
  8. Да следващият път ( най вероятно другата седмица ) ще ходя в сервиза и ще им кажа да разменят всичко, първо крушките от единия на другия фар, после и баластите, защото тия 50лв за всяка смяна на крушки някак си не ми се дават отново и отново Цитиране на предходно мнение!
  9. Гледаха го, но не видяха видима причина! Странното е че трептенето или прекъсването на крушката в началото беше малко, а сега доста се увеличи. Вчера смених с работеща крушка, уж всичко беше ок, докато пак не даде грешка. Но сега с тази новата крушка прекъсва поне засега много по рядко. Затова ме води мисълта че е баласт. А и грешката като се чете дава идникации че точно там е проблема. Цитиране на предходно мнение!
  10. Здравейте, Колеги От известно време имам проблем. Ксеноновата крушка на единия фар почна да прекъсва ( премигва ). Дава тази грешка, която оградена на екрана на снимката! Въпроса ми е дали не е проблема в баласта-та, понеже сменях крушката, и след изчистване на грешката пак я даде. Колата е Ауди А4 Б7 2005 година Ще съм много благодарен ако някой ме насочи къде точно е проблема, понеже баластите не са малко пари! Благодаря предварително!
  11. Благодаря за изчерпателният отговор, колега. Тия дни ще отида да я проверят.
  12. За другата знам от къде идва Да ми кажете нещо повече за нивомата?
  13. Здравейте, колеги Дали някой има представа какво значи тази индикация на снимката ? Колата е Ауди А4 Б7 3.0TDI 2005г.
  14. http://www.alsys.info/Visok-klas/AVTOALARMA-Space-Guard-Mobil.html Аз мисля тази да сложа скоро, понеже покрай празниците се опитаха да ми откраднат колата.
  15. Като имам информация за автоматика ще ти кажа. Задействал нещата, но и там има много противоречиви коментари. Цитиране на предходен пост!
×
×
  • Create New...